zuza16 14.09.06, 11:26 Mojemu chłopakowi się podoba, a jak dla mnie gorzej niż okropna! www.sparcousa.com/psportswear_bags.asp?id=304 Dziewczyny, co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calo Re: A taka torba? 14.09.06, 11:31 okropna. chlopy to sie nie znaja na takich sprawach.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata Re: A taka torba? 14.09.06, 11:41 dla faceta, na wycieczkę jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
eary mysle ze chodzi o firme 14.09.06, 12:23 Mysle ze twojemu chlopakowi bardziej podoba sie firma niz sama torba :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: A taka torba? 14.09.06, 13:32 wyglada jak billboard wszedzie nazwa marki za duzo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: A taka torba? 14.09.06, 14:16 Twój chłopak chyba lubi tunning i inne sprawy związane z motoryzacją, stąd chyba podoba mu się torba z logo "sparco" :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Przeciez to jest torba na narzedzia :-) 14.09.06, 15:23 Co w opisie jest wyraznie zaznaczone. Czyli wazne jest, zeby miala odpowiedniej wielkosci kieszonki i byla wytrzymala, a nie jak wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza16 Re: Przeciez to jest torba na narzedzia :-) 14.09.06, 15:36 Problem w tym, że on zamierza ją nosić na uczelnie i do pracy (jest informatykiem) Chyba nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Przeciez to jest torba na narzedzia :-) 14.09.06, 15:48 zuza16 napisała: > Problem w tym, że on zamierza ją nosić na uczelnie i do pracy (jest informatyki > em) > Chyba nie pasuje... To znaczy, ze jest informatykiem-ekscentrykiem ;-). Gdyby to byl m oj chlopak, to powiedzialabym niech sobie nosi co chce, byle bral prysznic i skarpetki zmienial codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
amisu6 Re: A taka torba? 14.09.06, 15:47 nie wyobrażam sobie faceta z taką torbą :) wogole z jakąkolwiek torbą :) prawdziwy męzczyzna nosi na codzien (studia/praca) fajny, sportowy plecak - tak ja mój ;) to tylko moje zdanie ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: A taka torba? 14.09.06, 18:37 Ponieważ jest to torba na narzędzia, to do noszenia na codzień może być mało praktyczna. Ale co kto lubi. Na pewno będzie to oryginalniejsze niż n-ty klon z plecaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: A taka torba? 14.09.06, 18:43 a mi by się nawet podobała gdyby nie te nachalne napisy z każdej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: A taka torba? 14.09.06, 22:13 Gdyby nie te napisy, to sama bym ją sobie kupiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Re: A taka torba? 15.09.06, 10:48 o fuj :/ podzielam twój pogląd, brzydka jest Odpowiedz Link Zgłoś