Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami

12.03.06, 22:22
    i jak dzisiejsze stroje ?? Osobiście absolutnie nie podobała mi się
    Skrzynecka. A jak wy sądzicie
    Obserwuj wątek
      • jaktalala Re: Taniec z gwiazdami 12.03.06, 22:42
        mnie się Skrzynecka wogóle nie podoba,taka solarystka,nie wiadomo skad sie
        wziała,ani to aktorka ani to piosenkarka
        • opuszczona Re: Taniec z gwiazdami 12.03.06, 23:29
          absolutnie na plus kreglicka. Piekna (!!!) kobieta, znakomity stroj i super
          taniec, brawo ;-)
          Fajna jeszcze byla Koroniewska ... ;-)
          Poza tym tradycyjnie jak zawsze Pavlovic rewelacyjna bluzka i kolczyki, ona
          RULEZ :-))))
          Nie podobala mi sie jablczynska ktorej ulizane wlosy za nic nie pasuja:(
        • apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 12.03.06, 23:30
          zgadzam sie: solarystka straszna, i ze nie wiadomo co tez sie zgadzam (aktorka?
          no moze aktoreczka, piosenkarka? nieee) ale sukienke miala swietna!
          bardzo podobala mi sie tez kreacja jablczynskiej. chyba nie pomylilam nazwiska?
          co do samego programu: pierwszej edycji nie ogladalam wcale. drugą od trzech
          lub czterech ostatnich odcinkow, przymuszona przez kolezanke:) i tak bardzo mi
          sie ten program spodobal ze obiecalam sobie trzecia edycje obejrzec od poczatku
          do konca. no i oczywiscie tydzien temu zapomnialam bo nie ogladam wlasciwie nic
          w tv. dzisiaj obejrzalam i jestem zaskoczona tym, ze zostala dancewicz,
          kwasniewska i ten nudiarz z klanu. nie podobal mi sie wloch jakos szczegolnie
          ale nie byl najgorszy a jego partnerka swietna.
          kreglicka chuda jak szczapa i za malo ruszala biodrami ale i tak mi sie
          podobala. niezly byl mroczek. jakis taki beznadziejny ogolnie ale zatanczyl
          fajnie:)
      • cioccolato_bianco Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 09:24
        ogladalam jednym okiem - jak zwykle najbardziej podobala mi sie kreglicka,
        sliczna dziewczyna i pewnie co by nie zalozyla, slicznie wyglada :) joanna
        koroniewska i partnerka pana mroczka tez mialy niezle sukienki. oli
        kwiasniewskiej, to chyba ktos zapomnial skrocic ta kiecke!
      • malgoniak Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 10:17
        owszem Kręglicka jest piękną kobietą, coś w typie Foremniak zresztą,ale obie są
        przeraźliwie chude, co w ich wieku działa na niekorzyść, nie lubię grubych
        ludzi, ale te 5 kg by się przydało więcej
        • apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 10:49
          kreglickiej przydaloby przytyc nie 5 a 10 kg...
          co do foremniak ona jest szczupla ale nie az tak i ma zupelnie inna figure niz
          kreglicka. jest zbudowana bardziej kobieco. uwazam ze jest bardzo zgrabna w
          przeciwienstwie do kreglickiej ktora wygladem ociera sie o anoreksje. ten
          zapadniety dekolt...
          juz nie wiem co gorsze kurdupel s. hayek z wielkim cycem czy wysoka, chuda
          kreglicka z zapadnieta klatka piersiowa.
          • malgoniak Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 13:32
            no fakt, może i 10 kg, nie mam pojęcia ile ona może ważyć...........

też nie podobają mi się zapadłe klatki i najpiekniejsze są dla mnie kobiety o
            szczupłej sylwetce z zaokrągleniami tam gdzie trzeba-okragłe biodra i biust,
            niestety mało jest takich kobiet w dzisiejszych czasach, bo jak szczupła, to
            zwykle bez biustu i kościste biodra, a jak to i owo na miejscu, to znowu brakuje
            smukłości

i też nie zazdroszczę żadnej kobiecie chudości, bo przy swoich 171 cm wazyłam
            juz kiedyś poniżej 40 kg i długo ok. 50kg i wolę byc nieco okrąglejsza, tj ważyć
            ok 54 kg-55 kg i naprawdę sucha wtedy nie jestem:))
            • apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 13:58
              :)
              ja mam 170 cm i waze 58-59 kg.
      • malgoniak Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 10:18
        a co dostrojów, to ładnie wyglądałą Dancewicz, Kręglicka i Koroniewska też
        nawet, chociaż ogólnie to mi sie nie podoba jako kobieta
      • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 11:06
        moją uwagę zwrócił wyjątkowo niekorzystny wizerunek Anny Głogowskiej, za mocny
        makijaż oczu, dziwna sukienka, wypisz, wymaluj Kleczkowska ze Złotopolskich.
        Skrzynecka miała bardzo ładną sukienkę i chyba wreszcie odpuściła sobie ten
        niekorzystny dekolt eksponujący biust nie bardzo nadajacy się do eksponowania.
        • anulkina Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 11:16
          Bardzo mi się podobała wczorajsza kreacja Skrzyneckiej, o dziwo bo raczej nie
          przepadam za jej gustem... ;)
      • apfel27 Re: jest jakis serwis internetowy ? 13.03.06, 11:30
        jest jakis serwis internetowy obslugujacy Taniec z Gwiazdami?
        • ivve Re: jest jakis serwis internetowy ? 13.03.06, 12:04
          Kręglicka - piękna i szczupła. Tylko azdrośnice piszą o zapadniętej klatce
          piersiowej - sorry ale szczupłe kobiety na ogół mają małe piersi i to nic
          dziwnego . (sama taka jestem) i bardzo podobają mi się szczupłe a nawet b
          szczupłe kobiety.
          Napadajcie teraz na mnie:-)
          • apfel27 Re: jest jakis serwis internetowy ? 13.03.06, 12:32
            poki co to ty napadlas na mnie:)
            tlumacz sobie wszystko jak chcesz nawet zazdroscia, twoj problem:)
            ale widzisz klatka kreglickiej jest zapadnieta to niestety fakt. wiec nie mam
            jej czego zazdroscic. ogolnie jej twarz podoba mi sie nie napisalam nigdzie ze
            nie. ladna z niej kobieta ale takiej figury jak ona nigdy, przenigdy miec bym
            nie chciala. jestem szczupla ale biust mam nie za duzy ale na pewno tez nie
            maly i jestem bardziej niz zadowolona ze swojego ciala:).
            jeszcze jedno: masz prawo miec gust taki a nie inny. jesli podobaja sie
            tobie "szczuple a nawet bardzo szczuple kobiety" to prosze bardzo. nic mnie to
            nie obchodzi ale nie wyskakuj tutaj z dziecinnymi tekstami o zazdrosci kiedy
            ktos pisze ze kreglicka sie ociera o anoreksje i ma za male cycki:D
            rownie dobrze moglabym napisac, ze ty z zazdrosci o wiekszy biust innych kobiet
            piszesz ze tylko male i chude jest piekne. bo z tego co zrozumialam natura
            poskapila tobie centymetrow w biuscie:))
        • krysia_laska Re: jest jakis serwis internetowy ? 13.03.06, 12:06
          tanieczgwiazdami.onet.pl/3edycja/
          • apfel27 Re: jest jakis serwis internetowy ? 13.03.06, 12:33
            dzieki:)
      • bridgetb Re: Taniec z gwiazdami 13.03.06, 13:33
        Mi sie podobała sukienka Skrzyneckiej i jej kolczyki (bardziej niz sukienka),
        sukienka Korowniewskiej i Dancewicz(sliczna). No i figura Kreglickiej. Zazdroszcze!!
        • shilla01 Re: Taniec z gwiazdami 14.03.06, 18:25
          sukienka skrzyneckiem owszem ładna, ale niedopasowana do figury pani Kasi.
          Miala ogromne biodra w niej , nie zauwazyłescie. ktoś tu pisał, ze Dancewicz
          wygladała ładnie, zapomnialam o niej napisać - to był dla mnie szok. Nie
          potrafi dziewczyna sie ruszac to próbowała cyckami przemówić... niestety strój
          rodem z czerwonej dzielnicy- fatalnie po prostu. Co do Kręglickiej.. mimo
          przepieknej buzi ... brak jej kobiecości- niestety i to było widać choć
          zatańczyła o niebo lepiej niz w pierwszym odcinku. Ktoś wspomnial o Mroczku...
          jeju jak ten chłopak fantastycznie tańczy ( mój faworyt do zwyciestwa) ale o
          strojach mialo byc :)))
          • apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 14.03.06, 19:00
            stroj rodem z czerwonej dzielnicy?
            pieprzysz bzdury. stroj dancewicz byl jak najbardziej odpowiedni do tego typu
            wystapien. twoim zdaniem tancerki powinny wystepowac w sukniach pokutnych?
            co do tego, ze dancewicz nie potrafi tanczyc zgadzam sie, ale nie zauwazylam
            zeby probowala wykorzystac swoje cialo w walce o sms-y:D
            • shilla01 Re: Taniec z gwiazdami 15.03.06, 19:40
              skoro ja pieprze dla ciebie to ty pieprzysz dla mnie - mozemy tak sie obrzucac
              w nieskonczonosc. Ty nie rozumiesz mojego zdania, ja nie rozumiem twojego. jak
              dla mnie wygladała strasznie, zagrała cyckami i tyle. A żeby to aż tak nie
              raziło trzeba mieć w sobie troche wiecej naturalnego seksapilu - co tancerki
              maja. Niestety z Dancewicz żadna tancerka, dlatego strój " Tancerki" do niej
              nie pasował. Dla mnie to oczywiste.
              • apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 15.03.06, 20:07
                no wiec jak to w koncu jest z ta sukienka? jest dla tancerki czy panienki
                wystajacej pod czerwona latarnia? zdecyduj sie.
                tancewicz nie potrafi tanczyc wiec w zwiazku z tym powinna wystepowac w worku?
                • shilla01 Re: Taniec z gwiazdami 15.03.06, 21:18
                  w zwiazku z tym przekroczyla granice dobrego smaku. Ani nie ma figury, ani
                  ciala , ani seksapilu tancerki , a sukienka byla bardzo odwazna. I wyobraz
                  sobie ze tancem towarzyskim interesuje sioe od dziecka wiec wiem jak sie
                  ubierają tancerki. Niestety ta sukienka to był niewypał - na tej pani :) Bo ja
                  nie krytykuje sukienki tylko sukienke na pani Dancewicz . Ale skonczmy juz. Nie
                  chce mi sie tego tłumaczyc
                  • apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 15.03.06, 21:53
                    w zwiazku z czym przekroczyla granice dobrego smaku?
                    ona nie ma figury? ja sadze, ze figure ma swietna. schudla oastatnio i figutra
                    jej jest bardzo ladna i kobieca.
                    nie wazne jest czym sie interesujesz i od kiedy. nic nie bede sobie wyobrazac:D
                    ja sie intersuje tancem od niedawna a tez wiem jak sie tancerki ubieraja:)
                    • shilla01 Re: Taniec z gwiazdami 15.03.06, 21:55
                      skonczmy juz ta beznadziejna i bezsensowna wymiane opini ok? Bo moze w
                      przeciwienstwie do ciebie mnie to nie bawi. na szczescie póki co zyjemy w
                      wolnym kraju i kazdy ma prawo do własnego zdania. Wiec pozostanmy przy swoim
                      ok??
                  • apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 15.03.06, 21:57
                    piszesz ze nie krytykujesz sukienki tylko sukienke na pani dancewicz...
                    wyraznie napisalas pare postow wyzej ze sukienka jak spod czerwonej latarni.
                    nie musisz niczego tlumaczyc. widze, ze troche sie gubisz w swoich wywodach:)
                    reasumujac: sukienka typowa dla tancerki. powiedzialabym, ze jak na tancerke
                    wrecz skromna.
                    a dancewicz mozna skrytykowac za to, ze nie potrafi tanczyc ale nie za brzydkie
                    cialo czy "granie cyckami".
                    • shilla01 Re: Taniec z gwiazdami 15.03.06, 22:03
                      i to jest twoje zdanie. A ja mam swoje i skoncz juz prosze bo nie chce sie
                      pisac przez takie osoby jak ty. KONIEC nie zycze sobie wiecej osobistych
                      wywodów . OK?
                      • apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 15.03.06, 22:16
                        wywody nie byly osobiste. dotyczyly tego co napisalas o sukience i "graniu
                        cyckami"
                        ja juz skonczylam:)
      • neo.nka Re: Taniec z gwiazdami 14.03.06, 18:40
        Mnie najbardziej podobala sie sukienka Anetki Piotrowskiej (od Mroczka). Natomiast Aneta Kreglicka, kobieta piekna, tancerka zadna. Taka sztywna lalka, ktora rusza sie jakby byla na sznureczkach.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka