szumszum 09.07.06, 16:19 Moze wie ktoras z Was czy w H&M w warszawie sa balerinki?? bo nie wiem czy to prawda, a cos mi sie o uszy obilo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: balerinki z H&M????? 09.07.06, 16:29 Sa,ale to co jest obecnie w hajemie to resztki bo maja wyprzedaż. W centrum widzialam fajne balerinki ale tylko 3 pary były. Za to balerinki w przyzwoitych cenach mozna teraz dostac w wielu sklepach - urok wyprzedaży:) Fajne sa w Galerii Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: balerinki z H&M????? 09.07.06, 16:39 ee..ale to kiedy oni te balerinki wprowadzili do sprzedazy..bylam niecale 2 tyg. temu i nic takieho nie wiedzialam.. a jakies fajne one byly? w jakich kolorach moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
xav87 Re: balerinki z H&M????? 09.07.06, 17:35 Były czarne i fioletowo-srebrne balerinki za 69 zł. Wczoraj były jeszcze w Arkadii, ale same małe rozmiary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: balerinki z H&M????? 09.07.06, 19:09 Osobiście mam bardzo złe doświadczenie z butami z H&M, tak więc odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: balerinki z H&M????? 09.07.06, 21:56 no wiem wiem bo sama niedawno japonki kupilam i po 2 spacerach podeszwa sie odkleila.. ale potrzebuje jakich butow tylko na te wakacje najlepiej nie drogich a ze balerinki lubioe to pomyslalm o tych z h&m. a nie wiecie moze czy w promenadzie jeszcze jakies sa? bo jutro sie tam wybieram.. Odpowiedz Link Zgłoś