Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Desperado London

15.08.06, 18:38
    Słuchajcie Panie gdzie we Wrocławiu mogę znaleźć ciuszki firmy Desperado
    London? Pomijajac Galerie Centrum...Albo gdzie w waszych miastach są ciuszki
    tej firmy?
    Bardzo spodobała mi się tam jedna sukienka jednak tam gdzie ją znalazłam - we
    Wrocławiu w Galerii Centrum jest rozmiar tylko 36 i jest za mała :( prosze o
    pomoc!!!!!!!
    Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!!!
    Obserwuj wątek
      • nusiak85 Re: Desperado London 15.08.06, 21:08
        We Wrocławiu to nie mam pojęcia, ale w Poznaniu jest sklep na deptaku.
        A czy ta firma ma jakąś swoją stronkę internetową,bo szukałam,ale jakoś nie
        mogę znaleźć.
        • agulek_wroc Re: Desperado London 15.08.06, 21:13
          na Deptaku czyli na ul. Półwiejskiej? Chętnie bym się wybrała do Poznania bo to
          tylko 1,5 godzinki a ja muszę znaleźć tą sukienkę co widziałam we Wrocławiu bo
          nie wytrzymam ;))
          Stronki ta firma chyba nie ma, bo szukałam z godzinę ale nic nie znalazłam :(
          Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź!
        • agulek_wroc Re: Desperado London 15.08.06, 21:27
          Jeszcze jedno, czy to jest osobny sklep pt DESPERADO LONDON czy ta firma jest
          poprostu wmieszana w inne firmy?
          Pozdrawiam
          • dorris_la Re: Desperado London 16.08.06, 12:29
            Skoro pojedziesz z Wrocławia do Poznania to wstąp do Leszna- tam na rynku i na
            Narutowicza przymierzałam w dwóch skleppach sukienki tej firmy a potem do
            Kościana do sklepu na Piłsudskiego 32- ja tam sobie kupiłam sukienke tej firmy.
            A z tego co pamietam to na Półwiejskeij jest ich firmowy sklep.Ale czy jesteś
            pewna że to tylko 1,5 godziny drogi bo coś mi się wydaję że o wiele dłużej.....
            • agulek_wroc Re: Desperado London 16.08.06, 16:26
              dziekuje bardzo za odpowiedź :)
              Ostatnio bylam w Poznaniu i droga zajela mi 1:40 minut :) Wiec to nie jest az
              tak daleko :)
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka