laparisienne_bcbg 12.08.06, 17:14 Wrocilam z 2 tyg. pobytu na Martynice i podziwiam zdjecia papryki z Barcelony. Ale ladne ciuchy sobier kupila!!! I skad miala 3tys euro na te ciuchy? Ide odesdpac, bo jet lag mnie dopadl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laparisienne_bcbg Re: Oh la la! 12.08.06, 17:18 A bilecik na Bali juz masz? No i jakimi liniami lecisz? Jak nie pojade na weekend , to zeskanuje ci jutro moje zdjecia z Bali, zeby ci dac avant-goût. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_bcbg Re: VON n/t 12.08.06, 17:31 U nas ekwiwalentem partkuly "von" jest "de". Pamietam jak ogladalam polskie "kolo fortuny" x lat temu na satelicie. Wasz polski prezentator powiedzial, ze nie moze zaakceptowac tego slowa, choc zawodnik podal pisownie "won". Do dzis mi to zostalo w glowie i tarzam sie ze smiechu. To chyba jakis rusycyzm, alo mowa jak uzywa sie w biednych polskich rodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_bcbg Re: a gdzie te zdjecia? nt 12.08.06, 21:32 pianazludzen napisała: > Napisalam jutro kochanie, jak nie pojade na weekend, bo na razie ide odespac. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen ale 12.08.06, 21:42 ale ja mam na mysli zdjecia ubran papryczki_ag, jesli laska :) chyba ze sama zainteresowana ma cos przeciw temu. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Oh la la! 12.08.06, 23:18 parowka, zainstaluj sobie francuska klawiature... Odpowiedz Link Zgłoś
agni31 Sa ou fè, 13.08.06, 02:51 słonko? Nam nie trzeba avant-goûts, nam wystarczy un arrière-goût po Twoich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_bcbg No i co piano dostalas te zdjecia 13.08.06, 17:20 od camarade papryka? Ah jakie piekne ciuchy! Napisz do niej na priva, napewno polechtasz jej ego. Odpowiedz Link Zgłoś
shava Parówa przestań podpuszczać i tak nic nie wkleisz 13.08.06, 17:30 Jak zawsze zresztą. W końcu wyimaginowane wakacje trudno uwiecznić na zdjęciach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_bcbg Re: Oh la la! 13.08.06, 19:00 Koteczku, jeszcze nie odespalam nocy w samolocie. Jak sie bede dobrze czula, to wkleje zdjecia, ale nie to tylko na forum Azja lub Indonezja. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: Oh la la! 13.08.06, 20:52 A czy sir passport HIMSELF nie tesknil gdy tak lezal w szufladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Oh la la! 14.08.06, 12:45 kropisia napisała: > A czy sir passport HIMSELF nie tesknil gdy tak lezal w szufladzie? to ona ma paszport? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: Oh la la! 13.08.06, 21:19 Czytam te posty i zastanawiam się dlaczego forumowiczki w ogóle odpowiadają na posty laparisienne_bcbg.Przecież to jasne,że niewiele w nich prawdy.Nie lepiej po prostu nie raogować? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Oh la la! 13.08.06, 21:27 ja dalabym jej bana ale rece mam za krotkie Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_bcbg Re: Oh la la! 14.08.06, 20:18 foamclene napisał: > ale rece mam za krotkie Mozdzek tez masz za maly, zeby prace znalezc i nie siedziec na forum 24/24 godz z mala przerwa na spanie! Odpowiedz Link Zgłoś