yellow9 08.08.06, 09:21 czy te castingi organizowane na ul. KOszykowej są uczciwe? 1) czy są bezpłatne? 2)nie mam pieniędzy, nudzi mi się - czy warto wziąć w czymś takim udział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: castingi 08.08.06, 09:34 hmmm... wracajac do tematu co zalozysz idac tam ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamiz Re: castingi 08.08.06, 15:29 z czym masz problem sucha stara babo? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: castingi 08.08.06, 15:33 tak jak myslalam :) na kilometr czuc Cie SWPS-em :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: castingi 08.08.06, 09:54 nie wiem, kto je organizuje?? i do czego sa te castingi?? Odpowiedz Link Zgłoś
yellow9 Re: castingi 08.08.06, 10:06 ul koszykowa 70, do reklamy orzeszkow ziemnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: castingi 08.08.06, 12:11 zastanow sie troszeczke... kto szuka modeli/modelek, aktorow, statystow przez ogloszenia w gazecie?? jezeli jakas firma organizuje casting zglasza sie do agencji, modelek, statystow, aktorow itp. okresla typ, wiek osob jakie ich interesuja itd. wydaje mi sie ze sa ta jacys naciagacze... zastanow sie, nawet jesli wygrasz casting to co dalej?? nie znasz stawek, swoich praw, bez sensu lepiej znajdz sobie agencje ktora bedzie Cie reprezentowac i wysylac na odpowiednie dla Ciebie castingi powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
yellow9 Re: castingi 08.08.06, 14:43 Byłam na tym castingu, było bardzo fajnie i śmiesznie. Poznałam kilka przesympatycznych osób, miałam niezły ubaw. Jutro będą wyniki castingu. :-) Brały w nim udział bardzo ładne dziewczyny, ale nie tylko, bo i faceci. Generalnie to było cieakwe doświadczenie i jak n arazie to nie żałuję. :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: castingi 08.08.06, 15:17 swietnie, gratulujemy :) grunt to dobre samopoczucie... Odpowiedz Link Zgłoś