Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

długie bluzki

20.08.06, 21:58
    czy jesienią będzie sie nosić dłuższe bluzki (nie odkrywające brzucha)? czy to będzie modne? mam nadzieje że tak i nie będzie problemu ze znalezieniem dłuższych fasonów na chłodne dni....
    Obserwuj wątek
      • e.m.i1 Re: długie bluzki 21.08.06, 00:48
        chodzenie z golym brzuchem od dawna nie jest modne, ale kazdy i tak robi co
        chce:)
        a dluzsze bluzki mimo wszystko mozna znalezc.
      • agin210804 Re: długie bluzki 21.08.06, 09:05
        a czy nosisz tylko to co jest (twoim zdaniem) modne??
        ja nosze raczej dlugie bluzki,z tych przed pempek juz wyroslam ( czesc moich
        koszulek przypomina raczej tuniki za tylek, i szczerze mowiac uwazam ze dobrze
        dobrana do reszty stroju dluga bluzeczka jest o wiele bardziej seksowna niz
        krotka, malo co zakrywajaca szmatka :))
        hmm, no coz, ale to tylko moje skromne zdanie :))
        pozdrowienia
        • jodiee Re: długie bluzki 21.08.06, 11:14
          a co zakładać do takiej tuniki? bo spodnie owszem podoba mi sie, ale jakoś nie
          potrafie dobrac spodnicy
      • kalinazkalinowa Re: długie bluzki 21.08.06, 11:20
        A ty jesienią odsłaniasz pępek ?
        • annie_laurie_starr Re: długie bluzki 21.08.06, 14:43
          Tuniki mozna zakladac do leggisnow, dzinsow o waskich nogawkach, spodnie
          rybaczek i spodnic mini. The Eighties are back!

Aha, Tunika moze, a nawet powinna byc przepasana jakims paskiem. Tak na skos...
      • khaki3 Re: długie bluzki 21.08.06, 14:54
        Ja tam wole dluzsze bluzki niz te, w ktorych widac pol zadka jak sie czlowiek
        nachyli,majtaski i Bog jedyny wie jeszcze co:)Wczoraj na zakupach w spozywczaku
        laska nachylila sie po gazete,stalam za nia i szukalam czegos do poczytania,jak
        sie nachylila to bylo doskonale widac,ze majtaski to dla niej bielizna,ktorej z
        pewnoscia nie posiada:)I w dluzszych bluzkach plecki nie marzna tak bardzo:)
      • metal_fish Re: długie bluzki 22.08.06, 20:41
        nie nosze tylko tego co modne... bardzo często stawiam wygode ponad modę. mam poprostu nadzieje że jeśli będą naprawde modne to może w moim zapyziałym miasteczku będzie można takowe kupić. bardzo trudno jest znależć ładne bluzki o dłuższym fasonie szczególnie w rozmiarze S :/
      • blue_phoebee Re: długie bluzki 22.08.06, 20:44
        ja nie lubie krótkich bluzek:/ bleeh:/ najlepsze są te, które w pełni zakrywają
        brzuch... krótkie wyglądają jak zdarte z młodszej siostry!!:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka