Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Orginalne ciuchy Abercrombie ?

08.06.06, 22:12
    Mam pytanie do osob ktore znaja te marke , niestety jako ze jest niedstepna w
    PL dla mnie jedyną mozliwoscia jest kupno na Allegro , bardzo chciałam kupic
    cos mezowi bo widze ze mają swietne meskie kolekcje ale oczywiscie obawiam
    sie czy aby nie zostane nabita w butelke bo wiem ze podrób jest masa ,czy
    ktos z Was moze polecic mi pewnego sprzedawce na Allegro tych ciuchów
    ewentualnie dac wskazówki jak nie dac sie wyrolowac kompletnie nie wiem jakie
    są ceny ?
    Czy np te bluzy w tej cenie mogą byc juz oryginalne ??
    aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=108041363
    albo polówki w cenie 100zł?
    aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=108593582
    bardzo dziekuje!
    Obserwuj wątek
      • morgianna Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 08.06.06, 22:12
        aaa przepraszam za orta w temacie oczywiscie ORYGINALNE;-)
      • frigg Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 08.06.06, 22:18
        mam podobny zgryz właśnie. Poluję właśnie na model joanna fur, ale poprosiłam o
        przysłanie zdjęcia produktu, bo model już wiem jak wygląda, a sprzedawcy lubią
        wstawić zdjęcie z katalogu, a opchnąć jakieś dziadostwo z outletu. Cirebee i
        skrzypilla mają pewne rzeczy. Może sobie jeszcze kogoś przypomnę...
      • carmelax Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 15:08
        Ja zaryzykowałam dziś i kupiłam własnie ABERCROMBIE na Allegro, facet zarzeka
        sie ze towar jest oryginalny ale przyznam ze pewna nie jestem:-/
        Na Allegro są w ogóle jakiekolwiek oryginały?mam wrazenie ze to zadkosc...
        • carmelax Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 15:09
          aha mój zakup
          www.allegro.pl/item108810703_abercrombie_fitch_long_sleeve_shirt_l.html
      • len33 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 16:26
        Witam!!!
        Sprowadzam ciuchy A&F od dawna i przykro mi się robi jak widzę, co zrobili z tą
        marką. W 90% wszystkie ciuchy Abercrombie dostępne na Allegro to tandetne
        podróbki, które nie mają nic wspólnego z jakością tej marki. Są w Internecie
        dostępne serwisy gdzie Chińczycy zarabiają na ludziach z całego świata także na
        Polakach sprzedając podrobione raz lepiej raz gorzej w hurtowych ilościach
        topowe modele Abercrombie. Tak się wycwanili, że nie podrabiają całej kolekcji
        tylko wybrane modele, które są na czasie. W ostatnim czasie Allegro zalała cała
        masa podrobionych koszulek polo, bojówek Kobuc Belted, topów, spódniczek i
        bojówek Nicole, nie wspominając już o koszuleczkach za 26zł na manekinie z
        wielką głową :) ale to chyba wyrób krajowy. To nie są ciuchy z outletu czy
        końcówki kolekcji!!! Abercrombie rzadko robi przeceny, a jak są to uwierzcie mi
        rzeczy znikają w przeciągu godziny. Polo, o które się pytasz nie jest
        oryginalne. Oryginalne Polo w stanach kosztuje 49.50$, a podrobione u
        Chińczyków 12$ kupując 25sztuk. Mogę poradzić Wam, że jeżeli oryginalna rzecz
        pochodzi ze sklepu internetowego A&F musi posiadać worek z naklejką opisującą
        produkt (kod, kolor, rozmiar i nazwa rzeczy). Tak naprawdę nie ma szans kupić
        tanio oryginalnych rzeczy A&F a odróżnić podróbkę od oryginału jest coraz
        trudniej. Pozdrawiam i życzę Wam udanych zakupów:)
      • morgianna Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 17:20
        A czy te podróby są choc w miare dobrej jakosci?Czy widac na pierwszy rzut oka
        ze to szajs? zły gatunek bawełny itd?Hymm zapłacic od 100 do 150 zl za
        dziadowską polóweczke to IMO przesada!
        • len33 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 17:56
          Kupowanie na Allegro jest coraz trudniejsze, sprzedający nigdy nie przyzna się,
          że towar ma nieoryginalny. Na zdjęciach ciężko dostrzec różnice bo jak
          napisałem wcześniej podrabiane są rzeczy z bieżącej kolekcji i dostępne są
          zdjęcia katalogowe A&F. Abercrombie słynie z tego, że używa najlepszych
          gatunków materiału (cotton, cashmir, wool) i dlatego są tak drogie, a przy
          podróbach muszą przecież na czymś obniżyć cenę. Próbowałem kiedyś sprzedać
          oryginalne polo to otrzymywałem pytania typu "dlaczego tak drogo?" "kupię za
          120zł" w tym czsie akurat pojawiło się na Allegro mase podrób za 119zł. Tak
          naprawdę każdy z nas może sprowadzać z Chin podróby kupując co jakiś czas
          dostępny na Allegro "poradnik" - jak sprowadzać rzeczy A&F z hurtowni:) Tylko
          sprzedający nie podaje w opisie, że poradnik bazuje na serwisach Internetowych
          sprzedających hutrowe podróbki z Chin. I tak napędzamy gospodarkę
          przedsiębiorczych Chińczyków a my chodzimy w podróbach. Osobiście nie dał bym
          nawet 30zł za te podróby.
          • morgianna Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 19:38
            Wiesz tak sie zastanawiam nad jakoscią tych podrób w związku z komentarzami
            jakie mają ci sprzedający na allegro, zakładam ze jesli sprzedają podróby a
            ludzie wystawiaja pozytywne opinie ze są bardzo zadowolenit ze to oryginały ,
            wracają do nich na zakupy itd to one musza byc swietnie podrobione i byc chyba
            niezlej jakosci jesli chodzi o materiał wykonczenie itd?ja osobiscie rozpozanje
            podróby głownie po jakosci materiału od razu widac róznice, rzeczy firmowe są
            szyte z super jakosciowo bawełny takiej "mięsistej" miękkiej , juz sie
            naciełam na takiego Benettona z Allegro i wierz mi nie potrzebowalam ekspertów
            którzy by mi rozszyfrowali metki ( bo był komplet)aby stwierdzic ze to szajs ,
            materiał był poprostu badziewny.
            • ivanna28 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 19:41
              Ja ciuchy A&F kupuję w sh - zdarza się ,że nie maja zadnych śladów użytkowania
              a przynajmniej wiem ,że są oryginalne no i kosztuja duużo mniej niż podróby z
              allegro .
            • len33 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 21:05
              Tu nie ma, co się zastanawiać, jak 90% na Allegro to podróby to szanse
              kupującego, że kupił kiedyś rzecz oryginalną są nikłe i nie może porównać
              jakości oryginalnych ciuchów A&F. Pamiętajmy, że nie każdego stać żeby zapłacić
              za oryginalne polo 240zł, więc myśli sobie, że ten to cenę wymyślił i kupuje za
              100-kę. Nawet jak się przejedzie na takiej szmacie to nie wystawi negatywa, bo
              boi się odwetu. Sprzedający niepozostawiają suchej nitki na takich, co się
              wyłamali i zarzucili, że to podróby. Wystawiają negatywnego odwetowca, że się
              nie zna, że to konkurencja itp.
              • frigg Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 09.06.06, 21:08
                hm... a był(a)byś lnie w stanie mieć na stanie joannę? Konkretnie to szarą?
                • len33 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 08:49
                  Jak już pisałem wcześniej sprowadzam Abercrombie od kilku lat i z przykrością
                  Wam mówię, że cała Polska, która kupiła Joannę i Gretchen A&F na Allegro chodzi
                  w podróbkach. Od roku tych wypasionych bluz nie ma w sklepach Abercrombie a jak
                  były kosztowały Gretchen 129$ a Joanna była jeszcze droższa. W Polsce taka
                  bluza kosztowałaby majątek!!! Nigdy nie było na nie przeceny a wysprzedane
                  zostały w 2 miesiące i do teraz Abercrombie nie wznowiło tych modeli. Ale jak
                  zwykle coś fajowego wypuści A&F to można dostać replikę na wspomnianych
                  serwisach Internetowych tym razem z Singapuru za 50$ 10 sztuk z przesyłką do
                  Polski. Widzę, co jakiś czas jak przedsiębiorczy Polacy zamawiają podróby od
                  jeszcze bardziej przedsiębiorczych Singapurczyków i wciskają rodakom, że to ze
                  stanów z Chicago prosto z salonu Abercrombie&Fitch.
                  • frigg Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 12:10
                    znajoma ostatnio kupowała joannę za równowartość 150$, bluza przyszła do niej z
                    metką, na której była taka sama cena. Wiem, że to o niczym jednak nie świadczy.
                    Mam na oku taką samą, za tą samą cenę, ale cały czas się zastanawiam, bo
                    chociaż facet mi przysłał real photo, to mogę ją porównać niestety tylko do
                    zdjęcia katalogowego :)
                    • len33 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 12:43
                      W tej chwili jest 2 sprzedających Joanna A&F na Allegro. Zauważcie, że tylko
                      jeden sprzedający zamieścił real fotki i nawet po nich widać, że to nie ta sama
                      bluza. Główna metka naszyta od wewnątrz jest całkiem inna niż na zdjęciu
                      katalogowym. Nie trzeba eksperta żeby to zauważyć. Bluza wystawiona na aukcji
                      jest dłuższa od katalogowej i futerko jakby przerzedzone. I najważniejsze
                      pytanie: skąd mogą mieć sprzedający te bluzy? Jak Abercrombie nie wraca do
                      starych kolekcji? Odpowiedz jest jedna - Singapur:( Żal mi tych, którzy wydali
                      339zł na coś, co po praniu może przeistoczyć się w szmatę do mycia podłogi.
                      • frigg Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 12:53
                        tej, którą jestem zainteresowana nie ma juz na aukcji. Dogaduję się z gościem
                        poza all.
                  • geene Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 12.06.06, 09:06
                    Oj tak, mam Joanne i jest po prostu rewelacyjna - kupiłam w US. Mięcitka
                    bawełna, delikatne futerko, każdy detal dopracowany. Zastanawiam się czy ci,
                    którzy kupują te podróbki są tak nieświadomi, czy zwyczajnie wystarczy im napis
                    Abercrombie na kiepskiej jakości kawałku szmatki. Ja kupuję te ciuchy dla ich
                    jakości. Studiowałam w US i do tej pory proszę znajomych o zakupy dla mnie.
                    Lubuję się w wielu amerykańskich markach. Sama sprzedaję ciuchy na Allegro, te
                    które sprowadziłam i mi nie odpowiadają czy to rozmiarem czy fasonem - czasami
                    rzecz wygląda fajnie na modelce na stronie, a na mnie okazuje się nie bardzo.
                    Także znam te pytania - dlaczego tak drogo. Ręce mi opadają. A w zdumienie
                    wprawiaja mnie cey rzeczy (nie bilizna) z katalogów Victoria's Secret. W US to
                    tanie szmatki, wg mnie kiepskiej jakości a na Allegro wypas, za ceny
                    dwukrotmnie wyższe niż katalogowe. Złoty interes.
              • d.blue otóż to!!! 09.06.06, 22:52
                mam kilka rzeczy A&F i musiałam odżałować sporą kasę ale się opłacało bo są
                świetne jakościowo; kupowałam zawsze u tej samej osoby... a te podróby na
                allegro to żenada!!!
              • iguana260604 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 16:22
                Zanim cokolwiek kupicie - zobaczcie lokalizacje . Jesli nie jest to opisane to
                pytajcie sprzedawcow . Duzo ciuchow jest z chin i Tajlandii , w tych krajach
                wszystkie ciuchy to tanie podroby . Wiem , bo podrozuje i widzialam . Adidas ,
                Puma , AF i wiele innych . Kosztuje to kilka zl . Placicie za tandetne podroby
                na Allegro kupe kasy i myslicie , ze to oryginaly . Jesli ktos ma oryginal do
                sprzedania to nie rozpoczyna licytacji od 1zl . Ciuchy AF sa drogie . Ja
                kupilam kurtke w Ebay niemieckim , zaplacilam 130euro , ale ma ja z rahunkiem i
                wiem , ze nie nosze taniej podroby . Zobaczcie , czy sprzedawcy w opisie
                wyszczegulniaja , ze jest to oryginalny ciuch , czy nie . Ja tez sprzedaje
                ciuchy w Allegro , sprowadzam na zamowienie i zawsze mam wyszczegolnione , ze
                to oryginal . Nie nawidze podrobek i tez takich nie sprzedaje . Uwazajcie , jak
                kupujeci !!!!!!!!!!!!
      • ioio6 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 09:53
        Na stronie A&F są polówki w cenie 39$ co przy obecnym kursie daje 120 zł a t-
        shirty od 24$ czyli około 70 ,A&F jest drogi ale czasami coś okazyjnie mozna
        trafić więc nie przesadzajmy.
        • len33 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 10:29
          Nie jest tak różowo jak myślisz!!! Fakt damskie polówki są po 39$, ale
          zakładając, że nie masz nikogo w Stanach i chcesz kupić na stronce polo A&F
          musisz do 39$ dodać na przesyłkę do Polski 39.50$ co daje już 78.50$. To
          jeszcze nie koniec, bo w naszym pięknym kraju trzeba zapłacić 22% VAT i 12-14%
          cła od importowanych rzeczy. Taka polówka wyjdzie Ci licząc obecny kurs dolara
          po 3.15zł w zaokrągleniu jakieś 330zł. Okazja to żadna a pieniądze bardzoooo
          duże.
      • a.adriana Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 12:20
        to jedna z moich ulubionych firm :)
        kupowanie tych ciuchow na allegro to ryzyko bo w wiekszosci sa tam podrobki
        (chociaz wiadomo ze kazdy sprzedawca zawsze pisze ze to oryginal), mysle ze
        mozesz bezpiecznie kupowac od sprzedawcow ze Stanow np. cirebee czy vannistel
        • morgianna Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 14:55
          Ok spiesze doniesc ze zaryzykowalam i kupiłam na Allegro tshirt sprzedawca
          oczywiscie zapewniał ze 100% oryginał komplet metek, same pozytywy ba!nawet w
          komentarzach teksty ze towar oryginalny ,oczywiscie okazało sie ze podróba (!),
          jestem wsciekła wyzuciłam troche kasy w błoto ( nie wiem co zrobic z tą
          koszulką podróbami sie przydze:-/)ale w sumie za głupote sie płaci swiadomie
          zdecydowalam sie na zakup na aukcjach, pozostaje mi tylko ostrzec innych,
          Allegro to jeden wielki stadion dziesieciolecia 90% szajsu i tandety juz
          przerabiałam Diesla , Benettona teraz Abercrombie ( i to w cenach dosc sporych
          zatem nie budzących podejrzeń) nigdy wiecej Allegro!
          • len33 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 16:11
            Nie zniechęcaj się:) Są jeszcze sprzedający którzy sprowadzają oryginalne
            ciuchy z USA. Sprowadzam rzeczy A&F, Baby Phat, VS tylko ze stron producenta,
            chociaż wiem jak łatwo można sprowadzić hurtowo z dalekiego wschodu. Nienawidzę
            podrób podobnie jak Ty, ale większość społeczeństwa toleruje tandetę:(
            Najgorsze jest to, że coraz większa ilość podrób niszczy świetną markę
            Abercrombie&Fitch.
            • a.adriana do len33 10.06.06, 16:29
              napisalabys mi (moze byc na priv) jaki masz nick na allegro? chetnie cos kupie
              :) uwielbiam Abecrombie, a podrob nienawidze a w Stanach bede najwczesniej za
              pol roku :/
              • len33 Re: do len33 10.06.06, 17:10
                Wysłałem na maila z gazety. Pozdr
                • a.adriana Re: do len33 10.06.06, 17:13
                  dzieki :) odpisalam
                  • morgianna Re: do len33 10.06.06, 17:41
                    len to moze i mi bys przesłał swoj nick abym wiedziała u kogo kupować:-)
                    • a.adriana Re: do len33 10.06.06, 17:46
                      len tez ma oryginaly :)
                    • len33 Re: do len33 10.06.06, 17:51
                      Wysłałem na maila z gazety. Pozd
                      • ioio6 Re: do len33 10.06.06, 18:26
                        Oczywiście ,ze trzeba miec kogoś w USA ,zeby zakup był opłacalny a poza tym bez
                        amerykańskiej karty płatniczej nie ma mozliwości zrobienia zakupów w ich
                        internetowych sklepach.
                        Jak dla mnie to trochę przesadzacie z tym zachwytem nad A&F(i do bawełny
                        poliester dodają też),ceny mają przystępne jak się trafi na obniżki, to nawet
                        widać na allegro ,bo ci którzy sprzedają bezpośrednio ze stanów w okresie gdzie
                        nie ma obniżek nie wystawiają nic.
                        • magdaksp Re: do len33 10.06.06, 18:32
                          tez sie zastanawiam na dtymi zachwytami bo mnie te ciuchy sie nie podobaja
                          • mon_cherie Abercrombie w sklepie 14.10.06, 13:11
                            kilka fajnych modeli bluz czy kutrek Abercrombie oczywiscie oryginalnych, mozna
                            kupic np. w Elblągu w sklepie Next (ale nie wiem jaka ulica). Nie wiem jak w
                            innych miastach gdyz nigdy nie spotkalam sie z ta marką w sklepie w Polsce.
                            Byłam tam wczoraj (po raz pierwszy) i sama się zdziwiłam. Kurtka Joanna Fur
                            biała z kapturem podszyta futerkiem tez jest w cenie ok 400 zł. Osobiscie
                            bardzo podobaja mi sie te ciuchy.
                      • d.blue Re: do len33 10.06.06, 18:30
                        ja też poproszę...
                        • len33 Re: do len33 10.06.06, 18:50
                          Masz na skrzynce gazety wiadomość:)
                          • morgianna Re: do len33 10.06.06, 18:53
                            Tu nie chodzi o zachwyt przynajmniej w moim wypadku poprostu uwazam ze kolekcje
                            męskie są bardzo fajne aczkolwiek juz np dla siebie nie kupilabym nic bo to
                            zupełnie nie mój styl.Lubie facetów w sportowych ciuchach dobrej jakosci totez
                            ubieram męża tyle.
                          • lordess Re: do len33 12.10.06, 17:34
                            czy mogę prosic o nick z allegro - z góry dziękuję !

pozdrawiam
      • dorris_la Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 20:13
        Hej!
        Ja też kupiłam na allegro A&F i jestem na sto procent pewna że są
        oryginalne-chociazby dlatego że mają na metce not for sale ;) czyli pochodzą
        albo z pokazu albo z manekina co myślicie o tym?
        www.allegro.pl/item98080477_98080477.html
        • magdaksp Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 20:20
          dorris_la napisała:

> Hej!
          > Ja też kupiłam na allegro A&F i jestem na sto procent pewna że są
          > oryginalne-chociazby dlatego że mają na metce not for sale ;) czyli pochodzą
          > albo z pokazu albo z manekina co myślicie o tym?
          > www.allegro.pl/item98080477_98080477.html

ja sie nieznam ale szczerze mowiac te ciuchy moga tyle kosztowac bo moga byc
          kradzione,czy naprawde nikt otym nie pomyslal?a zdrugiej strony len 33 tez
          sobie niezla reklame zrobil ,apowiedzcie mi skad macie pewnosc ze on nie
          sciemnia?
          • len33 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 21:33
            Jak się nie znasz to nie powinnaś brać udziału w tym wątku. Zauważyłem, że
            jesteś bardzo aktywna na tym forum. Łatwo jest bardzo kogoś urazić i
            niesprawiedliwie ocenić. Jak przeczytasz dokładnie wszystkie posty w tym wątku
            to dowiesz się że nie są to rzeczy kradzione, a ja nie robię sobie reklamy
            tylko próbuję walczyc z podróbami (a to jest kradzież i oszustwo). Na twój
            zarzut że ściemniam podaje link do częsci mojej faktury ze sklepu internetowego
            Abercrombie&Fitch!!!. Kto zna się na marce A&F bedzie znał nazwy wymienionych
            rzeczy. Pozdrawiam
            img126.imageshack.us/my.php?image=nowy20yi.jpg
            • magdaksp Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 21:41
              len33 napisał:

> Jak się nie znasz to nie powinnaś brać udziału w tym wątku. Zauważyłem, że
              > jesteś bardzo aktywna na tym forum. Łatwo jest bardzo kogoś urazić i
              > niesprawiedliwie ocenić. Jak przeczytasz dokładnie wszystkie posty w tym
              wątku
              > to dowiesz się że nie są to rzeczy kradzione, a ja nie robię sobie reklamy
              > tylko próbuję walczyc z podróbami (a to jest kradzież i oszustwo). Na twój
              > zarzut że ściemniam podaje link do częsci mojej faktury ze sklepu
              internetowego
              >
              > Abercrombie&Fitch!!!. Kto zna się na marce A&F bedzie znał nazwy wymienionych
              > rzeczy. Pozdrawiam
              > img126.imageshack.us/my.php?image=nowy20yi.jpg

aco to ma do rzeczy ze jestem aktywna na tym forum.pisze tu bo lubi anie
              dlatego zeby wypromowac swoje ciuchy z allegro.denerwuje mnie tylko jak ktos
              sobie robi reklame na tym forum bo mysle ze nieoto tu chodzi.aty pod przykrywka
              uswiadomienia wszystkim ze inni sprzedawcy na allegro sprzedaja podrobki
              wlasnie reklame sobie robisz.pozatym czytaj ze zrozumieniem:nie napisalam ze
              twoje ciuchy sa kradzione tylko ,ze te ciuchy ktore piszesz ze sa podrobami
              bosą za tanie .moze wlasnie one sa kradzione.
              • a.adriana Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 23:35
                nie przesadzaj, reklama to by byla gdyby len napisal posta "kupujcie u mnie" i
                jeszcze ze swoim nickiem na allegro.
                bede go bronic bo jest jednym z bardzo nielicznych sprzedawcow oferujacych
                oryginaly.
                • magdaksp Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 23:39
                  ok mozesz sobie uniego kupowasc ale np winnym watku otrampkach wkleil juz
                  strone ze swoim towarem.wielu dziewczynom na forum niepodoba sie ze ktos wkleja
                  zamiast samego zdjecia całą strone allegro ija oczywiscie sie ztym zgadzam
                  dlatego nie podoba mi sie to co robi (niepamietam ksywki)ww pan.ijeszcze jego
                  teksty ze te inne ciuchy nie moga by oryginalne otóż chcialam zauwazyc ze moga
                  byc bo moga byc kradzione.pozatym ja bym niekupila czegos tak drogiego bez
                  zobaczenia tej rzeczy iniewazne ile faktur z abercrombie bym obejrzala.
                  • a.adriana Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 23:42
                    tez uwazam ze wklejanie calych linkow z allegro nie jest ok
                    • magdaksp Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 23:44
                      noawlasnie len to zrobil i ja uwazam ze jest to kryptoreklama,najpierw pisze
                      jakie ma super oryginalne ciuchy i wkleja winnym watku strone ze swoimi
                      trampkami.no niewierze ze to przypadek?
                      • a.adriana Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 23:45
                        nie wiedzialam ze wklejal cos na innym watku
                        • magdaksp Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 23:46

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=43401398&a=43401692
                          --

jeszcze tego lata,jeszcze tego lata IRAN bedzie mistrzem swiata!
      • a.adriana Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 23:48
        no to juz ewidentna reklama...
        ale fakt ze ciuchy ma oryginalne.
        • magdaksp Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 10.06.06, 23:49
          a.adriana napisała:

> no to juz ewidentna reklama...
          > ale fakt ze ciuchy ma oryginalne.

fakt:)
      • morgianna Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 11.06.06, 12:10
        Ludzie jesli facet sprzedaje oryginalne ubrania ma fajną oferte to dlaczego nie
        może jej reklamować na forum ?Co innego gdyby wciskal szajs i chciał nagonic
        sobie klientele via net ale w tej sytuacji?przeciez jest mnostwo osob w tym ja
        które w poszukiwaniu opini dot Allegro czy pewnych sprawdzonych sprzedających
        trafia na forum!Zapewne gdyby kłamał i twierdził ze jest swoim klientem nie
        sprzedającym nie byłoby to zle odebrane , jakas paranoja IMO
        • hratli Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 11.06.06, 14:28
          tez tak uwazam, ale oczywiscie niektore osoby musialy zrobic afere... szkoda
          gadac
          • magdaksp Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 11.06.06, 15:30
            hratli napisała:

> tez tak uwazam, ale oczywiscie niektore osoby musialy zrobic afere... szkoda
            > gadac

tak misialam zrbic afere bo nie podba mi sie takie chamskie reklamowanioe
            sie.pozatym koles nie ma pewnosci ze inni sprzedawcy na allegro sa nieuczciwi
            awciska weam e wie na pewno
            • ivanna28 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 11.06.06, 15:55
              wczoraj byłam cht ( Kraków) -na pięterku jest outlet markowych ciuchów i
              widziałam tam ubrania A&F -myślę ,ze podróby bo mini spódniczki jeansowe
              kosztowały 66zł...
            • hratli Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 11.06.06, 17:33
              nie widzialam tu chamstwa - z jego strony - to raz, wciskania - to dwa. chyba
              jestesmy dorosli i nie oszukujmy sie nikt nikomu tu nie wcisnie niczego.
              chybaze ktos jest bezwolny i poddaje sie kazdemu. jeszcze jest rozum i wolna
              wola.
      • a.adriana Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 11.06.06, 19:13
        len jest naprawde w porzadku :)
        koniec tematu
        pozdrawiam
        • asikwik a ta kurtka ? jest oryginalna? 12.10.06, 12:47
          sprzedawca 6x8

www.allegro.pl/item133307030_abercrombie_fitch_candance_fur_hoodie_l.html
      • bohema77 Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 12.10.06, 13:03
        Ubrania A&F są dostepne w Polsce, w sieci sklepów Camden Town. Ale nie jest to
        cała kolekcja.
        • littlefrog Re: Orginalne ciuchy Abercrombie ? 12.10.06, 13:08
          O, fajnie wiedzieć ;)
        • doriker O co naprawde chodzi z tym A&F ? 12.10.06, 22:24
          O co tak naprawde chodzi z tym A&F ?

W Stanach to raczej poslednia marka, praktycznie dzis juz tylko wylacznie dla
          nastolatkow (kiedys mieli troche "powazniejsze" kolekcje) i mimo ze jakosciowo
          niezle ciuchy to daleko temu do jakiejkolwiek "gornej polki" ciuchowej, co
          odzwierciedlaja takze ceny- T-shirt A&F w sklepie na 5 Av gdzie nawiasem mowiac
          trudno cos wybrac ze wzgledu na ogluszajaca wredz dzika muzyke, kosztuje 29
          dolarwo, bluza od 69 - 89 .
          Nie kupuje w PL ciuchow raczej, ale sadze ze jest sporo rzeczy o porownywalnej
          jakosci.
          Czy chodzi po prostu a marke i szpan ?
          • annie_laurie_starr Re: O co naprawde chodzi z tym A&F ? 13.10.06, 07:56
            Wreszcie to ktos napisal!
            • doriker I jeszcze to--OHIO :)) 13.10.06, 20:58
              Jeszcze jedno : Ich headquarter jest w OHIO !!!
              Tak- w OHIO :)) Red neck Country :))
              Tam, gdzie kruluja kraciaste koszule z flaneli, piwo Buds, koscielna muzyka w
              radiu w niedziele a country music na codzien no i ciezarowki pick-up ze
              strzelaba zawieszona w szoferce tuz za glowa kierowcy :)
              • doriker Re: I jeszcze to--OHIO :)) 13.10.06, 20:59
                ...kroluja, nie kruluja oczywiscie :)))
                • kinky5 Re: I jeszcze to--OHIO :)) 14.10.06, 01:41

Nie trawie A&F - to ciuchy dla nastolatkow. Po pierwsze nie da sie wejsc do sklepu- muzyka i ten
                  odurzajacy zapach perfum, goraco, ciemno......koszmar....na sama mysl mnie trzepie.
                  Ciuchy- nic naprawde nic ciekawego.
                  Jesli mialabym wybierac pomiedzy A&F i American Eagle- wole to drugie- przynajmniej maja lepsze ceny i
                  sklepy.
                  mniej znaczy wiecej
                  • doriker Re: I jeszcze to--OHIO :)) 14.10.06, 03:51
                    Kupuje sie przyjemniej ale to takze nie moj styl :)
                    Szperam gdzie sie da: Diesel, Banana Republic, czasem GAP, ZARA, Mexx.Czasem
                    Club Monaco Nigdy H&M.
                    Obiektywnie, niektore koszulki A&F sa ladnie dopracowane i maja fajna, miekka i
                    gruba bawelne, bez porownania z GAP- ciem na przyklad.Jesli jestes z NY sprobuj
                    sklep w Seaport, graja troche ciszej :)))
                    • annie_laurie_starr Re: I jeszcze to--OHIO :)) 14.10.06, 07:05
                      Doriker - zgadzam sie z Twoja opinia odnosnie A&F, ale musze troche bronic
                      Ohio, bo spedzilam tam sporo czasu. Ohio ma sporo "red necks", ale to nie jest
                      jeszcze Bible Belt. Zdarzaja sie nawet bardzo postepowi ludzie w Ohio. Jedne
                      z najbardziej postepowych collegow np. Antioch i Oberlin znajduja sie wlasnie
                      z Ohio.
                      • doriker Ohio, ty moje Ohio 17.10.06, 17:34
                        Ann, moje osobiste kontakty z Ohio to rozmowy z kontrahentami, ktorzy W
                        wymawiaja jak "dablja" oraz przejazd raz do Chicago w niedzielny ranek
                        samochodem :)
                        Wrzucilem lokalna stacje, zadna nowojorska tam nie lapala, slysze transmisje z
                        mszy....wrzucilem inna- chor spiewa :) Wlaczylem CD .
                        College konczylem w NY ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka