karolcarlos 13.06.06, 13:40 Witam drogie Panie jak Waszym zdniem - skromnym zdaniem powinien wygladac ubiór sexownego wakacyjnego faceta?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcarlos Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 13:41 karolcarlos napisał: > Witam drogie Panie > jak Waszym zdniem - skromnym zdaniem powinien wygladac ubiór sexownego > wakacyjnego faceta?? Pozdrawiam Karol:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiu_marmolada_atakuje Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 15:21 jak na lato Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 15:24 skórzane japonki/fajne klapki + spodenki do kolana khaki/beżowe + fajny t- shirt/polo + okulary jak policjant :))) do tego fryzura roztrzepana i naturalna, metroseksualnym zdecydowanie dziękujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 15:32 lniane spodnie też są ok w połaczeniu z jakąś fajna koszulką... całkiem, całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia fotki :) 13.06.06, 15:37 buty: www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/11879_02_b.jpg szorty: www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/11258_06_b.jpg koszulki: www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/11911_08_b.jpg www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/14307_01_b.jpg www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/12986_07_b.jpg a pod spodem taki brzuch! tinyurl.com/p6gfs Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: fotki :) 13.06.06, 21:39 mnie sie podoba wszystko z tych linkow za wyjatkiem brzucha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 17:05 krótkie portki u faceta są aseksualne Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 17:09 Według mnie fajne szorty, bojówkowe i nie za krótkie(minimum do kolan) sa ok. A no i facet musi mieć zgrabne nogi Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 17:11 No... może. Ale nawet taki ze zgrabnymi nogami i tak bardziej męsko wygląda w długich spodniach. No - chyba że mówimy o plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 17:15 Plaża, jakieś luxniejsze spotkanie.Ja nie mam nic przeciwko Lepsze to niż panowie w długich spodniach pokazujący gołą klate w upał Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 17:16 Tu się zgodzę całkowicie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 17:12 kapielowki + duzo miesnia Odpowiedz Link Zgłoś
threadless Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 17:51 rzecz gustu, jak dla mnie powinien wygladac tak (wersja miejska) photos1.blogger.com/blogger/4686/1648/1600/TimHamilton2.jpg lub tak photos1.blogger.com/blogger/4686/1648/1600/RefinedSportswear.jpg :) --- www.visionsofwarsaw.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolcarlos Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 18:11 hmm a japonki do tego długie lniane spodnie? i koszula rozpięta;)? a jakie kolory;)ciemna góra jasne spodnie ?ciemne japonki?czy jasna góra? jestem brunetem o ciemne karnacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia carlos :) 13.06.06, 20:24 koszula rozpięta i goła klata pod spodem? jak dla mnie odpada, poza tym zestaw brzmi ok :) lniane spodnie moga być fajnie jednak większość facetów których spotykam w nich na ulicy wygląda jak na mój gust zbyt metroseksualnie więc uważaj żeby nie przesadzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 18:47 Luzne jasne spodnie , luzne koszule na wierzch w piekne wzory lub rozpiete a pod spodem podkoszulek jednokolorowy sandaly skorzane z zakrywajacym paskiem palec takie klasyczne , te japonki Arbuzuni tez sa piekne tylko bez okularow i czapki z daszkiem bo nienawidze , juz lepiej sam daszek albo chustka piracka . Jesli nie koszula to czarna bluzka bez rekawow ale proste wyciecie ramion i cos na szyje , lancuszek lub koraliki , zapuszczone wlosy mniamm taki facet !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 19:13 biała luźna, lniana koszula, janse spodnie lniane, odpowiednie obuwie, seksowne sporzenie, tyłeczek fajnie podkreślony - uwidoczniony przez podmuch wiatru (tak, że az chce sie złapać, ugryźć i ......) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 20:27 ja zostalam mile zaskoczona po przyjsciu do domu bo moj chlopak bardzo ladnie sie ubral:)mianowicie ma na sobie czarny tiszert(slyyny tiszert odpowiedz na projekt napisu niemieckim skinow)i spodnie za kolano bojowkowe czarne.dotego biala czapka z zielona literka i biale buty z zielonymi napisami ,naprawde wyglada super . Odpowiedz Link Zgłoś
karolcarlos Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 20:49 Drogie Panie:) -czapka odpada- nie lubie a poza tym hmm ładnie sie opalam i wole to pokazać:)- nie solarka;) -włosy rozpuszczone hihihi jetsem obcioety na bardzo krótko:))) ubytki w owłosieniu:)))) -achhh te lniane spodenki chodza mi po głowie:)) a takie 3/4?:) mam lądne łydeczki warto je pokazac :) i dobrać do nich zgrabne japoneczki:) -koszula tylko luźna;)) 90kg przy 188cm robi swoje;) ale tłuszcz nie wylewa się;)ale tez nei żaden kark;)-pełna natura:)) PS uważam, ze kobieta powinna chodzic z facetem na zakupy i mu podpowiadać!:) wiem jaki styl mi się podoba ale kobieta powienna powiedzieć co konkretnie;) jakbyście Drogie Panie miały linki z fajnym ciuszkiem to poprosze;)))) Pozdrawiam serdecznie i życze Wam wszystkim miłego wieczoru!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: waszym zdaniem- moda męska:) 13.06.06, 21:19 Prosze, zestawy w miare uniwersalne. 1. tiny.pl/tmdq tiny.pl/tmdx tiny.pl/tmdm 2. tiny.pl/tmdg tiny.pl/tmdt www.birkenstock.co.uk/images/prod/047101.jpg 3. tiny.pl/tmd7 tiny.pl/tmdr www.robertwayne.com/ProductImages/converse/1Q095M.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
violatress Re: waszym zdaniem- moda męska:) 14.06.06, 00:18 jak sexowny, to jak na moj gust, moze byc bez ubioru :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: waszym zdaniem- moda męska:) 14.06.06, 08:29 mi sie szorty nie podobaja. za to lubie mezczyzn w raczej luznych spodniach z cienkich materialow, w koszulkach polo, jesli w normalne koszulach to z podwinietymi rekawami, nie z krotkimi. na stopach sandaly lub klapki - skarpety wzbronione :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: waszym zdaniem- moda męska:) 14.06.06, 13:59 klapki, japonki, sandaly - beee u faceta, spodnie lniane? hmm... moze od razu spodnica :) koraliki, wisiorki, bransoletki, kolczyki - odpada wlosy krotkie, a nie dlugie na spoconego Wlocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: waszym zdaniem- moda męska:) 14.06.06, 14:06 gonzoxx1 napisał: > spodnie lniane? hmm... moze od razu spodnica :) To zdanie to już całkowita przesada:p Odpowiedz Link Zgłoś