pump_it_up 26.05.06, 15:58 znacie adresy jakichs fajnych fotoblogow? lubie podziwiac fotografie i chcialabym poprzegladac cos fajnego, a szukajac w spisie zanim trafi sie na cos naprawde fajnego mija sporo czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyskow1 Re: fotoblog 26.05.06, 16:09 nie jest to fotoblog, ale są tam bardzo ładne zdjęcia pana Adama Śmiałka, jest co pooglądać: www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/foto/foto.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskow1 Re: fotoblog 26.05.06, 16:41 no i oczywiście nieustająco: www.bialekozaczki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: fotoblog 26.05.06, 16:42 dzieki, ja tez Wam polece fajny fotoblog. zwanolka.fotolog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: fotoblog 26.05.06, 18:04 pump_it_up napisała: > dzieki, ja tez Wam polece fajny fotoblog. zwanolka.fotolog.pl/ __ Ten blog jest swietny. Fajne zdjecia, fajne pomysly, fajnie ubrani ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: fotoblog 26.05.06, 18:25 buahahaha, ten blog jest jeszcze lepszy niz bialekozaczki.pl!!! usmialam sie czytajac komentarze :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: fotoblog 26.05.06, 17:23 largecoffe napisała: > trzaskprask.blog.pl świetne zdjęcia, denne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: fotoblog 26.05.06, 18:41 ten jest fantastyczny, dodaje do ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka geograf na 5 27.05.06, 00:36 ten blog powalił mnie na nogi... pomijaąc fakt że zawierał zgadnienia z mojego dzisiejszego egzaminu z geografii regionalnej... jestem pod wrażeniem! 100% na TAK!!!... nie wiem co ma powiedzieć... aueyodrybyyyyyysmhnbx dd...........??? yyyy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: geograf na 5 27.05.06, 01:56 ja sciagnelam sobie program, na ktorym pracuje autor bloga, Google Earth. teraz sama przeczesuje swiat ;) mam zamiar pobawic sie jeszcze pozostalymi - Mrsid i WorldWind Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: geograf na 5 27.05.06, 23:54 regionalna jest albo na gegrze albo na turystyce. No to się wydało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompon3000 Re: aluh.fotolog.pl 26.05.06, 18:38 przeczytałam twojego bloga (nie foto ale tesktowego) i... chwilami padłam ze śmiechu chciałam bym zobaczyć cię w tej akcji w pociągu z kolesiami piwiarzami ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Na litość boską 26.05.06, 18:24 czy można by nie używać słowa "Legiunia"? Ja rozumiem emocje, ale to brzmi tak idiotycznie... np. jak "nasz papieżyk" , gdyby ktoś tak mówił Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Na litość boską 26.05.06, 18:41 legiunia jest fajna ;) pozostalych zdrobnien raczej nie toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Na litość boską 26.05.06, 18:48 cioccolato_bianco napisała: > legiunia jest fajna ;) pozostalych zdrobnien raczej nie toleruje. > no właśnie mnie od legiuni zęby bolą Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Na litość boską 26.05.06, 18:51 Co Ty wiesz o bolących zebach! To mi w poniedziałek dentysta gej wyrwał ósemke i do teraz cierpię ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Na litość boską 26.05.06, 18:52 hotally napisała: > Co Ty wiesz o bolących zebach! To mi w poniedziałek dentysta gej wyrwał ósemke > i do teraz cierpię ;/ za to ósemka cię nie będzie uwierała, jak to się moim zdarza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Na litość boską 26.05.06, 18:56 hotally napisała: > wyrwij... wyrwij!!! :)) taaa... u tego twojego ;-) chciałabyś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Na litość boską 26.05.06, 19:47 cioccolato_bianco napisała: > legiunia jest fajna ;) pozostalych zdrobnien raczej nie toleruje. > I tak nic nie przebije pieniążków i chlebusia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_bandyty Re: Na litość boską 27.05.06, 22:13 A kupowałyście może kawusię ,bułeczki, masełko i pomarańczki :P brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Na litość boską 27.05.06, 23:57 siostra_bandyty napisała: > A kupowałyście może kawusię ,bułeczki, masełko i pomarańczki :P > brrrr.... Nie. Ja tylko śniadanko i obiadek jadam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: o Warszawie 26.05.06, 21:30 hotally napisała: > turi.fotolog.pl turi robi fajne zdjecia ale tematyke ma kiepską .niewydaje mi sie ze jest cos interesujacego w ogladaniu grilla dla kogos nie zainteresowanego chili nie bedacego na tych fotkach.pozatym po blogu jednej znajwiekszych wyjazdowiczek legii nie mozna spodziewac sie niczego innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: fotoblog 26.05.06, 18:53 Ja, pododnie zreszta jak Ty, uwielbiam ogladać fotografie. www.sudety.it/index/galeria/select,best Odpowiedz Link Zgłoś
ynka.a Re: fotoblog 26.05.06, 19:40 chyba jeszcze nie było (dziwne): jestzajebiscie.ownlog.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: fotoblog 26.05.06, 21:27 legiunia jest obciachowa moj chlopak ma taka koszulke i zakazdym razem jak ją założy to smiac mi sie ztego chce abstrachujac od tego ze tak wogóle to przy mnie ma zakaz noszenia gadzetow tego klubu:) -- "nie pierwszy i nie ostani raz nadchodzi taki czas,że się odchodzi tylko po to by powrócić,ostatniego słowa nie będziemy jeszcze mówic" Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: fotoblog 26.05.06, 21:55 annnyy napisała: > www.anyy.photoblog.pl mialy byc fajne blogi.anie reklamy swoich blogow tu wrzucacie Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: fotoblog 27.05.06, 00:23 miałam taki swego czasu ale chyba starzeję się....i już go nie ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka ziemia.blox.pl/html 27.05.06, 00:38 ... chodzi o ten blog... ziemia.blox.pl/html -- Odpowiedz Link Zgłoś
yo_anna4 :) 27.05.06, 11:50 www.fotolog.net/domcia w linkach ma jeszcze duzo fajnych fotek Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: fotoblog 28.05.06, 13:53 komix.blog.pl/ może nie całkiem fotki, ale całkiem ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: fotoblog 28.05.06, 18:15 tak sobie mysle..ze moze jednak komus sie spodoba www.fotolog.com/flamaster/?photo_id=12828782 www.fotolog.com/punkslid/?photo_id=14213699 www.fotolog.com/walentio3/ Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: fotoblog 28.05.06, 18:16 www.fotolog.com/hajsbeeee/?photo_id=9272140 Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: fotoblog 20.06.06, 21:12 bardzo polubilam 2 fotoblogi dziewczyn z naszego forum: www.visionsofwarsaw.blogspot.com/ za bardzo fajny blog o naszym warsaw style ;) i thelondondog.blogspot.com/ bo o psach in London a temat psow jak wszyscy juz chyba wiedza bardzo mnie ostatnio interesuje :) poza tym bardzo fajne zdjecia i opisy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenakowalczyk mój blog 21.06.06, 00:18 moja biżuteria w prasie<a href="http://mojabizuteriawprasie.blox.pl/html">moja biżuteria w prasie</a> Odpowiedz Link Zgłoś