paulinka80 28.07.06, 20:03 te bluzy sa poprostu boskie!mam pare w szafie z tamtego sezonu,gdy w nich chodziłam do szkoły kazdy zwracał na nie uwage.można w nich wszedzie do szkoły na rower na dyskoteke na spacer zeby pbiegać porostu cudo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiaze-gigi Re: Krótkie bluzy 30.07.06, 21:09 o feee...takie bluzy sa beznadziejne, widać przynajmniej ppół brzuch, jak sie do tego założy jeszcze biodrówki-łonówki, to jeszcze pół tyłka...te bluzy to bezguście :l Odpowiedz Link Zgłoś
fikaska Re: Krótkie bluzy 30.07.06, 22:09 beznadziejne sa,nie wiadomo jak to nosic,zalozyc bez niczego to tylek i brzuch prawie z cyckami na wierzchu,a znowu cos zalozyc to musi to byc bardzo obcisle i wogole trudno cos pod to dobrac,porazka Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Krótkie bluzy 31.07.06, 08:04 ciekawe skad oni je biora do tych zdjec? w sklepach tych marek wcale ich nie wiedzilam... ta welurowa czerwona mango np. swietna... niestety nie ma jej w sklepach tej marki... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Krótkie bluzy 31.07.06, 11:53 kuse troche są :P dziadostwo moim zdaniem. Feee :P Odpowiedz Link Zgłoś
sweetbarbie16 Re: Krótkie bluzy 31.07.06, 16:35 ja uwielbiam krótkie bluzeczki, a te bluzy są boskie Odpowiedz Link Zgłoś
janeavril Re: Krótkie bluzy 31.07.06, 16:53 Dobre dla nastolatek, powyzej 20-tki mozliwa jedynie czarna Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Krótkie bluzy 31.07.06, 19:27 bez przesady, po 20-tce nie trzeba chodzic ubranym jak na pogrzeb! Bluzy moga fajnie wygladac na malych, drobnych dziewczynach - im nie bedzie pepek wystawal. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Krótkie bluzy 31.07.06, 19:38 Bluza kończąca się zaraz pod piersiami, z krótkim rękawem. Jest za to z grubej bawełny i zaopatrzona w kaptur ;-) Coś na miarę golfów z zeszłorocznej kolekcji zimowej z przepastnym kołnierzem, rękawami za palce, 100% kaszmiru, itp - dla równowagi kończące się na mitycznej granicy gumki od biustonosza ;-) Baaardzo, ale to bardzo praktyczne ;-) Jak ja kocham takie niewiadomo co niewiadomo do czego, sztuka dla sztuki, etc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Krótkie bluzy 04.08.06, 13:41 E? Czyli po 20 nalezy juz tylko czekac na kostuche? Im jestem starsza tym bardziej lubie czerwony... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia876 Re: Krótkie bluzy 02.08.06, 16:32 te bluzy są super!!! najbardziej fajna jest ta brązowa z croppa i żółta z dekoltem z butiku. Może nawet sobie taką kupię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Krótkie bluzy 02.08.06, 16:35 dla 12latek sa boskie, powyzej - tandetne Odpowiedz Link Zgłoś
mozg_kanarka Re: Krótkie bluzy 04.08.06, 11:21 "króciutkie" cholera, w takim poważnym portalu tak niepoważny błąd ajj!! Odpowiedz Link Zgłoś
leelo Re: Krótkie bluzy 04.08.06, 11:59 Uuups, niealdny blad, ale widze ze juz poprawili. Odpowiedz Link Zgłoś
olka.bruni Re: Krótkie bluzy 04.08.06, 11:44 krotkie bluzy sa spox. Przydaja sie na grilla i ognisko szczegolnie teraz we wakacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
koroluk_lucja Krótkie bluzy 20.08.06, 10:32 Pod warunkiem, że ma się zgrabny tyłeczek a nie spasiony sagan.... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia9615 Krótkie bluzy 29.08.06, 18:01 są na prawde extra !!!!!!!!! Zgadzam się z tym, że w wakacyjnej torbie nie może jej zabraknąć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Krótkie bluzy 29.08.06, 18:09 nie podobają mi się. Z krótszych rzeczy toleruje jedynie wiązane sweterki (niektóre są naprawde fajne). Poza tym do takich ciuchów trzeba mieć fajną figurę. Nie trawie lasek w krótkich bluzkach/bluzach i obcisłych biodrówkach, z których wylewa się tłuszcz, a jak jeszcze wystają stringi to już totalna porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Krótkie bluzy 29.08.06, 18:22 beznadziejne sa zwlaszcza te z krotkim rekawem,cos jak bezrekawnik z golfem. Odpowiedz Link Zgłoś