deczko 09.04.06, 09:09 thebosh.com/archives/Lindsay%20Lohan%20and%20Nicole%20Richie%2022.jpg Podobaja sie Wam te sukienki?! Mnie ta fioletowa i czerwona nawet ok. Dwie pozostale tez niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_333 Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 11:00 Bardzo fajne, szczególnie czerwona i fioletowa.Ta zielona panny Nicole R. też niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 11:04 mnie sie nie podoba tak popularna w stanach moda na laczenie letnich sukienek z kowbojkami. a sukienki moga byc. najbardziej mi sie podoba ta zielona i niebieska/fioletowa?. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 18:59 mnie się nawet podobaja chociaz podobne zestawy widać chyba na każdej gwiadzeczce Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:02 mnie się podoba druga od lewej jeżeli kobitka w czerwonej nie ma anoreksji, to zjem własny komp Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:05 kochanica-francuza napisała: > mnie się podoba druga od lewej > > jeżeli kobitka w czerwonej nie ma anoreksji, to zjem własny komp ____ I tutaj sie nie mylisz, Nicole Richie ma anoreksje, inaczej nikt sie nie odchudza do takiego stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:06 PS. Podobaja mi sie te ktore ma na sobie Lohan. Ostatnio kupilam podobna w kropki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:11 > I tutaj sie nie mylisz, Nicole Richie ma anoreksje, inaczej nikt sie nie > odchudza do takiego stopnia. stopy, łydki, nogi, barki... widać po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:18 podobaja mi sie. a Nicol... wspolczuje jej. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:33 Fakt Jest bardzo, ale to bardzo chuda. Jej stopy wygladaja okropnie! Co do sukienek, typ "ciazowy", oby wiecej tego typu sukienek w naszych sklepach. Oprcz kowbojek nie podobaja mi sie okulary Nicole R. Mimo iz uwielbiam ogrome okulary, to te sa jednak za duze i tworza groteskowe wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:40 Okulary wygladaja groteskowo bo i sama Richie jest po prostu duzo za chuda i ma tzw. lollipop head, gdzie glowa wyglada na nieproporcjonalnie duza w stosunku do ciala - nastepny objaw anoreksji ;-( wiec te okulary poteguja jeszcze ten efekt kompletnego wychudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:41 edavenpo napisała: > > Okulary wygladaja groteskowo bo i sama Richie jest po prostu duzo za chuda i ma > tzw. lollipop head, gdzie glowa wyglada na nieproporcjonalnie duza w stosunku d > o > ciala - nastepny objaw anoreksji ;-( one chyba mają zasłónić wychudzoną twarz? na takie kobiety się mówi lollipop ladies Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:48 zielona i w groszki (?) bardzo fajne. fioletowa hmmm... chyba trzeba byc super chuda, zeby sobie na cos takiego pozwolic ;) a czerwona - wyglada jak fartuch :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:53 cioccolato_bianco napisała: > zielona i w groszki (?) bardzo fajne. fioletowa hmmm... chyba trzeba byc super > chuda, zeby sobie na cos takiego pozwolic ;) a czerwona - wyglada jak fartuch : > P > każda kieca wygląda jak fartuch na anorektyczce Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 20:03 kochanica-francuza napisała: > cioccolato_bianco napisała: > każda kieca wygląda jak fartuch na anorektyczce Czy ja wiem... Moim zdaniem, widac, ze laska jest chora, ale jest przy tym bardzo zadbana. Ogolnie anorektyczki w takim stadium jak ta Nicole, to naprawde wygladaja na skrajnie wyczerpane. A laska przy tak zaawansowanym wychudzeniu, jeszcze sie trzyma... Na tym zdjeciu, chyba jednak troche sie przeliczyla. Sukienka fajna, ale ona do niej za niska i niestety za chuda. Wyglada jakby sie w niej topila www.purseblog.com/images/lindsay_lohan_nicole_richie.jpg Ale sukienka ok. Czerwona sukienka- nic oryginalnego, ale buty bardzo ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 20:05 zeby nie bylo: nie uwazam za anorektyczke zadnej z pan na zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Sama nie wiem... 09.04.06, 20:06 hongoanhsalut.tooblog.fr/images/Sienna-miller-24-10thompson-street.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Sama nie wiem... 09.04.06, 23:19 Tu akurat pokazalas klasyczny przyklad ze co za duzo to niezdrowo ;-) Rurki powinny byc bardziej dopasowane a te buty (sliczne same w sobie botki Jacobsa na ktore chorowalam pol zimy) po prostu nie pasuja. Ja bym zalozyla do tej bialej sukienki Richie albo super obcsle rurki jak Superfine, albo legginsy i do tego takie buty: www.faith.co.uk/jpg/productImages/476203af.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:52 Kolejna sukienka i znow pani R fashiontribes.typepad.com/main/images/nicolerichiedjamdog41.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:55 Ta sukienka jest slodka ;-) Ja bym ja zestawila dzinsami rurkami - ciemny granat lub jasnoszare... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 19:59 deczko napisał: > Kolejna sukienka i znow pani R > <a href="fashiontribes.typepad.com/main/images/nicolerichiedjamdog41.jpg" target="_blank">fashiontribes.typepad.com/main/images/nicolerichiedjamdog41.jpg</a> bez sensu kieca, wygląda jak strój do chrztu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: sorry, ale.....kim sa te panie?????? 09.04.06, 20:14 A nie wszystko ci jedno? Ja też nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: sorry, ale.....kim sa te panie?????? 09.04.06, 20:16 kochanica-francuza napisała: > A nie wszystko ci jedno? Ja też nie wiem. No wlasnie, tu nie o panie chodzi, tylko o sukienki. Fajne, letnie sukienki. :) Kolejna z cyklu www.purseblog.com/images/ashlee_simpson_01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: sorry, ale.....kim sa te panie?????? 09.04.06, 20:17 kochanica-francuza napisała: > A nie wszystko ci jedno? Ja też nie wiem. w sumie obojetne, ale pytam sie, bo zaintrygowało mnie nazwanie ich gwiazdkami. A co to za gwiazdki są? czego?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: sorry, ale.....kim sa te panie?????? 09.04.06, 20:19 > w sumie obojetne, ale pytam sie, bo zaintrygowało mnie nazwanie ich gwiazdkami. > > A co to za gwiazdki są? czego?? :) > > pewnie takie, co są znane z tego, że bywają, a bywają, bo są znane ;-) ta kiecka z koronkami - ładna, ale czemu biała??? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: sorry, ale.....kim sa te panie?????? 09.04.06, 20:21 kochanica-francuza napisała: > > > w sumie obojetne, ale pytam sie, bo zaintrygowało mnie nazwanie ich gwiaz > dkami. > > > > A co to za gwiazdki są? czego?? :) > > > > > pewnie takie, co są znane z tego, że bywają, a bywają, bo są znane ;-) > > ta kiecka z koronkami - ładna, ale czemu biała??? :) a z białymi sukienkami to trzeba uważac, bo czasem można wygladać jak w sukni slubnej albo komunijnej (jak w przypadku koronkowych) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: sorry, ale.....kim sa te panie?????? 09.04.06, 20:23 > kochanica-francuza napisała: > > > > ta kiecka z koronkami - ładna, ale czemu biała??? > bo w tym sezonie modne sa białe koronkowe romantyczne sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 20:24 Tak mnie natchnelo na ogladanie kiecek. Zaznaczam, ze zadna z tych pan, nie jest moja idolka, po prostu niektore kiecki i akcesoria, typu buty, torebka, sa fajne. :) www.purseblog.com/images/lindsay_lohan_paddy_bowler.jpg I ostatnio tak modny kroj sukienek, ale tu wtopa... www.purseblog.com/images/jessica_namebag.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 20:26 facet z długim tułowiem i krótkimi nogami....faktycznie wtopa [ŻART] Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 20:27 starawyjadaczka napisała: > facet z długim tułowiem i krótkimi nogami....faktycznie wtopa Ale mial koszulke pod kolor torebki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 20:29 deczko napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > facet z długim tułowiem i krótkimi nogami....faktycznie wtopa > > Ale mial koszulke pod kolor torebki :))) aaaaaaaaaaaaaa to przepraszam, pasuje ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 20:30 tylko tak sie zastanawiam, kto tu "gwiazdom" jest-pan z krótkimi nogami czy pani z torbą? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 20:31 starawyjadaczka napisała: > tylko tak sie zastanawiam, kto tu "gwiazdom" jest-pan z krótkimi nogami czy > pani z torbą? Jak zwal tak zwal. Na sam koniec, kolejna anoreksja nervosa, ale sukienka jak najbardziej ok :P www.purseblog.com/images/kate_bosworth.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 21:28 Sukienki nieładne, nieforemne, niekobiece. Panienki się w nich topią, to raz; wyglądają jak dojarki podążające w stronę krowy, to dwa. Zresztą Lindsay Lohan w ogóle nie umie się ubrać. Tej drugiej nawet nie będę komentować, bo jak jest, każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_zuzanna Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 22:03 gdy czytam posta typu ten powyzej, nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zalamac rece :) kazdy ma swoje modowe preferencje - prawda(swoja droga,mam dziwne przeczucie,ze wiekszosc krytykantek to przyzwyczajone do nudnych i wyprobowanych zestawien szare myszki,kompletnie gubiace sie w gaszczu modowych mozliwosci). mysle sobie, ze zeby tak zdecydowanie skrytykowac jakas ikone mody, wypadaloby miec jakas wiedze w tym zakresie, a nie opierac sie jedynie na swoim guscie. bo ten bywa zgubny. brak wiedzy i obycia w swiecie mody to zdecydowanie problem polek. ale jeszcze gorsza jest ignorancja i krytykanctwo. zdecydowanie nie gustuje w kreacjach a la lindsay, ale nie moge nie dostrzegac tego, ze wniosla do mody nowa jakosc. wiec prosze, zastanwowcie sie,zanim napiszecie,ze trendsetterka, z ktorej sciagaja projektancji skelpow typu top shop, nie umie sie ubrac! Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 22:29 A mnie opadają ręce, jak czytam taki post jak ten. Przepraszam bardzo, ale czy naprawdę MUSI mi się podobać sposób ubierania się jakiejś niuni, która jest znana z tego, że jest znana i ubiera się IMO koszmarnie (i to tego wtórnie) ? O jakiej nowej jakości mówimy w przypadku takiej Lindsay Lohan, czy Mary-Kate Olsen ubierającej się w 5 razy za duże ciuchy ? Nową jakość na pewno wprowadziła Kate Moss, ale np. Sienna Miller to już bezczelne naśladownictwo. A Lindsay Lohan ? Nie widzę powodu zachwycać się jej sposobem ubierania się. To się nazywa mieć swoje zdanie, jeśli chcesz wiedzieć. To ma być ta ikona mody ? Błagam... gofugyourself.typepad.com/go_fug_yourself/lindsay_lohan/index.html Poza tym daruj sobie tę tanią psychologię ("swoja droga,mam dziwne przeczucie,ze wiekszosc krytykantek to przyzwyczajone do nudnych i wyprobowanych zestawien szare myszki,kompletnie gubiace sie w gaszczu modowych mozliwosci"). Nie znasz mnie, więc nie rozumiem na jakiej podstawie wysnuwasz te dziwne wnioski o szarej myszce. Taki sam beznadziejny argument jak: "krytykujesz, to znaczy, że masz kompleksy". A guzik prawda, moja droga. Nie jest tak prosto. weronika_zuzanna napisała: > gdy czytam posta typu ten powyzej, nie pozostaje mi nic innego, jak tylko > zalamac rece :) kazdy ma swoje modowe preferencje - prawda(swoja droga,mam > dziwne przeczucie,ze wiekszosc krytykantek to przyzwyczajone do nudnych i > wyprobowanych zestawien szare myszki,kompletnie gubiace sie w gaszczu modowych > mozliwosci). mysle sobie, ze zeby tak zdecydowanie skrytykowac jakas ikone mody > , > wypadaloby miec jakas wiedze w tym zakresie, a nie opierac sie jedynie na swoim > guscie. bo ten bywa zgubny. brak wiedzy i obycia w swiecie mody to zdecydowanie > problem polek. ale jeszcze gorsza jest ignorancja i krytykanctwo. > zdecydowanie nie gustuje w kreacjach a la lindsay, ale nie moge nie dostrzegac > tego, ze wniosla do mody nowa jakosc. wiec prosze, zastanwowcie sie,zanim > napiszecie,ze trendsetterka, z ktorej sciagaja projektancji skelpow typu top > shop, nie umie sie ubrac! Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 22:41 c<a href="gofugyourself.typepad.com/go_fug_yourself/lindsay_lohan/index.html" target="_blank">gofugyourself.typepad.com/go_fug_yourself/lindsay_lohan/index.html</a> Hmmm Lindsay jakos sie wybronila, bo jej dwie starsze kolezanki po fachu, bez komentarza. Wszystkie sukienki na tych zdjeciach sa okropniaste!!!! ;)) img.photobucket.com/albums/v352/morganzola/57008376.jpg img.photobucket.com/albums/v352/morganzola/56832767.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_zuzanna Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 23:25 oczywiscie, nie musi ci sie podobac stroj 'jakiejs niuni'(...) i tak - mozesz miec wlasne zdanie typu: 'Panienki wyglądają jak dojarki podążające w stronę krowy'. Inna sprawa jest to, czy takie opinie wnosza cokolwiek wartosciowego do dyskusji poza dawaniem swiadectwa o autorze. Wybacz, ze moj apel uderzyl akurat w Ciebie, po prostu uosabiasz to, czego -jak sadze - powinno sie unikac w RZECZOWEJ dyskusji, jesli nie chce sie popasc w jalowe krytykanctwo: wydawania pospiesznych, ogolnikowych sadow, bo przeciez 'trzeba miec wlasne zdanie', jakiekolwiek by ono nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Sukienki gwiazdek 10.04.06, 09:53 To nie był pospieszny, ogólnikowy sąd, tylko moje zdanie na temat niektórych dzisiejszych "trendów" oraz niektórych "trendsetterek". Takie porównanie przyszło mi do głowy, jak spojrzałam na te panienki i to porównanie wpisałam na forum, bo od tego ono jest. Przepraszam, ale chce mi się śmiać, jak widzę, że obecnie wystarczy wyglądać jak pajac wkładając na siebie wszystko, co leży w szafie, niezależnie od tego, czy pasuje, czy nie; bądź jak kloszard lub mała sierotka Annie z musicalu. Różnica między Kate Moss, a LH i Olsenkami polega na tym, że Kate Moss wygląda dobrze i atrakcyjnie w tym, co ubiera na siebie, a LH i Olsenki wręcz przeciwnie. Moim zdaniem to wynika z tego, że LH i siostry Olsen nie mają talentu do zestawiania ubrań i mieszania stylów. Wolę mieć własne zdanie i uprawiać "krytykanctwo", niż przyjmować wszystko co mi wciskają media za dobrą monetę. weronika_zuzanna napisała: > oczywiscie, nie musi ci sie podobac stroj 'jakiejs niuni'(...) i tak - mozesz > miec wlasne zdanie typu: 'Panienki wyglądają jak dojarki podążające w stronę > krowy'. Inna sprawa jest to, czy takie opinie wnosza cokolwiek wartosciowego do > dyskusji poza dawaniem swiadectwa o autorze. Wybacz, ze moj apel uderzyl akurat > w Ciebie, po prostu uosabiasz to, czego -jak sadze - powinno sie unikac w > RZECZOWEJ dyskusji, jesli nie chce sie popasc w jalowe krytykanctwo: wydawania > pospiesznych, ogolnikowych sadow, bo przeciez 'trzeba miec wlasne zdanie', > jakiekolwiek by ono nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 22:20 Hm, czyli jak się nie ma biustu, to można pod sukienkę założyć taki biały... co to jest właściwie? Rozszerzony biustonosz? Koszula na ramiączkach? Trochę dziwnie/smutnie wyglądają wklęsłe miski sukienki, która powinna eksponować biust... :/ Jako bezbiuście ;) zastanawiam się nad rozwiązaniem tego problemu. Gwiazdą nie jestem, więc nie wiem, czy mi wypada nosić koszulę na ramiączka pod taką sukienką? Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_zuzanna Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 22:27 wypada - it's all about layers! czyli na maly biust warstwy, warstwy i jeszcze raz warstwy Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sukienki gwiazdek 09.04.06, 22:36 nessie-jp napisała: > Hm, czyli jak się nie ma biustu, to można pod sukienkę założyć taki biały... co > to jest właściwie? Rozszerzony biustonosz? Koszula na ramiączkach? Pewnie bylo jej zimno i wlozyla podkoszulek pod sukienke. :))) A ja uwazam, ze tego typu sukienki, nadaja sie dla kobiet z malym biustem. Nie ma sie wrazenia, ze kobita jest ciezarna ;))) Ja lubie takie niby za duze sukienki, ktore sa ciete wysoko bod biustem. Fajnie, ze sukienka moze przypominac podomke, albo fartuch, badz co badz to bardzo wygodne ubrania :))) Nie przepadam za tymi gwiazdkami, bo to juz nie moja kategoria wiekowa i ich postacie czesto i gesto obrzydzaja mi ubrania (np. Jessica Simpson, Lohan, Richie), ale te sukienki co wkleilam bardzo chetnie ulokowalabym w swojej szafie i wykorzystala w tegoroczne wakacje. Oprocz tej czerwonej sukienki Lohan. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Sukienki gwiazdek 10.04.06, 11:26 Podobają mi się. Zwłaszcza obie sukienki Lohan. Odpowiedz Link Zgłoś