ania_r1 31.03.06, 08:07 Co sadzicie kupic? Mi sie bardzo podoba, jest taka elagancka, klasyczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_r1 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 08:09 a to link dov niej:) www.allegro.pl/item95427261_suknia_slubna_ecru.html Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 09:51 mi sie nie podoba.. ale to akurat malo wazne, bo nie ja chce ja kupic. :) ps. kupic suknie slubna tak bez mierzenia? no nie wiem.. to nie jest zwykly t- shirt, gdzie mozna zaryzykowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 19:33 nie podoba mi się góra - biust Odpowiedz Link Zgłoś
chicaelectronica Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 12:50 Przód brzydki i poszerza ramiona :( Odpowiedz Link Zgłoś
wenek3 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 16.04.06, 19:56 Nie wydaje mi się śliczna. Dośc prosta. Blasku dodaja wspomnienia lub marzenia o ważnej chwli. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaokruszek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 08:18 To ty jesteś na tym zdjęciu??? Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 08:21 Chyba chcesz ja szybko sprzedać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_r1 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 09:03 Nie to nie ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 09:28 uzywana jest wiec nie wiem skad te pytania.ja bym nie kupila na allegro sukni slubnej ijakos specjalnie mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 12:18 Nie zaczyna sie zdania od MI Mnie sie nie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 18.04.06, 12:57 komu? czemu? - mi kogo? czego? - mnie suknia nie podoba się komu? czemu? - mi Odpowiedz Link Zgłoś
odrey Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 13:55 rzeczywiśie ładna. Bez przepychu. udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
i.v.a Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 14:27 Nie podoba mi się ,ja miałam ładniejszą .P Ale niestety nnie sprzedam jej - fajerwerk wypalił mi dziurę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 31.03.06, 14:54 nie podoba mi się w ogóle, twoja reklama tutaj chyba na darmo jest Odpowiedz Link Zgłoś
en1982 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 14:53 nie podoba mi sie wcale Odpowiedz Link Zgłoś
amona13 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 16:08 też uważam ,że to ty chcesz ją sprzedać , przecież to koszmarek Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowanoc średnio mi się widzi 01.04.06, 16:13 ale ważne jak Ty się będziesz czuła, gusta.. są różne Odpowiedz Link Zgłoś
nunuska1 Re: średnio mi się widzi 01.04.06, 19:28 nie popdoba mi się, taka zwykła... Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 16:57 jedno jest pewne na pewno bedziesz ladniej wygladala jak ta kobitka na zdjeciu bo jest fatalna... i te wlosy ala wies tanczy i wies spiewa :> Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 18:59 Nie jest śliczna, nie jest nawet ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 19:45 A co w niej ślicznego? No i kupować suknię ślubną na allegro.....no comments... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 21:10 Okropna? Jeśli faktycznie nie jesteś osoba sprzedającą , to dlaczego chcesz ją kupić ? Czy rzeczywiście masz AZ TAK ZŁY GUST? Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 21:19 nieladna. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 01.04.06, 21:23 suknia brzydka, zle uszyta .... o panstwie mlodych nie bede sie wypowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 00:14 tralalumpek napisała: > o panstwie mlodych nie bede sie wypowiadac O boże.. Normalna, przeciętna dziewczyna też ma prawo się hajtnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 05:07 > tralalumpek napisała: > > o panstwie mlodych nie bede sie wypowiadac a potem sie dziwic, ze "trolle" zakladaja odwetowe watki o Wieslawie, kierowcy autobusu... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 10:05 o zmijka wijaca sie pod kazdym moim wpisem znowu sie pojawila, rozmnozy sie dzisiaj na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 10:11 Mniej tych żmijek niż pieprzonego ujadającego ratlerka Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 10:11 goldioo , powiedz cos ci nie wyszlo ? Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 13:06 relax Wiesinek!jutro cię czeka długa trasa do Koluszek!Wyspij się, spakuj jaja na twardo, sandałki, dzinsowy komplecik (ma być zachmurzenie!) i spokojnie, bo wylewu dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 13:23 zapomnialas mi przypomniec zebym spakowala cieple, rozowe papućki, i... nie obawiaj sie wszysko dobrze spakuje , jaja na twardo tez ale powiedz mi tylko gdzie ci je mam podrzucic bo widze ze ci ich ostatnio brakuje stad te inteligentne inaczej komentarze ps. moglybyscie sie naradzic z wasza matka/przewodniczka jaka strategie, nowa strategie przyjac bo tak uzywac moich zdan na zasadzie odwrocenia to takie jakies troche , jakby tu powiedziec, malo fantazyjne ;) a tak poya tzm to naprawde jestes fajna, tylko troche plaska w mysleniu Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 09:56 prawo ma Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 12:44 ty kobieto jestes chora. ktos cie musial mocno skrzywdzic w dziecinstwie... jesli nie chcesz sie wypowiadac to po cholere o tym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 13:27 zmartwie cie, mialam cudowne dziecinstwo, wspanialych Rodzicow ktorzy nauczyli mnie patrzec trzezwo na swiat i przekazali wartosci o ktore ty sie nigdy nie otarlas w swoim dzicinswtie a w doroslym zyciu masz za malo inteligencji zeby na nie sama wpasc postaraj sie jednak mimo wszystko wyciagnac wnioski z mojego pisu i przestan pod kazdym moim wpisem na forum ublizac mi, ty w ten sposob wystawiasz swiadectwo sobie , mnie nie ublizasz Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 15:46 nie zmartwilas mnie:) wrecz przeciwnie, ciesze sie twoim szczesciem! co do mojego dziecinstwa i wartosci wpojonych mi przez moich rodzicow, to powiem ci jedno: moi rodzice nauczyli mnie patrzec na swiat z pogoda, nauczyli mnie tolerancji i szacunku dla innych ludzi oraz tego, ze nie kazdemu nalezy sie ten szacunek tylko dlatego ze jest czlowiekiem. chamskie i zlosliwe osobniki, ktorym sprawia dziwna przyjemnosc ublizanie innym sa dla mnie zerami. co do inteligencji i zasad wpojonych tobie w dziecinstwie to mysle, ze wszyscy wiemy co soba reprezentujesz. wystarczy poczytac twoje wpisy na forum:) >postaraj sie jednak mimo wszystko wyciagnac wnioski z mojego pisu i przestan >pod kazdym moim wpisem na forum ublizac mi, ty w ten sposob wystawiasz >swiadectwo sobie , mnie nie ublizasz ty wystawilas sobie tutaj juz tyle swiadectw... :) chyba jednak wiem dlaczego jestes tak denna i zgryzliwa w swoich komentarzach. po pierwsze pomimo pelni szczescia, cudownych rodzicow nie nauczono cie w dziecinstwie tego o czym pisalam odnosnie swojego dziecinstwa, drugi powod to najprawdopodobniej porownanie cie na forum do wieslawa:)) teraz bedziesz ublizac innym w nieskonczonosc ale wiesz, mysle ze to nie ukoi twojego bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 15:57 a jednak nie zawiodlas moich oczekiwan, nie mow w iminiu wszystkich, nie podpieraj sie takimi arumentami na forum, mow za siebie.... za ciebie mowia fakty oprocz ublizania nie widze argumentow w twojej wypowiedziach, roznica miedzy nami polega miedzy innymi na tym ze twoje chamstwo i prymitywizm sprowadza sie do tego ze kazdy twoj wpis pod moim adresem jest obrazajacy mnie zerem sa dla mnie osoby ktore szukaja sobie na forum kozlow ofiarnych i chodza za nimi 'po wpisach' zeby wyleczyc swoje frustracje, takim zerem jestes wlasnie ty, Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 16:10 mowie za siebie ale czytam forum i widze jak pisza o tobie inni:) co do braku argumentow to ja w swoim poprzednim wpisie takie mialam. w twojej wypowiedzi jak zawsze ich brak:) wiesz nie uwazam sie za osobe prymitywna:) za to twoje chamskie i prymitywne komentarze sprowadzaja sie wlasnie tylko do obrazania innych. >zerem sa dla mnie osoby ktore szukaja sobie na forum kozlow ofiarnych i chodza >za nimi 'po wpisach' zeby wyleczyc swoje frustracje, takim zerem jestes wlasnie >ty, bla bla bla. nie chodze za toba. dlaczego tak sadzisz? cierpisz na manie przesladowcza? niedlugo kazdy kto ci odpowie na forum bedzie oskarzony o sledzenie cie:) bywam na tym forum i widze twoje wpisy tak jak widze wpisy setek innych forumek. za nimi tez chodze?:D raczej nie bywam sfrustrowana. za to ty sadzac po tym co tutaj wypisujesz chyba czesto:) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 16:12 a co do lazenia za kims po forach: wlasnie przypomnialam sobie jak kiedys ty czytalas moje wypowiedzi na innych forach i komentowalas tutaj. wysnulas mylne wnioski jakobym byla wege:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 16:16 zeby rozmawiac z toba o konstrukcji musialabys rozumiec do czego sluza fumndamenty tobie podstaw brak, podstaw normalnego ludzkiego wychowania, chamstwo ktore uprawiasz jest tylko skutkiem i nie tlumacz sie tym ze ublizasz mi tylko dlatego ze ja jestem zerem Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 16:26 alez wcale sobie tego tak nie tlumacze:) raczej ty cierpisz z powodu niemoznosci zrozumienia pewnych kwestii. wydaje sie tobie, ze jestes tutaj guru i wszystko co napiszesz nawet chamskie i obrazajace innych wypociny powinny byc odbierane jako prawda absolutna. wszyscy forumowicze powinni bic brawo i kadzic tobie ile wlezie. nie potrafisz przyjac do wiadomosci, ze jestes najnormalniej w swiecie nie tylko chamska i bezczelna ale jeszcze niemila, tak bez powodu. dla czystej przyjemnosci dowalenia komus. ale ja sie nie dziwie cham nigdy w swoim zachowaniu chamstwa nie dostrzeze. a teraz zegnam. ide na spacer:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 16:30 bardzo ladnie podsumowalas swoje zachowanie, cyt. ..."cham nigdy w swoim zachowaniu chamstwa nie dostrzeze .." , dokladnie tak sie zachowujesz, czyzbys umiala myslec? Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 22:42 tym razem ty mnie nie zawiodlas:) juz nie moglas znalezc zadnych argumentow tylko cytowac moje slowa? coz tak mi przykro ale to co zacytowalas idealnie do ciebie pasuje. jestes chamem i jak kazdy cham tego nie widzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 16:36 apfel27 napisała: > alez wcale sobie tego tak nie tlumacze:) > raczej ty cierpisz z powodu niemoznosci zrozumienia pewnych kwestii. wydaje sie > > tobie, ze jestes tutaj guru i wszystko co napiszesz nawet chamskie i obrazajace > > innych wypociny powinny byc odbierane jako prawda absolutna. wszyscy > forumowicze powinni bic brawo i kadzic tobie ile wlezie. nie potrafisz przyjac > do wiadomosci, ze jestes najnormalniej w swiecie nie tylko chamska i bezczelna > ale jeszcze niemila, tak bez powodu. dla czystej przyjemnosci dowalenia komus. > ale ja sie nie dziwie cham nigdy w swoim zachowaniu chamstwa nie dostrzeze. > a teraz zegnam. ide na spacer:)) szczerze m owiac to ten opis przypomina mi zupelni kogs innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 15.04.06, 00:37 tralalalalalalumpie, jestes o k r o p n y Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 09:54 Nie. Ale napewno ciekawsza niż outfit Heinricha, kierowcy TIR-a:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 16:49 no nie mow, na Modzie Meskiej wszyscy sie zgodzili ze "ON przynajmniej nie wlozyl skarpet do tych sandalow" Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 17:06 alez oczywiscie matko przelozona, pisalam juz gdzies w ktoryms watku ze skoro sie pojawisz pod nickiem zettrzy pojawia sie i inne nicki ale przeciez wiosna i deszcze pada a zatem jak grzybki po deszczu i ty sie rozmnazasz powiedz powinnam twoja bronia walycz i nazakladac sobie nowych nickow, nienie zedjde do twojego poziomu a tak poza tym nie stac cie na swoj pomysl na sarkazm , musisz klepac moje komentarze na swoje kopyto? z drugiej strony chrakter juz pokazalas na forum moda wijac sie w slodkosciach w stosunku do kolezanek forumowych a na liscie obrabials im wszystkim tylki akcja z mateuszem tez byla dobra, jako jedyna na forum poznalam sie na tobie od razu, nie mozesz przebolec tego ze takie falszywe zmije jak ty nie wszyscy musza lubiec? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 17:08 tralalumpek napisała: nie mozesz przebolec tego ze takie falszywe zmije jak ty nie wszyscy > musza lubiec? > no wlasnie trampek, nie mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 17:11 nie oczekuje od ciebie inteligentnej riposty ale az tak dennej tez nie oczekiwalam, niedomagasz dzisiaj ale skoro na tyle cie stac to pozostanmy przy tym Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.gornolotny Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 17:13 W jakim jezyku to napisane? Rozumiem nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.gornolotny tralalumpkowe powiedzonka: 02.04.06, 16:51 "umiesz myslec" "plaska w mysleniu" BUAHA HA HA HA A to cechy szczegolne: - kazdy watek z udzialem ww przeksztalca sie w pyskowki,kazdy! - zawsze,oglednie mowiac TO sie nie podoba,obojetnie co to i wyraza to dosc dosadnie,tak jak kierowcy TIRow wlasnie,nie myslic ze zlosliwymi komentarzami osob ktore wiedza co to poczucie humoru,cieta riposta itd. Oglaszam konkurs,dwuetapowy: 1 etap- "zlote mysli" Tralalumpka (czyli powiedzonka z parkingu) 2 etap- "post zawierajacy " zawierajacy choc odrobine poczucia humoru, pozytywny komentarz w ogole cos co ze zlotych ust wyplynelo itd. Dziekuje za uwage, Wiechu Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: tralalumpkowe powiedzonka: 02.04.06, 17:14 startuje jako pierwsza i zglaszam ten caly post: nie oczekuje od ciebie inteligentnej riposty ale az tak dennej tez nie oczekiwalam, niedomagasz dzisiaj ale skoro na tyle cie stac to pozostanmy przy tym do drugiego etapu jakos nie czuje sie na silach startowac Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.gornolotny konkurs : etap 3 02.04.06, 17:24 etap 3 Ile godzin dziennie poswieca bohaterka/bohater konkursu na czytanie i ogladanie forum "Galeria mody"? Wie wszystko.Jakie rajstopy nosi ta czy ta. 2 etap moze byc za trudny.Zapytam kolegow,zaczekajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: konkurs : etap 3 02.04.06, 17:37 a czy wolno mi dodac starozytne zlote mysli w temacie? bo znalazlam taka jedna w Corpus Inscriptionum Latrinarum: ubi tralalumpek ibi pyscuvca Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.gornolotny Re: konkurs : etap 3 02.04.06, 17:50 Wolno. Glupi bylem ze sie laciny nie uczylem.Mama mi dobrze radzila,ucz sie synu ucz bedziesz madry i bogaty.Ja nic tylko te samochody i samochody.Jednak lubie siebie i swoj zawod.Samotny tylko jestem.Kolegow paru by sie znalazlo ale oni tylko by piwo pili i pili. Wasz Wiesiek Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: konkurs : etap 3 02.04.06, 18:23 moze Wiesiu jakbys zmienil styl ubrania to cos by sie rowniez zmienilo w zyciu? wiesz, troche koloru, zaczepisty fason albo material, moze inne buty i zaraz przyciagniesz uwage jakiejs laski, no i znajdziesz ciekawszych kolegow (nie wszyscy chlopacy ograniczaja sie do picia piwa, sa tacy z ktorymi mozna nawet porozmawiac) no ale jesli Ty tylko te samochody... coz samochodom wszystko jedno co masz na sobie, a dzins jest taki praktyczny bo latwo sie z niego spiera plamy ze smaru... pracujac przy samochodach latwo sie pobrudzic, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.gornolotny Re: konkurs : etap 3 03.04.06, 01:00 Dzieki,mialas dobre checi.Na nic to wszystko. Jestem looser,nic mi sie nie udaje. My przy piwie tez rozmawiamy,o modzie tez, wszyscy mamy Fashion TV. Zone moja bym do Rocco barocco wyslal na zakupy,wiosenno-letnia kolekcja super, cool i jazz i ladne fryzury mialy modelki Dzins nietaki znow praktyczny,sa lepsze materialy.takie papierowe mamy kombinezony u nas na bazie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia.anna Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 02.04.06, 23:23 Nie w moim stylu ale też nie uważam żeby była tragiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 03.04.06, 00:34 Dzięki Aurelio że przypomniałaś o czym jest ten wątek;-) Bo myślałam że to jakieś wściekłe ujadanie nie na temat;-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.gornolotny Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 03.04.06, 00:54 Weronka, ujadanie ujadaniem a ty co o sukni uwazasz?????????? Wez wsiekle cos o niej o tej sukni powiedz bo jakos cisza od Cie. No Weronka,zdanie swe wyraz.Watek na temat,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 03.04.06, 11:28 O gustach sie nie dyskutuje.De Gustibus.Ja nie kupuję bez przymierzania i tym bardziej na alllegro.A suknie nie jest w moim stylu jesli już tak bardzo dociekasz Wiesiu.Miałam inną. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sung3 Do weronki77 14.04.06, 13:40 weronka77 napisała: > O gustach sie nie dyskutuje.De Gustibus.Ja nie kupuję bez przymierzania i tym > bardziej na alllegro.A suknie nie jest w moim stylu jesli już tak bardzo > dociekasz Wiesiu.Miałam inną. A po co ci byla suknia slubna w USC? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Do weronki77 15.04.06, 00:42 Poza tym sukni było kilka,lokalizacji też bo i uroczystość niejedna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielodzietna30 Re: Do weronki77 19.04.06, 16:16 Jak to? Przecież kościelny ślub może być tylko JEDEN. A do cywilnego iść w białej sukience to jakiś absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Do weronki77 19.04.06, 21:44 No ten od białej sukienki był akurat kościelny właśnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Do weronki77 19.04.06, 22:02 Po latach miernoty trafił się mężczyzna;-) Tak więc ku euforii rodziców,w białej sukience pomaszerowałam do ołtarza;-)A USC to dawne dzieje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Do weronki77 19.04.06, 22:04 Fakt,"odstawiłam" się w Cymbelina,mimo że skromnego;-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Mi osobiscie sie ani troche nie podoba, ale... 15.04.06, 08:18 Mi osobiscie ona sie ani troche nie podoba, uwazam ze jest niemodna, gladki blyszczacy material, i do tego pozszywany z malych kawalkow (widac szwy wzdluz dolnej czesci sukni) raczej nie swieci klasa. Ale kwestia gustu. Jesli moge ci cos doradzic, to zanim podejmiesz decyzje o zakupie sukni slubnej, obejrzyj sobie kilka katalogow, zebys mniej wiecej wiedziala co sie teraz "nosi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
marylu1 Re: Mi osobiscie sie ani troche nie podoba, ale.. 15.04.06, 13:41 a potem się zaperzacie, ze baby nie są głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Mi osobiscie sie ani troche nie podoba, ale.. 15.04.06, 20:34 Mnie kupował tata bo się uparł i już;-) Nie wiedziałąm co to i byłam przygotowana na niezłe badziewie;-)Na szczęście tym razem chyba ktoś mu doradził bo trafił w dziesiątkę;-) Nie to co ładne tylko to co się komu podoba;- )Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taaka1 Re: Mi osobiscie sie ani troche nie podoba, ale.. 16.04.06, 21:46 nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 16.04.06, 23:16 Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 16.04.06, 23:18 łe Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 17.04.06, 22:57 błe nawet, a może uszyć? ja szyłam (u krawcowej) i była prosta, absolutnie wyjatkowa, bo wg mojego projektu i złota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 17.04.06, 23:08 A ja se kupiłam fioletową:) znaczy lawendową:) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Suknia Slubna! Znalazlam na allegro sliczna! 17.04.06, 23:10 A ja Azucenę Pronovias;-)Znaczy tata kupił;-) Odpowiedz Link Zgłoś