goldioo 30.04.06, 09:44 pomóżcie znaleźć fajną czapkę z daszkiem (modną;) unisex:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mech-k Re: czapka poszukiwana 30.04.06, 11:54 białe i czarne w KappAhl widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
mientalaura Re: czapka poszukiwana 30.04.06, 14:08 o tak, zgadzam się z DIVERSE:) Mój chłopak kipił sobie carną z daszkiem i czasem ją noszę, ale chyba pora kupić sobie własną;) Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: czapka poszukiwana 30.04.06, 14:38 a gdzie sa czapki w malych rozmiarach? wszedzie gdzie ogladalam czapki rozmiarowka zaczyna sie od m, a gdzi ejest s czy xs? podobaly mi sie wiosenno-letnie kaszkietowki w galerii centrum, obsluga ze zdziwieniem zareagowala na moje pytanie o mniejsze rozmiary, powiedziano mi ze zawsze sprowadzaja m i l, nie lubie czapek ktore mi spadaja na oczy i odstaja strasznie, letnia czapka z daszkiem powinna byc plytka i ladnie ukladac sie na glowie, regulacja te znic nie pomoze jesli czapka bedzie sie brzydko marszczyc... czy ja juz mam najmneijsza glowke? nikt inny nie ma takiego problemu? Odpowiedz Link Zgłoś