ap77 29.05.06, 15:01 Bylam dzis w Arkadii szukalam kilku rzeczy: m.in torby Reserved i butow Marisha! I co i d..a! To sa wzory, moze sie pojawia, moze nie! Niewiadomo kiedy! To po cholera daja to to gazet! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: I znowu sie wk... 29.05.06, 15:06 Najlepiej jak w elle pokazali wrotki jako HIT tego lata i napisali, ze w go sport sprzedaja. Sprzedaja, ale wrotki dla DZIECI! Damskie wrotki, to mozna kupic, ale na zachodnim ebayu, albo w sklepach internetowych. A elle wysmazyla informacje, podala namiary, ja poszlam do sklepu, a tam wielkie oczy na moje zapytanie::"Gdzie wrotki dla kobiet?". Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: I znowu sie wk... 29.05.06, 15:20 TEz mnie to denerwuę. Swego czasu często tak było z Ryłko- w gazetach fajne, kolorowe buty w oryginalnych fasonach...a w klepie nudno i czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: I znowu sie wk... 29.05.06, 15:23 ja tak kiedyś szukałam płaszcza w benettonie. obdzwoniłam wszystkie sklepy w warszawie, co by się dowiedzieć, że tego modelu najpewniej w Polsce w ogóle nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: I znowu sie wk... 29.05.06, 15:33 ja tak mam z esprit zawsze, jak mi sie gdzies/cos spodoba. obdzwaniam sklepy, a na koncu znudzona pani mowi mi, ze 'tego w polsce w ogole nie bedzie'. tja. Odpowiedz Link Zgłoś