triada1301 10.09.06, 13:55 Co sądzicie o balejażu?? Jakie kolorki pasemek pasują dla brunetki???Moze znacie fajne strony ze zdjęciami włosów z balejazem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_333 Re: Balejaż...??? 10.09.06, 13:57 na forum Uroda dziewczyny uwielbiają gadać o balejażu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=48346682 Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: Balejaż...??? 10.09.06, 17:10 Sądze, że balejaz jest juz dawno niemodny. W modzie są włosy o jednolitym i naturalnym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Balejaż...??? 10.09.06, 17:43 Balejaż balejażowi nierówny - pasiaste włosie typu 'borsuk' może rzeczywiście jest niemodne, ale trochę ożywiony kolor dobrze wygląda. Niby jednolity, a nie całkiem. Sama mam dwie warstwy z niemal identycznych odcieni brązu na głowie - tyle że ta pod spodem jest troszkę bardziej ruda i fajnie to przebłyskuje w słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Balejaż...??? 10.09.06, 17:33 ja lubie i nosze. uwazam, ze ozywia naturalny kolor.. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Balejaż...??? 10.09.06, 17:46 Mnie się balejaż podoba, ale musi być naprawdę dobry. Własnie jak włosy, które naturalnie pojaśniały od słońca. Na ulicy widuję maalo dobrze zrobionych balejaży, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_julci22 Re: Balejaż...??? 10.09.06, 18:45 ja tez miałam balejazowy dylemat ostatnio,nastawiałm sie na jeden kolor ale fryzjer doradził ze jak dla mnie balejaz jest lepszy i nie załuje,bo mam naprawde bardzo podobne kolory i wygląda to jak pojasniałe od słonca:)) jestem b.zadowolona i nie czuje sie tak jakos sztcznie:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Balejaż...??? 10.09.06, 19:21 mialam kolory: rozowy,niebieski,czerwony,sliwkowy i blod-znaczy paski,balejaz wlasnie :-).Obecnie mam wlasnie blond paski,ale mysle, zrobic sobie roz Odpowiedz Link Zgłoś