ap77 11.04.06, 13:59 Podobaja mi sie ciuchy z tej lini, ale gdzie mona je kupic??? Chyba tylko w Gdansku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calo Re: Reserved Fashion??? 11.04.06, 14:25 pytalam o to kiedys w warszawskim re, ale pani tylko wzruszyla ramionami i powiedziala, ze o niczym takim nie slyszala.... Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Reserved Fashion??? 11.04.06, 14:48 No wlsnie, jesli widze cos fajnego w gazecie to zawsze jest to nie zwykly Reserved tylko fashion. Pytalam kiedys w sklepie to pwoeidizno, ze to lini wzorcowa, limitowana, dotepna w salonie w Gdansku. Tylko po cholere to daja do gazety??!! Odpowiedz Link Zgłoś
bridgetb Re: Reserved Fashion??? 11.04.06, 15:17 No coż mieszkam w Gdansku, czesto chodze po sklepach i w zadnym Reserved ich nie widzialam. Mi sie zawsze wydawalo ze oni je szyja do sesji dla gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: Reserved Fashion??? 11.04.06, 15:33 genialna to myśl marketingowa reklamować ciuchy, których nie można kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Reserved Fashion??? 11.04.06, 15:56 Kurcze,a ja myslalam ,ze to to samo!Moze Re chce byc marka selektywna i ma 2 linie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Reserved Fashion??? 11.04.06, 18:16 moze? Ja nei trawie normalnego Reserved-dla mnie chlam, ale zdjecia produktow Fashion naprawde swietne! I co i gucio! Odpowiedz Link Zgłoś