Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gdzie zaczeły sie ciekawe wyprzedaze?

15.06.06, 12:54
    czesc dziewczyny czy macie jakies info odnosnie wyprzedazy (sensownych)
    gdzie warto wybrac sie na zakupy?
    pozdrawiam:)
    Obserwuj wątek
      • kjkk up n/t 21.06.06, 12:13
        • kaszkaszka Re: up n/t 21.06.06, 17:27
          W Vero Modzie kupując 3 rzeczy zapłacisz za 2; Mango -przebrane; H&M (wybrane);
          Benetton, Sisley; Carry (30-50%); Claire.dk (-50%)
          • arbuzunia MANGO 22.06.06, 11:15
            wczoraj byłam w Mango i były prawie wszystkie rozmiary i wszystkie kolory
            koszulek basic (t-shirty, bokserki po 19zł) poza tym sporo butów, torebek...
      • m0nam Re: gdzie zaczeły sie ciekawe wyprzedaze? 21.06.06, 20:13
        Od dzisiaj w promod - 30% - 50 % , wiekszość korali po 30 PLN bez wzgledu na
        cene wyjsciową - skusiłam sie na białą bluzkę
        claire.dk - 50 % - a tutaj na torebke z kwiatkiem :-)
        w mango, ale wybór niewielki, ciekawych modeli juz nie ma przynajmniej w Poznaniu
        carry - 50%, ale kupuje tam wyłacznie kuszule dla męża, bo dział damski mnie nie
        interesuje
        terranova - generalnie mnie nie interesuje, ale fajne topy za 12 pln - jak
        znalazł na plażę czy spacer z dzieckiem do piaskownicy :-)
        poza tym mexx, esprite
        • mane1 Re: gdzie zaczeły sie ciekawe wyprzedaze? 22.06.06, 10:45
          a Simple?
      • doremisol Re: gdzie zaczeły sie ciekawe wyprzedaze? 22.06.06, 16:01
        na allegro
      • sophie999 Re: gdzie zaczeły sie ciekawe wyprzedaze? 24.06.06, 23:30
        PROMOD, PROMOD, PROMOD!!:) -30- 50%, jak już ktoś napisał. ciuchy są powywieszane tak, że łatwo znależć to czego się szuka, osobno spodnie, spódnice, etc, według długości i kolorów. oprócz tego przemiła obsługa (jedna pani zbyt nachalna) pomoże znaleźć odpowiedni rozmiar albo drugi pasujący ciuch, wszystko:) ja wynalazłam fantastyczną spódnicę i 2 bluzki i wiem na 100%, że sporo w nich pochodzę. potem byłam jeszcze w mango i reserved i tam owszem wyprzedaże też są, ale jakoś nic ciekawego nie znalazłam. a w promodzie- zawsze:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka