pucio-pucio123 02.07.06, 00:06 Swiata. A Polacy dawno rozpakowali walichy po powrocie z podkulonym ogonem! Buehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 00:08 mam taką nadzieje ,wazne ze pieprzona brazylia odpadla:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 00:21 ona uwaza ze nierobi nic zlego i ze to my jestesmy plebsem bo sie dziwimy.wiec juz niemam nic do powiedzenia w tym temacie. a biedna to ona napewno nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Allé la France w półfinałach!!! n/t 02.07.06, 01:15 nie moge jeszcze uwierzyc ze brazylia zostala wyeliminowana i to przez moja ukochana reprezentacje francji i jeszcze henry strzelil decydujacego gola! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 01:18 Vive la France ;) skoro Polska, Szwecja i Holandia już odpadły, to moją ostatnią nadzieją jest chociaż Francja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 01:34 ja odpoczatku kibicowalam francji(wlasciwie od 6ciu lat)ale musze przyznac ze niedawalam im wiekszych szans atu taka niespodzianka:)najwazniejsze ze brazylia nie bedzie mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 10:56 pucio-pucio123 napisała: > Swiata. A Polacy dawno rozpakowali walichy po powrocie z podkulonym ogonem! > Buehehehehe! Na forum Sport z tym Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 11:01 też trzymam kciuki za Francje:) jeszcze tylko niech niemcy odpadną w półfinałach i bedzie super:))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 11:12 no wlasnie niemcy moga byc problemem ale zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 11:56 a ja się boję że Niemcy rozwalą moich Włochów :/ to rozumiem,że trzymacie kciuki za Włochów, żeby Germania odpadła?... Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 12:53 > to rozumiem,że trzymacie kciuki za Włochów, żeby Germania odpadła?. zle rozumiesz:P niech wyleca Włosi, bitte bitte;) ale dobrze przynajmniej, ze ci glupi kanarińjos wylecieli-chyba radosc z tego faktu nas laczy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aninchen Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 14:53 '54. '74, '90 2006!!:D Werden wir Weltmeister sein:P Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 12:59 teraz zostala mi tylko Portugalia, ale zbyt wielkich nadziei w nich nie pokladam. a mistrzem? niech bedzie ktokolwiek byle nie niemiole Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 14:31 niemcy wygraja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coffe13 Viva La France... 02.07.06, 14:49 Francja pokazała charakter i klasę... Cały zespół ciężko pracował na tą wygraną, a dzieło zwieńczył jak zwykle niesamowity Henry... Niestety wczoraj odpadła moja Anglia...:( a Francja i tak zdobędzie Mistrzostwo Świata...;p Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Viva La France... 02.07.06, 14:58 zdwojga zlego wole wlochow chociaz obiedruzyny graja naprawde brzydki futbol.pozatym wlosi swietnie odgrywaja faule. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Viva Niemcy 02.07.06, 15:54 jeszcze tego lata Niemcy beda Mistrzem swiata!!!!!!i tego sie 3mam.w koncu polowe rodziny mam Niemcow,najlepsze byly jazdy jak dziadek siedzi a ja Polsce kibicuje,tylko mi wyklinal po germansku:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 17:39 Z moich obserwacji wynika, że wygrywają drużyny mające najbrzydszych piłkarzy. Anglia radziła sobie jako tako mimo Beckhama, póki na boisku był paskudny Rooney... Hiszpania odpadła, za ładni chłopcy :) Brazylia poległa z tego samego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 19:23 nessie-jp napisała: > Z moich obserwacji wynika, że wygrywają drużyny mające najbrzydszych piłkarzy. > Anglia radziła sobie jako tako mimo Beckhama, póki na boisku był paskudny > Rooney... Hiszpania odpadła, za ładni chłopcy :) Brazylia poległa z tego samego > powodu Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:07 No nie, Offside Henry piękny to nie jest! Taki misiek :) nawet fajny, ale żaden model. Zidane - OK, tu się zgodzę, ale łysieje! a to doskonale wpływa na wyniki drużyny ;P Treze totalnie nie kojarzę, tzn. poza nazwiskiem - nic, widać ani mnie ziębi, ani grzeje uroda tego pana :) Brazylia... Ronaldinho ci się nie podoba? Ten uśmiech? Nie mów?! :))))) No ale Kaka? Pomijając urok pseudonimu, chłopak jest śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
coffe13 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:18 Błagam... nie pisz takich głupot... Wiesz dlaczego Ribery ma taką buźkę...? w dzieciństwie przeżył ciężki wypadek, ledwo przeżył... więc daruj sobie zbędne komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:30 A skąd mam wiedzieć? Nie wczytuję się w biografie piłkarzy. Poza tym trudno mi uwierzyć, że szpiczasta bródka i wypukłe czoło są efektem wypadku... więc chyba coś ci się pomyliło. Nie emocjonuj się tak. Odpowiedz Link Zgłoś
coffe13 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:44 ale liczne szramy na buzi są świadectwem wypadku... Poza tym co z tego, że brzydki... Jest znakomitym piłkarzem. A co do urody Francuzów to jak dla mnie króluje bezapelacyjnie Henry...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:53 O matko, no przecież wygłupiam się! Nie oceniam umiejętności tylko wygląd. I wcale nie o szramy mi chodziło, akurat uważam, że tylko dodają mu charakteru, bez nich byłby już w ogóle straszny :) Jak widać, kwestie estetyki zależą od punktu widzenia ;) I tak już rozpaczam, bo odpadł mój prześliczny Fernando Torres, który nie dość że ładny jest, to nawet umie strzelać :) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 18:01 Tylko nie Niemcy ani.. France :P A poza tym to mi wszystko jedno :) Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:34 A przepraszam - co to się ma do forum MODA? Odpowiedz Link Zgłoś
pucio-pucio123 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:42 xanaka napisała: > A przepraszam - co to się ma do forum MODA? Mundial to przezycie nadzwyczajne. Szkoda, ze wiekszosc z Was tego nie przezyla. Ja pamietam mundial w Paryzu, to byly 2 fantastyczne tygodnie, po zwyciestwie Francji zylismy w euforii. Nigdy nie zapomne Champs Elysées w 1998 roku, warto cos takiego przezyc raz w zyciu, zwlaszcza jak organizatorem i zwyciezca jest twoja ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:50 ALE JA NADAL NIE KUMAM, CO TO MA Z MODĄ? :P Mundial - nie przeszkadza mi, ale za dużo tych emocji... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 21:31 Mundial to MODNY temat jest teraz. :) Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:52 to ja powinnam juz nie zyc z rozkoszy:))ale jakos mnie nie bierze,od poczatku bylam za Polska a teraz to juz nie mam w kim wybierac to niech bedzie vaterland. a ronaldinho[nie wiem czy dobrze pisze]-z tym kasownikiem w gebie to jest mega sexy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pucio-pucio123 Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:52 Kup sobie bilet na przyszly Mundial, bedziez wiedziala, ze przezylas cos nadzwyczajnego, zwlaszcza, ze to Polska bedzie Mistrezm Swiata za 4 lata:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 02.07.06, 20:55 chyba nie zrozumialas-urodzilam sie w niemczech.mieszkalam tam pare miesiecy i that's all.a reszte tutaj. po co mi mistrzostwa w polsce????? Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: Un, deux, trois -zéro, Francja bedzie mistrz 03.07.06, 15:38 Taaa! Na pewno :P Odpowiedz Link Zgłoś