marsupilami25 28.07.06, 11:43 Stawiam na wędzenie ciała w solarium! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 11:48 leginsy + t-shirt Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 12:01 dla mnie totalny obciach, to przykrótkie spodnie, szczególnie u facetów U mnie w pracy co drugi facet chodzi w spodniach chyba jeszcze z czasów bierzmowania - dramat!!!!!!! U kobiet spodnie ze stanem pod samą szyję i stopy, które nigdy w życiu nie miały pedicure, wiecie co mam na myśli, nie będę opisywac dokładnie, od upału robi się wystarczajaco słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 16:58 Jobieto, to ty innym paznokcie u stop ogladasz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
puriste Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 01.08.06, 19:56 Tylko że za długie spodnie to też straszny obciach, szczególnie w garniturach, jak się komuś robią fałdki materiału na bucie! Że o dżinsach wleczonych po asfalcie nie wspomnę, nie wiem, co w tym takiego pięknego. Jeśli zaś chodzi o przykrótkie spodnie, to wcale nie jest to zawsze taki obciach. Jeśli są to wąskie spodnie, to super wyglądają, jeśli są nieco za krótkie a do tego jakies ekstra buty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 12:02 dzwony palenie tytoniu zle traktowanie zwierzat Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 12:08 O ile z dzwonami i paleniem tytoniu się zgadzam, to traktowanie zwierząt trudno rozpatrywać w kategoriach mody. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 12:20 sa rozne sytuacje zyciowe ;) ja obecnie znajduje sie w takiej, w ktorej moge tworzyc dowolne kategorie dla dowolnych pojec... domyslam sie jednak, ze nie kazdy mysli tworczo ;) - forum pozwala zapoznac sie z osobliwosciami przyrody takimi jak foamclene Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 11.08.06, 15:43 A ja uważam na przykład, że futro które kiedyś było norkami świadczy o złym traktowaniu zwierząt. Czy to możesz rozpatrzeć w kat. mody? Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 12:58 Oczywiście: - rajstopy do sandałków, u faceta skarpety - zaniedbane stopy - popieram przedmówczynię - tipsy - długość 5 cm i tęczowo tandetne wzory - eksponowanie bielizny (wątpliwej czystości) spod ubrania - nieumiejętny makijaż - 2 kilo pudrów, cieni itd Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 13:00 To nie jest ładne (poza skarpetami do sandałów u faceta - uwielbiam to!), ale z modą nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 13:28 Jeżeli to nie ma nic wspólnego z modą, to dlaczego ta część kobiet uważa że ubierając się tak a nie inaczej SĄ UBRANE MODNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 13:45 Nie zrozumiałyśmy/liśmy się - to, o czym piszesz, to kwestie estetyki, a nie mody, bo trudno sobie wyobrazić, kiedy mogłyby być modne: "- zaniedbane stopy (...) - tipsy - długość 5 cm i tęczowo tandetne wzory - eksponowanie bielizny (wątpliwej czystości) spod ubrania - nieumiejętny makijaż - 2 kilo pudrów, cieni" i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 14:28 Owszem zaniedbanie się nigdy nie było modne, ale znam (niestety) osoby które wbijają na siebie eleganckie buty i twierdzą, że są modne a wyglądają gorzej niż źle. Moda to nie tylko ubranie. Dla mnie moda: dobry a przedewszystkim zdrowy wygląd (podstawa to uśmiech) i pomysł na ciekawe ubranie się. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini96 Smrod potui dzwony (?) 28.07.06, 13:51 Wydaje mi sie ze smrod potu spod pach. Powinien byc BARDZO niemodny :) To chyba nigdy nie bylo modne ale ciagle mam wrazenie podczas pobytow w kraju ze jest to jakis powracajacy cyklicznie trend ? PS Czy ten pracus na pierwszej strpnie WP nie ma na sobie wlasnie niemodnych"dzwonow" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wzorowy.uczen Re: Smrod potui dzwony (?) 28.07.06, 14:30 a ja niestety odnoszę wrażenie podróżując przez Polskę np-że u nas smród spod pach i nie tylko bardzo modny jest i wręcz powszechny:( niemodna powinna być trwała typu "chałka" na krótkich włosach ale jak spojrzeć wciąż kobity na prowincji w takiej paradują;) KOSZMAR Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 14:14 Mocna opalenizna, tipsy, kolorowe, z cekinami i w ogóle długaśne, brrr, poza tym proste grzywki, balejaż, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ivanna28 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 14:21 A czy spocone ciało ,zaniedbane stopy ,palenie itd były kiedykolwiek modne? Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 14:30 Modne w sensie dużo ludzi tak ma, robi i widzi w tym trend. Ja nie widzę. Precz szczególnie z paleniem! Odpowiedz Link Zgłoś
ms_marshall Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 15:12 Mini + czarne leginsy! Jak dla mnie taki zestaw jest aż za modny. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 15:21 solarium jest modne. jak najbardziej... zwlaszcza wsrod osob ktore ze wzgledow zdrowotnych lub czasowych lub logistycznych nie moga sie wedzic na prawdziym sloncu. zdecydowanie w mody wyszly/wychodza: okragle noski butow, bluzki odslaniajace pol brzucha, spodnie bardzo-biodrowki, spodnie dzwony, grzywki, silikonowe opaski noszone na rekach Odpowiedz Link Zgłoś
wzorowy.uczen Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 15:40 uuuu jeśli chodzi o solarkę- to moda bardzo szkodliwa i niebezpieczna- zwłaszcza dla tych co często dawkują- postaża i zdecydowanie pobrzydza, o raczku skóry nie wspomnę już:) Odpowiedz Link Zgłoś
wzorowy.uczen Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 15:42 mój błąd- postaRZa oczywiście winno być... Odpowiedz Link Zgłoś
ivanna28 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 17:28 ciocolato_bianco napisała; zdecydowanie w mody wyszly/wychodza: > okragle noski butow,.. A jakie są niby teraz modne ? Niedawno w jakimś programie na temat mody słyszałam ,że owszem -nadal są modne okrągłe noski butów... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 19:46 no, a balerinki to co? W szpic sa? Szpice już modne raczej nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 20:23 dokładnie, jak nie okrągłe to jakie? ;) tzn coś w tym jest - buty w stylu pin-up girl z lat 50. z odkrytymi palcami są teraz bardzo chętnie naszane. i nie mają one okrągłych czubków, ale wydaje mi się że chodziło tu bardziej o baletki. które swoją drogą były tak ekhm "modne", potem wszyscy zaczęli kręcić nosami, że ZBYT popularne, ale ciągle się utrzymują. większa część żeńskiej populacji Warszawy biega w szerokich spódnicach w kolano zsuniętych nisko niemal na wzgórek łonowy a do tego płaskie baletki z mniej lub bardziej okrągłym czubkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 11:50 chodzilo mi o okragle noski zwane baletkami/balerinkami. faktyczne modne sa odkryte palce i bedzie powrot czubow, ale nie takich w szpic, tylko lagodniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
sunnitka a propos odkrytych palcow 31.07.06, 18:26 > faktyczne modne sa odkryte palce Buty z odkrytymi palcami na jesien lub zime?:> Jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic w polskich realiach:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaokruszek Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 28.07.06, 19:57 Napewno nie są modne : włosy zafarbowane ja platynowy blond,tipsy,kolczyki w pępku ,tatuaże ( na plecach u dziewczyn -ohyda)... Odpowiedz Link Zgłoś
ivanna28 Re: Mam tatuaż -chyba się potnę:-) 29.07.06, 16:57 Wyobraz sobie ,że taką "ohhydę "mam na łopatce PPP Boże - nie jestem trendy!!! Najśmieszniejsze ,że robiąc go nie kierowałam sie modą (nigdy tego nie robię) ale własnym pragnieniem by go mieć . Zastanawiające ,że wg niektórych z Was niemodne jest to ,co Wam się po prostu nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 09:36 Dzwony sa super i mozecie sobie gadac ,co chcecie, ale dobre jeans-y z rozszerzanymi nogawkami zawsze bedą w porządku, bo to już klasyka. I wielu dziewczynom jest w nich dobrze, zwlaszcza jak się ma nieco większą pupę, bo ladnie wydluzają sylwetkę. Natomiast nie wiem czemu prawie wszystkie babki na ulicy noszą spodnie 3/4. Wyglądają jak autobus niskopodwoziowy, ogromne pupy pól metra nad ziemią, nóżki skrócone do polowy. Wyglądać źle w czymś - to jest niemodne! Odpowiedz Link Zgłoś
barbie88 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 10:20 ja akurat nie widze nic zlego w zaokraglonych czubach.wczoraj kupilam sobie akurat kabaretki-buty i wygodnie mi.ja jeszcze szpice widuje, ale na moj rozmiar 40-41 to nie za dobrze 3/4 dl - chodzi ci o rybaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 21:39 No tak - rybaczki. A'propos duzych stópek: Kupilam sobie ostanio odlotowe rózowe butki, fason a'la chinka,tzn, zaokrąglone, lekko scięte z przodu, z uroczymi dziurkami. I zmniejszają optycznie stopę (tez nosze 40...). Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg10 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 11.08.06, 23:30 modne nie modne wiadomo ,ze kazdy pisze poprostu to co mu sie nie podoba a nie to co rzeczywiscie jest po czasie.A tak w ogóle to teraz cos nie modne a za chwile znowu jest na czasie tak poprostu jest w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 10:34 basia.z napisała: ..... > Natomiast nie wiem czemu prawie wszystkie babki na ulicy noszą spodnie 3/4. > Wyglądają jak autobus niskopodwoziowy, ogromne pupy pól metra nad ziemią, nóżki > > skrócone do polowy. Wyglądać źle w czymś - to jest niemodne! tutaj zgadzam sie z toba absolutnie! koszmarek polek - spodnie powodziowe Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 11:01 >Dla mnie moda: dobry a przedewszystkim zdrowy wygląd (podstawa to uśmiech) musze przyznac, ze to nader oryginalna definicja.... bo dla mnie zdrowy wyglad czy usmiech sa owszem, wazne, ale mozna byc usmiechnieta dziewoja o czerstwym, zdowym obliczu i paradowac w najbardziej niemodnym ciuchu swiata:) zdowie i pogoda ducha to NIE moda to najwyzej czesc dobrego wizerunku:) a na temat: solarium i dluuuugie, tandetnie wymalowane tipsy ale chociaz niemodne, to widze ich mnostwo Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 11:01 marsupilami25 napisała: > Stawiam na wędzenie ciała w solarium! Niekoniecznie, modna jest delikatna, złota opalenizna, nieważne w jaki sposób uzyskana. Natomiast zgadzam się z opinią, że spalne na heban tipsiary to totalny obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
baba51 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 11:09 warkoczyki. i niech to w koncu do niektorych laluniek dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 12:55 zakiety z dwoma rzedami guzikow a'la militarne kurtki szczegolnie khaki lub bezowe prawdziwa opalenizna (znaczy sie uzyskana na sloncu czy w solarium) samochody terenowe z napedem na cztery kola znane rowniez jako Chelsea tractors uzywane w miescie powoli niemodne robia sie tez grochy - ze wzgledu na zalew groszkowych ubran we wszystkich sieciowkach - na ulicach mozna dostac oczoplasu pasemka i balejaze - tej zimy ma rzadzic jednolity kolor wlosow ;-) Mowie tutaj o UK ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janeavril Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 13:25 dla mnie zdecydowanie NIE jest modne podrecznikowe-raczej magazynowe- bycie modnym, kalkowanie absolutnie kazdego nowego trendu, zaopatrywanie sie natychmiast w modne dodatki, wzory, fasony. Efekt jest taki ze pol warszawy wyglada tak samo...Troche to przypomina bal przebierancow na zadnay temat. Dzisiaj lata `80-legginsy i mini! A jutro wszyscy a`la wilk morski-paski i oldschoolowe okulary! Odpowiedz Link Zgłoś
na_sen Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 18:35 jestem wyjatkowo niemodna, bo nosze grzywke ... cóż poradze na to, że każdy fryzjer, stylista z którym rozmawiam twierdzi, że to jest idealna fryzura dla mnie a ja się czuje z niej świetnie, to co powinnam się jej pozbyć, bo ktoś uważa, że to niemodne? w życiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 21:43 Ale to ma zaletę - dzięki tym wszystkim modnisiom można być oryginalnym! Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 12.08.06, 11:45 > Dzisiaj lata `80-legginsy i mini! A jutro wszyscy a`la wilk morski-paski i > oldschoolowe okulary! ach, to chyba najlepsza wypowiedz w tym watku. ale fakt, dzieki temu mozna sie wybic wlasna oryginalnoscia :P Odpowiedz Link Zgłoś
nitka204 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 18:30 Połowa Polek ma blond pasemka na głowie... Kiedy to przestanie byc modne? Odpowiedz Link Zgłoś
hogaforever Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 19:18 o tak, trójkolorowe pasemka dające efekt jakby gołąb narobił na głowę i do tego przyklejane pazury wysadzane brylantami na paluchach obficie przyozdobionych wszelaką biżuterią Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka5555555555 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 21:17 -tipsy jak już było mówione -bluzki do pępka-stringi wystające spod zbyt iobcisłych biodrówek -obcisłe spodnie(według mnie spodnie powinny zsuwać się na biodra i być luźne w nogach a nie opięte) -biodrówki -opalenizna z solarium -jedzenie mięsa, teraz modny jest wegetarianizm. Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 29.07.06, 22:15 Dla mnie grochy ,legginsy,duże okulary są ponadczasowe,są elementem mojego stylu i nosiłam je dużo wcześniej przed tym jak wszyscy zaczęli.Niebawem przyjdzie nowy sezon,zaleją nas lamparty czy co tam,a ja pozostane przy swoim.O. Co do wątku to jak dla mnie: -cygańskie spódnice w cekiny -buty na korkowej koturnie -borsuk,grzywka w skosie -torebki z emily strange itp -dresy -solarium(niby niemodne,a WSZYSCY chodzą,co jest niezrozumiałą terioą kosmosu) -szpile 10 cm na 1 września -długie korale boho czy jak to tam,z mnóstwem koralikow różnego typu założone na sweter Odpowiedz Link Zgłoś
malyflowers Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 01.08.06, 19:19 uwielbiam hasła typu (shava napisała): > Dla mnie grochy ,legginsy,duże okulary są ponadczasowe,są elementem mojego styl > u ?? grochy i legginsy? toc to do niedawna obciach nad obciachy?? ktos tu sciemnia ze ma własny styl. zawsze modne: być ubranym odpowiednio do sytuacji: jestes w pracy to wygladasz jak pracownik, w szkole jak uczeń, na ulicy jak czlowiek...:p Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 01.08.06, 23:28 a z tymi dresami to chyba takie fioletowe ortalionowe lub...zapomniałam jak ma ten materiał:(((Bo jak dla mnie dresiko damskie sa jak najbardziej w modzie sama mam taki pludzowy i jest cudowny do biegania na siłownie czy na spacer- zreszta smigam w nim prawie wszedzie do sklepu czy na wypad za miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 30.07.06, 08:42 Blada cera Bardzo chuda sylwetka Dzwony Odpowiedz Link Zgłoś
ivanna28 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 30.07.06, 11:31 Lanja - to ja ze swoimi 49 kg /170cm mam czuć się gorzej bo to niemodne? Nieważne ,że to moja normalna waga ,taki typ ,geny i drobnokoścista budowa ciała? Powinnam uszyć sobie kombinezon pogrubiający<lol> Oj przesadzacie ,przesadzacie... Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis555 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 31.07.06, 17:02 Mam ten sam problem! Nie jestem trendy... Aaaaa!!!! Ważę niecałe 50 kg mając 169 cm wzrostu :) Hehehe. Po prostu taka moja natura, nic na to nie poradzę.... Chciałabym przytyć, ale to nie jest takie proste, jak się niektórym wydaje. Ale nie ma się czym przejmować, grubasy mogą pozazdrościć, bo jem to, na co mam ochotę i nie muszę liczyć kalorii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 tramp stamp 31.07.06, 17:49 czyli tatuaz na dolnej czesci plecow, zwany takze "tramp stamp", czyli w wolnym tlumaczeniu "oznakowanie dziewczyny latwej i bez klasy" przyznam ze choc nie jestem 'tramp' to podobaly mi sie takie tatuaze, przez krotki czas, a teraz wsopolczuje dziewczynom ktore sie nak naznaczyly w sposob trwaly. moda na taki tatuaz minela, a tatuaz na nich zostal. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: tramp stamp 31.07.06, 18:03 W zasadzie niektóre wymienione z was rzeczy nigdy nie były modne(wystajęce spod spodni stringi,mocna solarka,krogulcze tipsy).O dziwo jakoś niektórym to nie przeszkadza i wciąż są to często apostykane zjawiska na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini96 Hola, hola, hola !!!!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 19:14 Hola, hola, hola !!!!!!!!!!!!!!! Jak wyglada taki tatuaz ?! Prosze mi natychmiast dokladnie opisac ! Zdjecie mile widizane .. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Hola, hola, hola !!!!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 19:46 na ogol abstrakcyjne zawjasy, obrys podluzny lub w ksztalcie odwroconego trojkata (wierzcholkiem w dol), np. www.rebellious.ca/Pics/ChelleTattoo.jpg zdarza sie w srodku motylek lub serduszko wrzuc w Google images "lower back tattoo" Odpowiedz Link Zgłoś
bogini96 Re: Hola, hola, hola !!!!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 19:52 Dziekuje. Moja kolezanka ma tam tatuaz i wlasnie zaczalem sie zastanawiac :) Nie przygladalem sie zbyt dokladnie ale jej jest to cos tam w ksztalcie okraglym, ok. 5 cm srednicy, miejsce za to sie zgadza .... No a poza tym dobrze wiedziec co to znaczy odpada np. zastanawianie sie czy wypada do jakiejs dziewczyny zagaic :) Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Hola, hola, hola !!!!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 19:54 z jednej strony czasem fajnie wygladaja (choc mi sie juz opatrzyly), z drugiej.... trudno o mniej subtelny sposob zwrocenia uwagi na wlasny tylek, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Hola, hola, hola !!!!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 16:09 A małe słońce tam gdzie kończu się kręgosłup i zaczynaką pośladki też? Jeśli zrobiłam go sto lat temu, nie kierując się modą bo jej jeszcze nie było na trójkątny tatuaż do góry nogami na krzyżu, to też jestem niemodna? hmmm Widzi go tylko mój facet kiedy znajdujemy się w odpowiedniej pozycji seksualnej i mam w nosie czy ktoś to uważa za modne lub niemodne. Strasznie generalizujecie Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Hola, hola, hola !!!!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 19:57 Najczęściej wzory typu tribal lub celtyckie esy floresy - na lędźwiach. Ważne aby wzór spływał "filuternie" w kierunku kości ogonowej vel dupy ;-) Do tego obowiązkowe biodrówki łonówki i nieśmiertelny piercing w pępku. Kocham tatuaże, jednak to styl życia, pewna filozofia z której nie powinno się robić trendu dla mas i to w tak prostackim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: Hola, hola, hola !!!!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 20:29 dokładnie tak, bo spowodowało to niestety to co często widze na ulicach miasta: spacerujaca mamuśka z wózkiem i nieodłaczną fają w rece i "filuternie" wystajacym tatuazem wystającym zza biodrówek - oto wizerunek polskiej "white trash" Odpowiedz Link Zgłoś
bogini96 Tu dobry link ! 31.07.06, 23:51 www.urbandictionary.com/define.php?term=Tramp+Stamp&defid=67941 Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 01.08.06, 20:21 kolczyki w pępku i nosie Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 01.08.06, 23:32 U mezczyzn koszulka wpuszczona w spodnie w lato to mnie odstrasza!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 02.08.06, 00:42 Mnie zawsze. O ile nie mówimy o garniturze, oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 02.08.06, 12:28 Dla mnie jest niemodne wszystko co zle na mnie wyglada. Mniej wiecej dostosowuje sie do mody,ale bez przesady.Trudno na przyklad pofarbowac wlosy na modny braz jesli czlowiek wyglada w nim 20 lat starzej i ogolnie zle sie w tym kolorze czuje.Ja zostalam przy moich blond,wole byc niemodna niz 20 lat starsza.To samo dotyczy butow,ubran itp. I napewno nie jest modne bezwarunkowe podporzatkowywanie sie modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aune.toivoa Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 11.08.06, 21:31 Jasne, że nie.;) I bardzo dobrze, że pozostajesz przy swoim blondzie jeśli jest Ci w nim do twarzy. Dla mnie nie ma nic gorszego niż ślepa gonitwa za modą. Nigdy nie kupiłabym czegoś tylko dlatego, że jest modne, gdybym wyglądała w tym do bani. No i gdyby wszyscy farabowali włosy na aktualnie modny kolor jakby wyglądały ulice? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen wieeem! 11.08.06, 14:17 przypomnialo mi siem zdecydowanie out sa takie duze broszki z kwiatkami z materialu, tzw "corsages", a byly modne jeszcze rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 11.08.06, 14:25 Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ekinoxe Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 11.08.06, 16:30 Z cyklu"okropne, a chętnie noszone": jasne gacie lub kiecka, przez które wyrażnie przeświecają pół.księżyce ze stringiem pomiędzy. Normalnie mam odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Co zdecydowanie nie jest modne ? 11.08.06, 23:55 A kiedy przestaną byc modne akryle? Jak widze nastolatkę z 5-cm to od razu przychodzi mi do głowy myśl - "Czy kiedykolwiek zhańbiła się pracą podczas posiadania w/w?" Odpowiedz Link Zgłoś