mag-ia1 09.05.06, 15:57 co myślicie o takim zestawieniu tunika przed kolana plus długie spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monka_c Re: tunika+spodnie 09.05.06, 15:59 Mnie sie podoba takie zestawienie.Mam kilka tunik i własnie ze spodniami je łżcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: tunika+spodnie 09.05.06, 15:59 mag-ia1 napisała: > co myślicie o takim zestawieniu tunika przed kolana plus długie spodnie? Zależy jaka tunika, zależy jakie spodnie. Teoretycznie myślimy, że jest gut. Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: tunika+spodnie 09.05.06, 16:08 Jesli to lniana/bawelniana tunika i lniane spodnie o prostym kroju - to tak. Np. cos takiego: tiny.pl/g11r tiny.pl/g11w Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia21 Re: tunika+spodnie 09.05.06, 16:27 Lubie takie zestawienie. Swoje tuniki nosze zazwyczja z jeansami. Podbaja mi sie rowniez zestawienia sukienki kopertowej o dlugosci do kolan z dlugimi spodniami. Odpowiedz Link Zgłoś
threadless Re: tunika+spodnie 09.05.06, 18:05 moim zdaniem tunika super wyglada ze skinny jeans albo w ogole z obcislymi spodniami /bo z szerokimi to jzu mi za abrdzo india shopem zalatuje/. www.katieholmespictures.com/gallery/displayimage.php?album=762&pos=78 :) Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: tunika+spodnie 09.05.06, 18:09 Bardzo lubie takie zestawienie i już w na ten sezon zakupiłam 2 tuniki i dwie pary spodni lnianych. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: tunika+spodnie 09.05.06, 20:41 threadless napisała: > moim zdaniem tunika super wyglada ze skinny jeans zgadzam się! ale tunika nie może być za długa, fajna jest właśnie taka długość jak na Katie w linku mag-ia1 napisała: > tunika przed kolana za długa! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: tunika+spodnie 09.05.06, 19:24 lubię takie zestawienia lubię tuniki szczególnie lniane komplety to mój ulubiony styl Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: tunika+spodnie 09.05.06, 19:31 Bardzo fajny zestaw:) Szczegolnie podoba mi sie jak panie w ciazy sa tak ubrane. Ale... paskudne jest wg. mnie zestawienie tuniki i spodniczki (szczegolnie w wersji mini). Tandeta! Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: tunika+spodnie 09.05.06, 20:47 Nosze sporo wszelkiego rodzaju tunik i sukienek (dlugosc przed kolano lub do kolan) z waskimi jeansami, waskimi spodniami i leggingsami. Byleby to wszystko nie bylo lnianie, i byleby nie szerokie spodnie, bo jak tu juz ktos napisal, zalatuje za bardzo indyjskim folklorem. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: tunika+spodnie 09.05.06, 21:03 tiaa tym bardziej, ze w inidach to te spodnie to takie pumpy zwezane na dole... a mi sie podoba, tak czy siak, zakupilam kilka takich recznie ozdabianych na ciuchach- sliczne, hippisowskie, do dzwonow jak znalazl. o. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: tunika+spodnie 09.05.06, 21:07 klymenystra napisała: > tiaa tym bardziej, ze w inidach to te spodnie to takie pumpy zwezane na dole... Niekoniecznie. U mnie w pracy jest w tej chwili spora grupka ludzi z Bangalore i nosza wszyscy wlasnie szerokie na dole spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: tunika+spodnie 10.05.06, 09:05 przymierzałam w Zarze sukienkę przed kolana bez rękawow /len z czymśtam/ rozpięcie sukienki kończylo się mniej wiecej w polowie ud co mnie nie bardzo się podobało więc pomyslałam,że może taka sukienka fajnie by wyglądała do spodni.Tylko mam wątpliwości co do tej długości przed kolana. kolory- biała,czarna,ciemny fiolet,wzdłuż zapięcia ładne zakładki, niestety na stronie Zary kolekcja skromniutka, więc nie mogę się podeprzeć zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś