tralalumpek 05.03.06, 22:48 ostatnio duzo na forum moda watkow z avanti nie wiem czy placa za to komus zeby wyciagac ta 'porazke modowa' czy tylko takie avanti jaka publika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celini Re: avanti 05.03.06, 22:53 > nie wiem czy placa za to komus zeby wyciagac ta 'porazke modowa' Jak zwykle w "krytykanckiej" formie Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: avanti 05.03.06, 22:56 z tchorzami jednego wpisu nie mam o czym rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: avanti 05.03.06, 22:58 Po prostu avanti ma tu swój odnośnik, podobnie jak inne gazety na innych forach GW:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: avanti 05.03.06, 23:01 ok, tylko ktos ten pierwszy wpis musi zrobic a tym samym wchodzi na mode watek majacy niewiele z moda wspolnego chociaz z drugiej strony na fm kroluje allegro a zatem o jakiej tu modzie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: avanti 05.03.06, 23:05 to co lepsze, avanti czy allegro?:) czy raczej co gorsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: avanti 05.03.06, 23:11 Słusznie. Tylko ja jednak chyab wolę przygłupiaste wątki o a lub a od chamskiego generalizowania trącącego nacjonalizmem i stereotypowego osądzania. Albo allegro, albo avanti, albo pytanie gdzie coś kupić albo stereotypy. Rzadzko się trafi coś innego. No ale FM to FM:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen odpowiadam: 06.03.06, 01:55 bo to jest tak, że jak wejdziesz do artykułu z avanti (nawet ze strony głównej portalu gazety) to jak go komentujesz, te komentarze automatycznie idą na forum moda. (tak jak np. komentując artykuł z dużego formatu trafiasz na forum "duży format teksty" czy coś takiego). tak mi sie przynajmniej wydaje Odpowiedz Link Zgłoś