Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :)

08.03.06, 18:39
    Strasznie podobają mi się białe koszulki na grubych ramiączkach, z lekka
    prześwitujące, wyglądają w zasadzie jak bielizna (bo pewnie nią są:). Trochę
    podobne to tych które co poniektorzy panowie nosza pod koszulę :p
    Wiecie o co mi chodzi?
    W połączeniu z dzinsami... :)muszę sobie taka sprawić :)
    Dojrzałam taki zestaw chyba na "serce nie sługa" ;)
    Obserwuj wątek
      • patama Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 08.03.06, 18:42
        wiem ja też lubię takie bieliźnine ciuchy
        widziałam je ostatnio w kilku sklepach
      • alex_koz Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 08.03.06, 18:43
        ja tez uwiebiam! dzinsowa spodnica plus taka podkoszulkowa bluzka plus sweterek
        rozpiany na to! namietnie nosze;)
        • lucy215 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 08.03.06, 18:51
          Wczoraj w takiej była moja koleżanka... mała rzecz a sexy :)
      • cziksa Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 08.03.06, 20:42
        Mam ich bardzo dużo w różnych kolorach :) UWIELBIAM!
        • ania107 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 08:43
          Czy chodzi Ci o "bokserkę" - bo tak zrozumiałam.
          W zeszłym roku kupiłam 3 bokserki na wyprzedaży w Mango (biała, czarna
          ,niebieska. Noszę je bez przerwy nawet zimą pod sweter "w łódkę"
          • lucy215 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 15:55
            Chyba bokserka, ale na normalnych ramiączkach, nie powycinana z tyłu :o)
            Podejrzewam że w Mango już ich nie ma, gdzie mogłabym dostać je teraz ?
      • patyska Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 15:58
        tez takie lubie, nawet kilka posiadam; biala, fioletowawa i khaki, nosze do roznych rzeczy, najczesciej
        do lnianych spodniczek i bawelnianych kardigankow latem ;)
      • blondzidelko Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 17:15
        Chodzi wam o tank top? Przeciez to jzu jest w polskich sklepach juz gdzies od 3
        lat. Przyznaje, ze bardzo przydatna rzecz w garderobie. Påsuje do wszystkiego
        i pod duza ilosc ciekawych topow:)i sukienek. Osobiscie uwielbiam. Uniwerslana
        jest bardzo:)
      • goldioo Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 17:18
        To kup!:)
        Swoją drogą czemu zwie się to tank top (tank girl nosiła?;)
        Uma fajna była w SNS, choć miała WIELKIE piersi w rzeczonym tank topie:)
        • lucy215 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 17:33
          Czy tank to nie czołg? :p
      • blondzidelko Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 17:42
        Pewnie, ze tank to czolg. To o ile mnie pamiec nei myli rowniez zbiornik jakis
        na plyn np. mi sie wydaje, ze one tank topy, bo takie sa "robocze":) Juz mam
        obraz, umazanej smarem samochodowym, super opalonej blondynki w bialym tank
        topie i z obfitym biutsem pod nim, naprawiajacej samochod, przed oczami:)Zle ze
        mna.....
        • goldioo Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 17:46
          TANK girl nosiła TANK top:)
          travischarestgallery.com/images/tank_girl.jpg
          • jaleo Tank top 11.03.06, 22:09
            Nazwa wziela sie od amerykanskich "przydzialowych" podkoszulek dla czolgistow.
            W czolgach jest (podobno) bardzo goraco, i dlatego w takich koszulkach jezdzili.
      • czekoladka_84 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 09.03.06, 18:37
        Miałam taką białą za 12 zł. Przez dwa lata była jak nowa.
        • ania107 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 10.03.06, 08:20
          W Mango są co sezon. Za każdym razem w innych kolorach. Są tanie bo to basic.
      • karol_ka66 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 10.03.06, 09:59
        ja mam kilka z Zary z zeszłego sezony, ale cos mi sie wydaje, ze znów je
        widziałam, a poza tym w Mango są na pewno (widziałam w tym tygodniu) proste,
        ładne i tanie
      • yasa1 Gdzie Mango w Trójmieście? 10.03.06, 10:02
        Jak w temacie
        Bo nie natrafiłam nigdzie, czy jest tylko w Wa-wie?
        Pozdrawiam
        Yassa
        • kasia838 Re: Gdzie Mango w Trójmieście? 10.03.06, 18:53
          Są w Orsay za chyba 9 zl.jakos nawet dobra.tez zamierzam kupic,uwielbiam takei
          bluzki, mam juz pare innych kolorow a bialej wlasnie brakowalo.
        • ania107 Re: Gdzie Mango w Trójmieście? 12.03.06, 11:12
          Warszawa, Poznań, Szczecin, Wrocław i Katowice www.mango.es
      • hanureku Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 10.03.06, 19:59
        ja kupilam kilka takich w new yorkerze
        w porownaniu z innymi rzeczami z tego sklepu trzymaja sie swietnie!
        zgadzam sie ze sa bardzo uniwersalne i jak dla mnie niezastapione...
      • n_nicky Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 10.03.06, 20:38
        w H&M za 19,90 (niestety we Wrocławiu wszystkie "S" wyprzedane :/ )
      • dadadama Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 11.03.06, 14:06
        w polsce znajdziesz mniej więcej to w MANGO, ja tam akurat kupiłam taką czarną... natomiast ogólnie wiem o co ci chodzi i strasznie ubolewam nad tym, ze w Polsce nie jest do dostania idealna wersja tej koszulki. Ja miałam niesamowite szczęście i Udało mi się ja kupić w USA 3-4 lata temu w sklepie GUESS, jest do tej pory moja ulubiona bluzką jest cudowana, a róznica tkwi w materiale, bo ta jest z takiego jakbuy prążkowanego, doslownie jak taka męska robotnicza koszulka
        • lucy215 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 11.03.06, 18:37
          No właśnie dadadama o taką mi chodzi! :) choruję na nią po prostu :(
          a czy w Krakowie mamy Mango?
      • cioccolato_bianco Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 11.03.06, 18:58
        ja mam kilka takich z zara. jesli jestes wysoka, to maja te 'wade', ze sa
        krotkie (chociaz rownie dobrze to moze byc zaleta). mi sie ostatnio podobaja
        takie podkoszulkowe, ale dluzsze z prazkowanego materialu, wykonczone cekinami
        na ramiaczkach i dekolcie - widzialam takie w h&m, chyba nawet w ramach
        przeceny...
      • someone007 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 11.03.06, 20:41
        coś takiego?
        www.kitbag.com/product_images/large/297735-100.jpg
        www.retroduck.com/images/products/01/01-0031l.jpg
        przyznaje ze fajne :)
        • lucy215 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 11.03.06, 20:59
          no no :) ta druga!
          • pandoora Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 11.03.06, 22:15
            mam taką białą, szarą i czerwoną, dużo tego w lumpeksach
            • flower15 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 13.03.06, 07:21
              kupiłam taką z Gatty
      • ekler.ka Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 13.03.06, 08:23
        w krakowie takie sa w intimissimi.
        • lucy215 Re: biała koszulka bez rękawów - chcę ją mieć :) 15.03.06, 16:29
          Właśnie nabyłam :)!!!!!! w intimissimi, 39zł ;)
          juhu!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka