justynnka 18.05.06, 13:26 kremowy,złotawy,ecru,ewentualnie jaśniutki bez. krótki ,mocno dopasowany , moze być lekko elastyczny .podpowiedzcie łaskawie gdzie znajdę bo potrzebujęgo mieć ,,na wczoraj";) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emila40 Re: satynowy zakiet 18.05.06, 13:49 Ha! Też był taki chciała i to rozmiarze 36 i żeby jeszcze był na podszewce, nie miał za długich rękawów i nie był b. drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusiak Re: satynowy zakiet 18.05.06, 14:33 ja też jakiś czas temu szukałam,ale czarnego i nigdzie nie znalazłam na szczęście mam super krawcową, uszyła mi dokładnie taki jak chciałam, a teraz też myśle o jakimś jasnym Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: satynowy zakiet 18.05.06, 14:42 kupilam w zeszlym roku oliwkowy, jedwabny, na podszewce, z rekawem ktory ma mozliwosc 'wylozenia'- podszyte specjalnie, dopasowany,.... niestety to bylo w zeszlym roku :( Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: satynowy zakiet 19.05.06, 02:47 w mojej szafie... zlotawy, ale nie zupelnie krotki, dopasowany oraz granatowy, krotki, z okraglym dekoltem... ten jest ciagle w robocie uwielbiam satyne Odpowiedz Link Zgłoś