mergy 19.03.06, 22:01 Nie wiem jak wam, ale mi wydaje się ze Skrzynecka znowu była w swojej "często noszonej" sukience. Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Taniec z gwiazdami 19.03.06, 22:12 nie wiem ale dzis pierwszy raz od dluzszego czasu podobalo sie to jak wyglądała, pasowala jej ta sukienka zdecydowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Taniec z gwiazdami 19.03.06, 22:30 Skrzynecka paskudna, ale sukienka ok ;) Miała bardzo ładny kolor. Uwielbiam fioleto-śliwki :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Taniec z gwiazdami 19.03.06, 22:32 Jeśli ją lubi to dlaczego ma na każdą okazję kupować nową kieckę? Ja też mam pełną szafę ciuchów, ale w niektórych chadzam dużo częściej niż w innych Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Taniec z gwiazdami 19.03.06, 22:34 ale nie wystepujesz w nich w telewizji. chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Kreglicka- kosciej 19.03.06, 22:40 łomatko jaka ona jest chuda- chyba ma jakas anoreksje. Koszmarnie wyglądają te jej wystajace ramiona, obojczyki, lopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Taniec z gwiazdami 19.03.06, 22:42 a jakie to ma znaczenie czy w tele. Gucwińska ze 20 lat z okładem wyglądała tak samo, to może teraz nadeszło ćwierćwiecze Skrzyneckiej w grafitowej kiecce :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Taniec z gwiazdami 19.03.06, 22:48 występuję w nich w pracy, a co Skrzynecka innego robi? Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: Taniec z gwiazdami 19.03.06, 23:23 odpadł stockinger (nie wiem jak sie pisze) a co do sukienki skrzyneckiej, to moim zdaniem juz za duzo razy w niej wystapila. Chyba tv powinno jej fundowac kiecki? jakby nie bylo sporo kasy z tego programu maja (za cvzyjes esemeski :-/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 19.03.06, 23:38 podobala mi sie tylko jedna kreacja: koroniewskiej. sukienki skrzyneckiej nie kojarze. nawel niezla ale nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 00:00 hmm, skoro tylko w tej sukience wyglada ładnie :)))) to nie ma co sie dziwic ze ja tak czesto nosi . Natomiast innych sukienek zupełnie nie pamiętam. Jedynie ta Joasia z "na wspólnej" rzuciła mi sie w oczy i wyglądała bardzo ładnie. Oczywiscie bardzo podobał mi sie Mroczek :)) ale to juz tak na marginesie - moja ulubiona para :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 00:11 Hmmmmm to TVN jej nie "ubiera"? Odpowiedz Link Zgłoś
cattalina Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 10:26 bardzo podobala mi sie sukienka skrzyneckiej z 1 odcina 3 serii film.onet.pl/N,26933,8,1,0,galeriao.html chcialabym kupic sobie podobna na wesele orientujecie sie gdzie co i jak?? ta ostatnia z 19 marca tez byla fajna Odpowiedz Link Zgłoś
i.v.a Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 11:13 Kręglicka - piękna,smukła i tak młodo wygląda. Mam 28 lat i podobną figue - 170 ,50kg i mam nadzieję ,ze w wieku 41 lat też tak będę wyglądać . Ona wygląda jak 25 latka. Pozazdrościc. Ktoś tu napisał o anoreksji - nie każda szczupła kobieta ma anoreksję - litości . Jem więcej od mojego męża a waga ani drgnie. Czasami wolałabym przytyć parę kilo (chude nogi,małe piersi ) ale się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
vaupee Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 11:25 No właśnie. To TVN jej nie ubiera? Tylko musi wykorzystywać swoje prywatne ciuchy? Dziwne. Kiecka jest oklepana. Odpowiedz Link Zgłoś
aeon.flux Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 11:44 Ja też mam podobna figurę.Kręglicka wygląda na prawdę bardzo ładnie, szcególnie ,ze juz ma trochę lat na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
en1982 Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 12:27 Skrzynecka wyglądała bardzo ładnie, nareszcie zakłada kreacje które jej pasuja, bo w poprzedniej edycjii ciagle ten biust prawie na wierzchu miała a nie ukrywajmy nie jest juz najmłodszy, czasem to az zle wygladała przez to. Ale teraz widze ze chyba sama do takiego wniosku doszła. Kreglicka, bardzo ładna kobietka, najmniej mi się podoba Dancewicz,chyba przez to, ze jakas za sztywna jest, zestresowana za bardzo. A wy co myslicie o niej??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.to Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 12:45 A ja az sie zdziwilam jak zabaczyłam sukienke, bo z identycznego materialu kupiłam sobie spodnicę, chyba we wrzesniu. K. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 21:30 > Kręglicka - piękna,smukła i tak młodo wygląda. Mam 28 lat i podobną figue - > 170 ,50kg i mam nadzieję ,ze w wieku 41 lat też tak będę wyglądać . Ona wygląda > > jak 25 latka. Pozazdrościc. jeśli ważysz 50 kg przy takim wzroście, to ona nie waży pewnie 50 kg przy swoich 176-178 cm, więc wygladsz dużo lepiej:))ona niestety jest za sucha i wcale jej tego nie zazdroszę, bo też gruba nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 21:59 www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/02/06/77_file.jpg Moim zdaniem wygląda rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Taniec z gwiazdami 20.03.06, 23:04 na tym zdjeciu moze tak ale kiedy sie ja widzi w tv widac ze jest okropnie chuda i wtedy juz tak ladnie to nie wyglada. chude nogi, zero bioder i zapadnieta klatka piersiowa. za to dancewicz pomimo tego, ze tanczyc nie potrafi i jest okropnie sztywna to cialo ma bardzo ladne. schudla i wyglada bardzo kobieco. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Taniec z gwiazdami 21.03.06, 09:34 Co do kreglickiej - owszem jest bardzo szczupła, ale która dziewczyna w tym programie jest gruba ?? Wszystkie są szczupłe , ale Kręglicka to po prostu przesada. Dpo tego ma strasznie sztywne plecy i ramiona jak tańczy. NIe podoba mi sie. Choc jak na swój wiek - oczywiscie trzyma sie nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś