Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrzem

02.07.06, 00:06
    Swiata. A Polacy dawno rozpakowali walichy po powrocie z podkulonym ogonem!
    Buehehehehe!
    Obserwuj wątek
      • magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 00:08
        mam taką nadzieje ,wazne ze pieprzona brazylia odpadla:)
      • magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 00:21
        ona uwaza ze nierobi nic zlego i ze to my jestesmy plebsem bo sie dziwimy.wiec
        juz niemam nic do powiedzenia w tym temacie. a biedna to ona napewno nie jest
      • pianazludzen Allé la France w półfinałach!!! n/t 02.07.06, 01:11

• magdaksp Re: Allé la France w półfinałach!!! n/t 02.07.06, 01:15
          nie moge jeszcze uwierzyc ze brazylia zostala wyeliminowana i to przez moja
          ukochana reprezentacje francji i jeszcze henry strzelil decydujacego gola!
      • n_nicky Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 01:18
        Vive la France ;) skoro Polska, Szwecja i Holandia już odpadły, to moją
        ostatnią nadzieją jest chociaż Francja ;)
      • magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 01:34
        ja odpoczatku kibicowalam francji(wlasciwie od 6ciu lat)ale musze przyznac ze
        niedawalam im wiekszych szans atu taka niespodzianka:)najwazniejsze ze brazylia
        nie bedzie mistrzem!
      • kadarkaa Nie Francja tylko Portugalia 02.07.06, 02:36
      • ex_oriente_lux Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 10:56
        pucio-pucio123 napisała:

> Swiata. A Polacy dawno rozpakowali walichy po powrocie z podkulonym ogonem!
        > Buehehehehe!

Na forum Sport z tym
      • maraiss Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 11:01
        też trzymam kciuki za Francje:)
        jeszcze tylko niech niemcy odpadną w półfinałach i bedzie super:)))
        • magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 11:12
          no wlasnie niemcy moga byc problemem ale zobaczymy:)
          • yavanna86 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 11:56
            a ja się boję że Niemcy rozwalą moich Włochów :/
            to rozumiem,że trzymacie kciuki za Włochów, żeby Germania odpadła?...
            • matthias_88 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 12:53

> to rozumiem,że trzymacie kciuki za Włochów, żeby Germania odpadła?.

zle rozumiesz:P niech wyleca Włosi, bitte bitte;)
              ale dobrze przynajmniej, ze ci glupi kanarińjos wylecieli-chyba radosc z tego faktu nas laczy:)

pozdrawiam
              • aninchen Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 14:53
                '54. '74, '90 2006!!:D
                Werden wir Weltmeister sein:P
      • hanureku Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 12:59
        teraz zostala mi tylko Portugalia, ale zbyt wielkich nadziei w nich nie pokladam.
        a mistrzem? niech bedzie ktokolwiek byle nie niemiole
      • cioccolato_bianco Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 14:31
        niemcy wygraja ;)
        • coffe13 Viva La France... 02.07.06, 14:49
          Francja pokazała charakter i klasę... Cały zespół ciężko pracował na tą
          wygraną, a dzieło zwieńczył jak zwykle niesamowity Henry...

Niestety wczoraj odpadła moja Anglia...:(

a Francja i tak zdobędzie Mistrzostwo Świata...;p
          • magdaksp Re: Viva La France... 02.07.06, 14:58
            zdwojga zlego wole wlochow chociaz obiedruzyny graja naprawde brzydki
            futbol.pozatym wlosi swietnie odgrywaja faule.
            • wildorchid Re: Viva Niemcy 02.07.06, 15:54
              jeszcze tego lata Niemcy beda Mistrzem swiata!!!!!!i tego sie 3mam.w koncu
              polowe rodziny mam Niemcow,najlepsze byly jazdy jak dziadek siedzi a ja Polsce
              kibicuje,tylko mi wyklinal po germansku:PPPP
      • nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 17:39
        Z moich obserwacji wynika, że wygrywają drużyny mające najbrzydszych piłkarzy.
        Anglia radziła sobie jako tako mimo Beckhama, póki na boisku był paskudny
        Rooney... Hiszpania odpadła, za ładni chłopcy :) Brazylia poległa z tego samego
        powodu
        • magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 19:23
          nessie-jp napisała:

> Z moich obserwacji wynika, że wygrywają drużyny mające najbrzydszych piłkarzy.
          > Anglia radziła sobie jako tako mimo Beckhama, póki na boisku był paskudny
          > Rooney... Hiszpania odpadła, za ładni chłopcy :) Brazylia poległa z tego
          samego
          > powodu
          • nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:07
            No nie, Offside Henry piękny to nie jest! Taki misiek :) nawet fajny, ale żaden
            model. Zidane - OK, tu się zgodzę, ale łysieje! a to doskonale wpływa na wyniki
            drużyny ;P Treze totalnie nie kojarzę, tzn. poza nazwiskiem - nic, widać ani
            mnie ziębi, ani grzeje uroda tego pana :)

Brazylia... Ronaldinho ci się nie podoba? Ten uśmiech? Nie mów?! :))))) No ale
            Kaka? Pomijając urok pseudonimu, chłopak jest śliczny.
        • coffe13 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:18
          Błagam... nie pisz takich głupot... Wiesz dlaczego Ribery ma taką buźkę...? w
          dzieciństwie przeżył ciężki wypadek, ledwo przeżył... więc daruj sobie zbędne
          komentarze...
          • nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:30
            A skąd mam wiedzieć? Nie wczytuję się w biografie piłkarzy. Poza tym trudno mi
            uwierzyć, że szpiczasta bródka i wypukłe czoło są efektem wypadku... więc chyba
            coś ci się pomyliło. Nie emocjonuj się tak.
            • coffe13 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:44
              ale liczne szramy na buzi są świadectwem wypadku... Poza tym co z tego, że
              brzydki... Jest znakomitym piłkarzem. A co do urody Francuzów to jak dla mnie
              króluje bezapelacyjnie Henry...:)
              • nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:53
                O matko, no przecież wygłupiam się! Nie oceniam umiejętności tylko wygląd. I
                wcale nie o szramy mi chodziło, akurat uważam, że tylko dodają mu charakteru,
                bez nich byłby już w ogóle straszny :) Jak widać, kwestie estetyki zależą od
                punktu widzenia ;)

I tak już rozpaczam, bo odpadł mój prześliczny Fernando Torres, który nie dość
                że ładny jest, to nawet umie strzelać :)
      • trocineczka Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 18:01
        Tylko nie Niemcy ani.. France :P A poza tym to mi wszystko jedno :)
      • xanaka Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:34
        A przepraszam - co to się ma do forum MODA?
        • pucio-pucio123 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:42
          xanaka napisała:

> A przepraszam - co to się ma do forum MODA?
          Mundial to przezycie nadzwyczajne. Szkoda, ze wiekszosc z Was tego nie
          przezyla. Ja pamietam mundial w Paryzu, to byly 2 fantastyczne tygodnie, po
          zwyciestwie Francji zylismy w euforii. Nigdy nie zapomne Champs Elysées w 1998
          roku, warto cos takiego przezyc raz w zyciu, zwlaszcza jak organizatorem i
          zwyciezca jest twoja ojczyzna.
          • xanaka Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:50
            ALE JA NADAL NIE KUMAM, CO TO MA Z MODĄ? :P
            Mundial - nie przeszkadza mi, ale za dużo tych emocji...
            • nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:31
              Mundial to MODNY temat jest teraz. :) Po prostu.
          • wildorchid Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:52
            to ja powinnam juz nie zyc z rozkoszy:))ale jakos mnie nie bierze,od poczatku
            bylam za Polska a teraz to juz nie mam w kim wybierac to niech bedzie vaterland.
            a ronaldinho[nie wiem czy dobrze pisze]-z tym kasownikiem w gebie to jest mega
            sexy:)))))
      • pucio-pucio123 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:52
        Kup sobie bilet na przyszly Mundial, bedziez wiedziala, ze przezylas cos
        nadzwyczajnego, zwlaszcza, ze to Polska bedzie Mistrezm Swiata za 4 lata:))))
        • wildorchid Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:55
          chyba nie zrozumialas-urodzilam sie w niemczech.mieszkalam tam pare miesiecy i
          that's all.a reszte tutaj.
          po co mi mistrzostwa w polsce?????
        • xanaka Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 03.07.06, 15:38
          Taaa! Na pewno :P
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka