dzidzia669 27.07.06, 20:16 zaznaczam ze przy innych, nie w ukryciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadinka_nadinka Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 20:32 nie, szkoda mi biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 20:43 Nie. I to nie kwestia wstydu, ale również szkoda mi biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 21:06 jesli jestem w kraju/miejscu gdzie jest taki zwyczaj, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 21:24 W ogóle się nie opalamy. Uważamy, że słońce jest piękne i miłe, ale z daleka. Nie uznajemy napromieniowywania skóry w stopniu większym, niż to wynika z codziennych czynności. Przy codziennych czynnościach nie występujemy topless. Niestety. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 22:29 uff, to jest jeszcze ktos, kto sie nie nie opala :) Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszek_solony Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 28.07.06, 11:28 Ja też się nie opalam :)W ogóle. Jestem postrzegana jako dziwadło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 21:27 nie ale gdybym miala biust ktory sie do tego nadaje to tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 21:28 z checia bym to robila ale nistety na polskich plazach wzbudzaloby to sensacje Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 21:46 tak, ale nie w Polsce :-) niektórzy/niektóre nadal zachowuja sie jakby z buszu uciekły i sie dziwią... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 22:02 tak, tam gdzei jest to dopuszczalne czestotliwosc tematu na forum utwierdza mnie w przekonaniu ze dla wielu polek to temat niesamowicie podniecajacy i jak ktos powiedzial , tak jakby troche w strone dulskich... Odpowiedz Link Zgłoś
franzza Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 27.07.06, 22:24 Tylko u siebie w domu na ogrodzie,wiec raczej w ukryciu :) Na plaży nie Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 28.07.06, 00:00 nie. nie opalam sie wcale, ale jak juz bym miala- to balabym sie opalac piersi, Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 28.07.06, 01:41 nie opalam sie, nie jestem w stanie lezec na sloncu dluzej niz 5 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 28.07.06, 10:22 Nie plażuję się i nie opalam od lat, ale kiedy to robiłam, bywałam topless, ale w miejscach, gdzie panował taki zwyczaj ;-) Generalnie bezczynne smażenie się na słońcu męczy mnie niemiłosiernie. Nawet poczytać spokojnie nie można, bo mimo okularów i szerokiego ronda, po kilkunastu minutach druk staje się jasno seledynowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czy opalacie sie topless na plazy? 28.07.06, 10:24 Nigdy. Nie z powodu wstydu, po prostu nie lubię. Zostawiam tę rozrywkę innym. Odpowiedz Link Zgłoś