metal_fish 20.08.06, 21:58 czy jesienią będzie sie nosić dłuższe bluzki (nie odkrywające brzucha)? czy to będzie modne? mam nadzieje że tak i nie będzie problemu ze znalezieniem dłuższych fasonów na chłodne dni.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.m.i1 Re: długie bluzki 21.08.06, 00:48 chodzenie z golym brzuchem od dawna nie jest modne, ale kazdy i tak robi co chce:) a dluzsze bluzki mimo wszystko mozna znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
agin210804 Re: długie bluzki 21.08.06, 09:05 a czy nosisz tylko to co jest (twoim zdaniem) modne?? ja nosze raczej dlugie bluzki,z tych przed pempek juz wyroslam ( czesc moich koszulek przypomina raczej tuniki za tylek, i szczerze mowiac uwazam ze dobrze dobrana do reszty stroju dluga bluzeczka jest o wiele bardziej seksowna niz krotka, malo co zakrywajaca szmatka :)) hmm, no coz, ale to tylko moje skromne zdanie :)) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jodiee Re: długie bluzki 21.08.06, 11:14 a co zakładać do takiej tuniki? bo spodnie owszem podoba mi sie, ale jakoś nie potrafie dobrac spodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: długie bluzki 21.08.06, 11:20 A ty jesienią odsłaniasz pępek ? Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: długie bluzki 21.08.06, 14:43 Tuniki mozna zakladac do leggisnow, dzinsow o waskich nogawkach, spodnie rybaczek i spodnic mini. The Eighties are back! Aha, Tunika moze, a nawet powinna byc przepasana jakims paskiem. Tak na skos... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: długie bluzki 21.08.06, 14:54 Ja tam wole dluzsze bluzki niz te, w ktorych widac pol zadka jak sie czlowiek nachyli,majtaski i Bog jedyny wie jeszcze co:)Wczoraj na zakupach w spozywczaku laska nachylila sie po gazete,stalam za nia i szukalam czegos do poczytania,jak sie nachylila to bylo doskonale widac,ze majtaski to dla niej bielizna,ktorej z pewnoscia nie posiada:)I w dluzszych bluzkach plecki nie marzna tak bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
metal_fish Re: długie bluzki 22.08.06, 20:41 nie nosze tylko tego co modne... bardzo często stawiam wygode ponad modę. mam poprostu nadzieje że jeśli będą naprawde modne to może w moim zapyziałym miasteczku będzie można takowe kupić. bardzo trudno jest znależć ładne bluzki o dłuższym fasonie szczególnie w rozmiarze S :/ Odpowiedz Link Zgłoś
blue_phoebee Re: długie bluzki 22.08.06, 20:44 ja nie lubie krótkich bluzek:/ bleeh:/ najlepsze są te, które w pełni zakrywają brzuch... krótkie wyglądają jak zdarte z młodszej siostry!!:/ Odpowiedz Link Zgłoś