monika845 15.06.06, 12:54 czesc dziewczyny czy macie jakies info odnosnie wyprzedazy (sensownych) gdzie warto wybrac sie na zakupy? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszkaszka Re: up n/t 21.06.06, 17:27 W Vero Modzie kupując 3 rzeczy zapłacisz za 2; Mango -przebrane; H&M (wybrane); Benetton, Sisley; Carry (30-50%); Claire.dk (-50%) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia MANGO 22.06.06, 11:15 wczoraj byłam w Mango i były prawie wszystkie rozmiary i wszystkie kolory koszulek basic (t-shirty, bokserki po 19zł) poza tym sporo butów, torebek... Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: gdzie zaczeły sie ciekawe wyprzedaze? 21.06.06, 20:13 Od dzisiaj w promod - 30% - 50 % , wiekszość korali po 30 PLN bez wzgledu na cene wyjsciową - skusiłam sie na białą bluzkę claire.dk - 50 % - a tutaj na torebke z kwiatkiem :-) w mango, ale wybór niewielki, ciekawych modeli juz nie ma przynajmniej w Poznaniu carry - 50%, ale kupuje tam wyłacznie kuszule dla męża, bo dział damski mnie nie interesuje terranova - generalnie mnie nie interesuje, ale fajne topy za 12 pln - jak znalazł na plażę czy spacer z dzieckiem do piaskownicy :-) poza tym mexx, esprite Odpowiedz Link Zgłoś
sophie999 Re: gdzie zaczeły sie ciekawe wyprzedaze? 24.06.06, 23:30 PROMOD, PROMOD, PROMOD!!:) -30- 50%, jak już ktoś napisał. ciuchy są powywieszane tak, że łatwo znależć to czego się szuka, osobno spodnie, spódnice, etc, według długości i kolorów. oprócz tego przemiła obsługa (jedna pani zbyt nachalna) pomoże znaleźć odpowiedni rozmiar albo drugi pasujący ciuch, wszystko:) ja wynalazłam fantastyczną spódnicę i 2 bluzki i wiem na 100%, że sporo w nich pochodzę. potem byłam jeszcze w mango i reserved i tam owszem wyprzedaże też są, ale jakoś nic ciekawego nie znalazłam. a w promodzie- zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś