kochanica-francuza 03.05.06, 22:08 sweetkocik.sympatia.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Styl to człowiek 03.05.06, 22:10 "Zawód: Pracownik usług i handlu" hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Styl to człowiek 03.05.06, 22:11 "uslug...", to trzeba zaakcentowac, wydaje mi sie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco OT do kochanicy 03.05.06, 22:10 kochanica - bardzo mi sie podoba twoja sygnaturka :) moge ja cytowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OT do kochanicy 03.05.06, 22:28 cioccolato_bianco napisała: > kochanica - bardzo mi sie podoba twoja sygnaturka :) moge ja cytowac? ;) > hehe, ale jak jest czy w jakimś kontekście? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Styl to człowiek 03.05.06, 22:19 Ok... Zatkalo mnie. Solar - jest Wyprasowany blond - jest Bialy kozak - jest Pasek zamiast spodnicy - jest Krotka bluzka - jest Wyskubana brew - jest Nick 'sweetkocik' rodem z agencji towarzyskiej - jest Roz - jest Toz to Krolowa Tipsiar! Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Rak skory 04.05.06, 17:51 Wroze tej pani czerniaka w przyszlosci, moze nie tak dalekiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Styl to człowiek 03.05.06, 22:28 jaka ja piekna jestem :)) tak w ogole to co ty za strny odwiedzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Styl to człowiek 03.05.06, 22:29 nie-niebieska napisała: > jaka ja piekna jestem :)) > > tak w ogole to co ty za strny odwiedzasz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=41229174&wv.x=2&a=41230432 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza No dobra, przyznam się... 03.05.06, 22:29 przekleiłam z Forum Humorum , z wątku o tipsiarach, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: No dobra, przyznam się... 03.05.06, 22:31 chyba sobie na lodowke przykleje aby: - odrzucalo mnie od jedzenia - jak juz mnie nie odrzuci to sie przynajmniej dowartosciuje Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Styl to człowiek 03.05.06, 22:31 a wyznanie rzymskokatolickie tej pani nie przeszkadza się lansować po necie w stroju niekompletnem? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Styl to człowiek 03.05.06, 22:56 milusia, fajniusia :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Styl to człowiek 04.05.06, 12:04 przeciez jak juz ktos tu zaznaczyl, ona przeciwdziala nieumiarkowaniu w jedzeniu i piciu Odpowiedz Link Zgłoś
lili75 Re: Styl to człowiek 04.05.06, 18:14 A dlaczego Cię interesuje czy jej przeszkadza, czy nie? Jej sprawa, jej problem. Lepiej się czujesz, że taki fajny wątek założyłaś? Oczywiście, publikując zdjęcie w necie można się spodziewać kopiowania ich na innych forach, ale jaki jest sens i cel tego wątku? Żeby się licytować, kto bardziej zjadliwy komentarz wymyśli na temat tej dziewczyny? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Styl to człowiek 03.05.06, 23:54 o bozsz..., a ja myslalam ze tipsiarstwo juz z mody wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Styl to człowiek 04.05.06, 04:49 eee tam, ona jest sliczna a wy fszystkie jestescie zazdrosne pasztety Odpowiedz Link Zgłoś
11ss Re: Styl to człowiek 04.05.06, 08:39 tu jest też niezły okaz: www.fotka.pl/osoba.php?id=526451 Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Styl to człowiek 04.05.06, 10:38 Pomijając wszystko obie mają fajne figury . Poza tym nic ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Styl to człowiek 04.05.06, 14:39 A mnie się akurat dziewczyna na drugim zdjęciu podoba- styl ma wprawdze koszmarny, ale naturalności nie sposób jej odmówić:P Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Styl to człowiek 04.05.06, 10:38 przypomina mi Donatelle Versace :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Styl to człowiek 04.05.06, 10:47 upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/ff/Donatella-versace.jpg niestety DV ładniejsza;) Zauważyłyście, że wprost proporcjonalnie do wzrostu głebokości opalenizny zanika wyrazistość rysów - zostaje ciemna plama:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Styl to człowiek 04.05.06, 14:17 co one obie tak na czworakach?..ja myślałam, że człowiek się postawą pionową wyprostowaną charakteryzuje a tu proszę :P Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Styl to człowiek 04.05.06, 22:21 Wysyłają w ten sposób sygnały, że lubią pozycję "na pieska" yavanna86 napisała: > co one obie tak na czworakach?..ja myślałam, że człowiek się postawą pionową > wyprostowaną charakteryzuje a tu proszę :P Odpowiedz Link Zgłoś
rumiana4 Re: Styl to człowiek 04.05.06, 14:42 az sie zarejestrowalam na tej stronie zeby te zdjecia obejrzec.... jestem tylko zdziwiona ze przy takiej dbalosci o wyglad i takim efektownym wygladzie musi sie dziewczyna odwolywac do internetowych serwisow randkowych, bo oczekiwalabym raczej ze kazdy single facet (i nie tylko) na ulicy ja zaczepia i chce sie umowic.... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Styl to człowiek 04.05.06, 14:48 Ciuchy mozna zdjac i zalozyc inne tylko Sweetkocik ma tak brzydka gebe , ze nic jej nie pomoze poza jakims innym "opakowaniem" twarzy . Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Styl to człowiek 04.05.06, 14:52 Ta panna jest porządna - cyt -------------- "Pomimo tego ze mam czasami odważne zdjęcia to nie interesują mnie sex oferty i nie szukam sponsora.Panowie szukający takich wrażen mogą dać sobie spokój." -------------- i nie szuka sponsorów.... Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Styl to człowiek 04.05.06, 15:12 Kochanico kochana, toż to kwintesencja plastiku! Wszystko to, co prawdziwa tipsowa raszpla mieć powinna (wraz z wysokim czołem i tępym wyrazem twarzy). Kolejna Pamela do kolekcji. Mąż mi będzie dozgonnie wdzięczny za ten link - poprawi sobie humor na resztę tygodnia i na następne dni również ;-))) A pozy na czworakach, droga Yavanno, po prostu wiele obiecują i zachęcają do dalszej "współpracy". Wszak wiadomo o co naprawdę chodzi ;-) I wcale, ale to wcale nie szukają sponsora. Tiaaaa..... P.S. Też lubię słoneczko, "róziowy róziowy", długie włosy i kozaczki, ale to już przesada, moje panie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Styl to człowiek 04.05.06, 15:33 Z Pamela bym tego " zjawiska " nie porownywala chociaz z zalozenia to ktoras tam kolejna jej kopia przedstawiona w krzywym zwierciadle :-) A podobno " co wolno wojewodzie ..." Pamela byla naturalna pieknoscia ogladalam niedawno reportaz z okresu Playboya bo pozowala tam chyba 7 razy , twarz i wlosy troche w stylu mlodej Fondy , figura Nie wiem co pozniej zaczela ze soba kombinowac ale stala sie posmiewiskiem i plastikowym symbolem chociaz dla pewnych osob jak ona czy Dolly Parton wszystko jest wybaczalne i lubie je jakimi sa ale nasladownictwo przynosi marne efekty , szczegolnie w takim wykonaniu Gdyby to byla prawdziwa Pamela to mysle , ze wygladalaby swietnie w tych ciuszkach i bardzo by do niej pasowaly chociaz ja bym sie tak nie odstawila :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Styl to człowiek 04.05.06, 16:07 Mnie również podoba się Pamela pomijając jej styl . Ma piękną ,słodką twarz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Styl to człowiek 04.05.06, 16:22 hyacinth.bucket napisała: Pamela byla naturalna pieknoscia tak, szczegolnie tu widac tę naturalną piekność www.beka.pl/lfo_gwiazdy.php (3 od góry) Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Styl to człowiek 04.05.06, 16:28 Każdy ma gorszy dzień a te zdjęcia są ewidentnie zrobione-przerobione wręcz ihmo. Makijaż wiele daje ,czy to piękności czy szarej myszce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Styl to człowiek 04.05.06, 16:32 nycole napisała: > Każdy ma gorszy dzień a te zdjęcia są ewidentnie zrobione-przerobione wręcz > ihmo. Makijaż wiele daje ,czy to piękności czy szarej myszce:-) :DDD widzialam kiedys wiecej jej zdjęc bez makijazu, widocznie ma same złe dni :) wiadomo, ze jest obrzydliwa, gdyby nie makijaz i retusz-bylaby wstretna baba wyglądająca jak alkoholiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Styl to człowiek 04.05.06, 16:36 O widzisz , starawyjadaczko , dobra fotke rzucilas :-) "Pamela Anderson w pierwszej chwili mozna sie przestraszyc " Tekst przeczytalam po obejrzeniu zdjec i stwierdzam , ze jakos mnie nie wystraszyly a chodzilo chyba o to pierwsze ujecie . Wrecz przeciwnie - nie dosyc , ze zrobione przez paparazzich to jeszcze podkresla jej naturalnosc i piekna twarz . Na zmarszczki na czole nawet nie patrze bo kazdy moze sie skrzywic i zrobic taka " straszna " mine ,widac , ze to jest grymas twarzy a zdjecie nie pochodzi z okresu mlodosci , o ktorym pisalam . Lepiej wyglada na pierwszym niz wypizdrzona na drugim ale to tylko potwierdza moja teze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Styl to człowiek 04.05.06, 16:41 hyacinth.bucket napisała: > O widzisz , starawyjadaczko , dobra fotke rzucilas :-) > "Pamela Anderson w pierwszej chwili mozna sie przestraszyc " > Tekst przeczytalam po obejrzeniu zdjec i stwierdzam , ze jakos mnie nie > wystraszyly a chodzilo chyba o to pierwsze ujecie . > Wrecz przeciwnie - nie dosyc , ze zrobione przez paparazzich to jeszcze > podkresla jej naturalnosc i piekna twarz . Na zmarszczki na czole nawet nie > patrze bo kazdy moze sie skrzywic i zrobic taka " straszna " mine ,widac , ze > to jest grymas twarzy a zdjecie nie pochodzi z okresu mlodosci , o ktorym > pisalam . > Lepiej wyglada na pierwszym niz wypizdrzona na drugim ale to tylko > potwierdza moja teze :-) > no tak, jak zrobione przez tych okropnych paparazzich, to juz jest usprawiedliwiona ;) babsztyl jest ohydny, widzialam swego czasu wiele jej zdjec bez makijazu, niestety nie trzymałam linków więc nie "zapodam", moze ktos inny ma. Zreszta...wiekszosc zdjec tzw "gwiazd" to tona makijazu, retusz i swiatlo, a chyba tylko nienormalne wierzą, ze to piekności same z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Styl to człowiek 04.05.06, 16:42 Każdy ma gorszy dzień ,każdy robi głupie miny ,grymasy a te zdjęcia są ewidentnie po to ,żeby niby pokazać "jakie to one są brzydkie" a tak naprawdę to zdjęcia wybrane z tych nieudanych bo zrobionych w momencie grymasu czy skrzywienia . Pamela ma ładne rysy twarzy i nic tego nie zmieni .:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Styl to człowiek 04.05.06, 16:57 Mnie sie tez podobaja jej rysy i moge zrozumiec , ze starejwyjadaczce nie podoba sie jej typ ogolnie pomijajac makijaz i jego brak , ciuchy lub ich brak i cala biografie . Sama nie moge sie nadziwic fanom zachwycajacym sie pieknoscia niektorych gwiazd bo cos mnie od nich odrzuca , najczesciej cos w twarzy i dla mnie taki Hugh Grant ma grymas wrodzony , nie potrzeba mu nawet paparazzich :-) Typ urody mlodej Bardotki zawsze mi sie podobal - Sophia Loren juz nie moge tylko stwierdzic , ze Pamela to typ wspolczesnej Bardotki nawet kiedys obejrzalam pare odcinkow "tworczosci " Pameli VIP czy cos takiego i byla slodka , swietna , glupia - milo bylo na nia popatrzec ale tylko na nia wiec poprzestalam na 3 odcinkach bo serial glupi jak but dziwie sie , ze nie daja jej dobrej roli - dla mnie ona jest dobra aktorka komediowa . Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Styl to człowiek 04.05.06, 17:07 Bardotka...piękna była ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: Styl to człowiek 04.05.06, 21:23 O k... Przepraszam za niecenzuralność, ale inaczej nie mogłam.:) A co do urody to IMHO panna ma brzydkie rysy twarzy, chociaż gdyby ją zrobić na człowieka to może mogłaby jakoś wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Styl to człowiek 04.05.06, 22:33 hehe, ty przynajmniej widzisz u niej jakies rysy, bo ja nie dostrzegam zadnych :] Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Styl to człowiek 04.05.06, 22:49 No ja u nich widzę szkaradne rysy twarzy. Każdy coś innego widzi ;) kate-gun napisała: > hehe, ty przynajmniej widzisz u niej jakies rysy, bo ja nie dostrzegam > zadnych :] Odpowiedz Link Zgłoś