ell9 19.05.06, 10:12 Co to właściwie dla WAs oznacza - "zadbana kobieta" ? Czy kobieta zadabana to kobieta szczupła? pomalowana? wypachniona? czysta? uczesana? czy może coś więcej? a jeśli tak, to jaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.p.r.o.t masz skłonność do dziecinnych pytan 19.05.06, 10:15 Placą ci za kręcenie forum? czy jesteś na etapie pytań? :) Zadbana: umyta, uczesana, czysta, schludna, Czy umalowana i wypachniona? nieeee.. nie koniecznie. Nie jest to wymogiem. Szczupla- nie, warunek fakultatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: masz skłonność do dziecinnych pytan 19.05.06, 12:36 a dlaczego uważasz, że pytanie o zdefiniowanie terminu "zadbana kobieta" jest dziecinne? Chętnie poznam odp. na to pytanie. widzę, że masz łatwą skłonność do irytowania się i chyba jesteś dosyć nerwowa, co? NIe utrudnia Ci to życia? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: masz skłonność do dziecinnych pytan 19.05.06, 13:05 czytajac twoje wpisy odnosi sie wrazenie ze masz 15 lat i sie nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
k.p.r.o.t Re: masz skłonność do dziecinnych pytan 19.05.06, 14:47 Dlatego ze mój bratanek w wieku 6-8 lat zadawal podobne pytania. Zdefiniowanie tego pytania przychodzi samo- z wiekiem i doświadczeniem. Z resztą droga, młodziutka i ciekaweska Ell- takich pojęć sie nie definiuje. To pojęcie z zakresu otwartych, które się rozumie a nie definiuje. Całkiem jak "prawda". prawda? Za psychologie nie ma co sie zabierac :) w modelingu pewnie pójdzie ci lepiej ;) - nie, nie utrudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasialasia Re: zadbana kobieta 19.05.06, 10:53 Zadbana kobieta to kobieta, która nizależnie od urody, którą obdarzyła ją matka natura ma zawsze czyste i ładnie ułożone włosy, zadbane zęby, nie przesadza z makijażem, a jednocześnie potrfi wyeksponować to co w niej ładnego (bo przecież każda z kobiet ma w sobie jakieś atuty); ma zadbane paznokcie, cerę no i zawsze jest czysto, schludnie ubrana, nie rzadko elegancko i modnie...hmmm chyba to wszystko. A swoją drogą, chyba każdy WIE jak wygląda zadbana kobieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: zadbana kobieta 19.05.06, 12:38 tak, ale każdy ma swoje subiektywne odczucia na ten temat i mnie właśnie interesowały Twoje odczucia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zadbana kobieta 19.05.06, 11:05 hmmm... moj narzeczony np. twierdzi, ze najgorszym grzechem kobiety jest "zapasienie" nie wspominam tu o sprawach elementarnych (czystosci poszczegolnych czesci ciala) przesladowal mnie keidy zaczelam tracic ksztalt :) a wlasciwie kiedy zaczelam nabierac... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: zadbana kobieta 19.05.06, 11:23 ty masz bzika na punkcie szczupłosci, wymieniłaś to jako pierwszą cechę... może najpierw odpowiedzmy sobie na pytanie co to znaczy kobieta szczupła?;-) ja pewnie się w Twoich oczach nie klasyfikuję, zapewne:) Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: zadbana kobieta 19.05.06, 12:39 tak, mam bzika na punkcie figury. to moje "skrzywienie" może się kiedyś z tego "wyleczę". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: zadbana kobieta 19.05.06, 11:37 to kobieta, która dba nie tylko o ciuchy, makijaz, fryzurę, higienę, bo jest podstawa, ale i o zdrowie-zęby, ciało, gimnastyka itp., zdrowe odzywianie i tryb życia Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: zadbana kobieta 19.05.06, 12:40 > to kobieta, która dba nie tylko o ciuchy, makijaz, fryzurę, higienę, bo jest > podstawa, ale i o zdrowie-zęby, ciało, gimnastyka itp., zdrowe odzywianie i try > b > życia zgadzam się z Tobą w 100% - dba o zdrowe odżywianie i tryb życia - to moim zdaniem podstawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zadbana kobieta 19.05.06, 13:20 Szczupła? A co to ma do rzeczy, bo ja zupełnie nie widzę związku między zadbaniem a figurą? Ma być czysta. Pachnąca. Wyspana, albo przynajmniej na taką wyglądać. Uczesana. W świeżym ubraniu (bez znaczenia, czy garnitur, czy dres). To są dla mnie absolutne podstawy. Makijaż to kwestia upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza "Czy kobieta zadbana to kobieta szczupła?" 19.05.06, 13:52 gratuluję mózgu wypranego przez media! Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: "Czy kobieta zadbana to kobieta szczupła?" 19.05.06, 17:51 > >hmmm... >moj narzeczony np. twierdzi, ze najgorszym grzechem kobiety jest "zapasienie" a co jest najgorszym grzechem Twojego narzeczonego? nie to,żebym Ci współczuła,ale jak Wam się przypadkiem związek przedłuży,dzieciątka na świat przyjdą,ze 3 kilo się nabierze,to Cię wystawi za drzwi czy tylko będzie zadawał pokutę? jak ja nie lubię durnych seksistów,telepie mnie jak czytam takie posty.żeby oni jeszcze wszyscy tacy śliczni i zadbani byli jak ich kobiety!... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: "Czy kobieta zadbana to kobieta szczupła?" 19.05.06, 23:11 Nie, on ja porzuci, a ona bedzie myslala, ze wlasciwie, to mial racje, bo to wszystko jej wina ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: "Czy kobieta zadbana to kobieta szczupła?" 20.05.06, 15:44 jakbym miala chudnac tylko dlatego ze tak chce moj chlopak to dawno bym pozegnała.jak mnie denerwuja tacy faceci ktorzy maja tylko same wymagania co do wygladu kobiety a czesto sami wygladaja jak idz i nie wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: "Czy kobieta zadbana to kobieta szczupła?" 20.05.06, 15:53 magdaksp napisała: > jakbym miala chudnac tylko dlatego ze tak chce moj chlopak to dawno bym > pozegnała.jak mnie denerwuja tacy faceci ktorzy maja tylko same wymagania co do > > wygladu kobiety a czesto sami wygladaja jak idz i nie wracaj I śmierdzą! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zadbana kobieta 20.05.06, 00:20 > Czy kobieta zadabana to kobieta szczupła? niekoniecznie. chociaz generalnie szczuplosc jest 'in'. > pomalowana? niekoniecznie. na silowni np albo w czasie porannego joggingu zdecydowanie nie :) > wypachniona? tak. przyjamniej dezodorantem antyperspirantem. > czysta? to warunek podstawowy. > uczesana? j/w > czy może coś więcej? tak. wiecej. duzo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś