Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    16.09.06, 13:26
    czesc pierwsza-zgadza sie.
    nawet z tym przebraniem zamiast ubrania.
    mam np. stricte teatrana suknie ksiezniczki...wiem ze kiedys ja wloze.taka
    typowa suknia jesli chcesz sie przebrac za "pania wiosne"na bal.
    jednak z niedociagnieciami-100%PUDŁO.zawsze po tysiac razy sprawdzam jak
    wyglada zanim wyjde.
    i nawet plamka widoczna wylcznie dla mnie(bo np na podszewce)nie pozwala
    zalozyc danej rzeczy.
    Obserwuj wątek
      • madame_szisza Re: Ryby 16.09.06, 16:21
        eh.gowno prawda szczerze mowiac.zupelnie nietrafione.
        • akusia Re: Ryby 16.09.06, 17:16
          u mnie sie zgadza wiekszosc;p

ale jak juz bawimy sie w astrologie to wazne jest tez w ktorym dniu w znaku ryb
          sie urodzilyscie, i jakie bylo ulozenie planet ...bla bla
      • azazela Re: Ryby 17.09.06, 14:03
        praktycznie nic sie nie zgadza,
        co prawda nosze pierscionek z komuni:) ale nie dlatego ze jestem sentymentalna
        tylko dlatego ze mam bardzo podobny gust do gustu mojej mamy
      • nadinka_nadinka Re: Ryby 17.09.06, 15:34
        hihi, jak czytam horoskopy to zawsze sie zastanawiam, czy urzednik SC nie
        pomylil sie przy wpisywaniu daty ;-)
      • thorgalla Re: Ryby 17.09.06, 19:25
        Właściwie nic się nie zgadza.
      • zettrzy Re: Ryby 17.09.06, 20:16
        nie wiem czemu mi sie nie otwiera
        czy ktos moglby wkleic ten horoskop tutaj?
        • azazela Re: Ryby 17.09.06, 22:12
          Ryby
          Elżbieta Bazgier, astrolog2006-09-12, ostatnia aktualizacja 2006-09-13 23:43
          Ryby to artystyczne dusze, marzycielki, trochę nieprzytomne, śpiące królewny,
          zagubione, natchnione poetki...
          Ciągnie je do sztuki i do pięknych rzeczy, lubią ubierać się w galeriach, lubią
          ubrania szyte przez artystów, pojedyncze sztuki, których nie nosi cała ulica.
          Same wykazują tu sporo wyobraźni i same potrafią znaleźć oryginalne rzeczy w
          second handach czy w szafach babć i ciotek.

Mają wyczucie i fantazję, choć oczywiście zdarzają im się wpadki: wtedy
          wyglądają nieco dziwacznie, jakby były przebrane a nie ubrane. Mają słabość do
          takich bardzo kobiecych i romantycznych dodatków jak szale, kapelusze, woalki,
          koronki, długie cienkie rękawiczki itd. Mają wielki sentyment do rodzinnych
          pamiątek, więc potrafią np. latami nosić pierścionek który dostały do mamy z
          okazji matury.

Ryby często wzbudzają wesołość w otoczeniu z powodu swojego roztargnienia. Nie
          należą do rzadkości panie spod tego znaku, które wyjdą z domu częściowo
          umalowane, w domowych kapciach, z metką ze sklepu albo z pralni. Częściej niż
          innym znakom zdarzają im się niedociągnięcia w stroju, np. Oczka w raj stopach,
          plamy, których nie zauważyły bujając w obłokach...
        • thorgalla Re: Ryby 17.09.06, 22:12
          Ryby to artystyczne dusze, marzycielki, trochę nieprzytomne, śpiące królewny,
          zagubione, natchnione poetki...

Ciągnie je do sztuki i do pięknych rzeczy, lubią ubierać się w galeriach, lubią
          ubrania szyte przez artystów, pojedyncze sztuki, których nie nosi cała ulica.
          Same wykazują tu sporo wyobraźni i same potrafią znaleźć oryginalne rzeczy w
          second handach czy w szafach babć i ciotek.

Mają wyczucie i fantazję, choć oczywiście zdarzają im się wpadki: wtedy
          wyglądają nieco dziwacznie, jakby były przebrane a nie ubrane. Mają słabość do
          takich bardzo kobiecych i romantycznych dodatków jak szale, kapelusze, woalki,
          koronki, długie cienkie rękawiczki itd. Mają wielki sentyment do rodzinnych
          pamiątek, więc potrafią np. latami nosić pierścionek który dostały do mamy z
          okazji matury.

Ryby często wzbudzają wesołość w otoczeniu z powodu swojego roztargnienia. Nie
          należą do rzadkości panie spod tego znaku, które wyjdą z domu częściowo
          umalowane, w domowych kapciach, z metką ze sklepu albo z pralni. Częściej niż
          innym znakom zdarzają im się niedociągnięcia w stroju, np. Oczka w raj stopach,
          plamy, których nie zauważyły bujając w obłokach...
          • thorgalla Re: Ryby 17.09.06, 22:13
            UPS...
          • zettrzy Re: Ryby 18.09.06, 04:24
            bardzo wam dziekuje dziewczyny, bo naprawde cos sie z tym horoskopem pobabzialo
            a on taki smieszny...
            te "wpadki" to czysta zawisc, nie? zazdroszcza nam unikalnego stylu,
            umiejetnosci tworzenia, kreatywnosci, wyjatkowosci, jej chyba sie zaraz sama
            wzrusze
            tak, uwielbiam rekawiczki, kapelusze i koronki, takie na drutach i szydelkiem
            sama potrafie zrobic, wiec to sie zgadza, chociaz juz woalki na kapeluszach nie
      • joans Ryby 24.09.06, 09:40
        jetsem ryba z 26 lutego ,mam podobno dusze artystyczna. Jesli chodzi o oczka w
        rajstpachh, niedociagniecia... to absolutna bzdura .Zawsze jestem "dopieta " na
        ostatni guzik. Moj syn tezjest spod Ryb jest bardzo dokladny , i wszystko przed
        wyjsciem ma dopracowane do konca. Jest to wiec kompletna bzdura. Tak jak czytam
        powazne horoskopy i wiele rzeczy jest prawdziwie tak uwazam , ze to czy ktos
        chodzi w polamionych ubraniach czy "niedomyty" to kwestia wychowania przez
        nasze mamy!To sie "wynosi " z domu!
        • s.dusza Re: Ryby 24.09.06, 09:49
          Generalnie zgadzam sie z horoskopem. Ryby sa kreatywne i nowatorskie! W latach
          80-tych jako 15-latka przerwsza w mojej klasie zaczęłam noscic mini.
          Teraz z jeszcze wiekszą przyjemnoscią eksperymentuję ze strojami. Ale raczej
          trzmam sie stylu romantycznego z elementami klasyki...
          Czy są tu dziewczyny z 25 lutego??
          • tautologia_slow Re: Ryby 23.10.06, 16:56
            ja jestem z 25 :)

i również lubię eksperymentować z ubraniami!
            kazdego dnia wygladam inaczej- wszystko zalezy od nastroju!
      • mister.popo mister.popo 10.10.06, 18:32
        Niesamowite!! Wszystko sie zgadza. Pierwszy raz trafiłam na taki opis znaku
        zodiaku, naprawde.
      • ursen Ryby 17.10.06, 09:20
        Jeżeli chodzi o mnie to nic się tu nie zgadza :/ poza wyszukiwaniem ubrań z
        szafy mamy :) pozdr
      • natka.pietruszki Ten horoskop to kompletna BZDURA! 17.10.06, 19:09
        Ten horoskop to kompletna BZDURA! Ja nie lubię tak się ubierać, nie bujam w
        obłokach! Nie jestem kompletną realistką, ale bez przesady! Jeżeli chodzi o to
        co lubię nosić to lubię być lekko, tajemniczo i seksownie ubrana. Lubię
        odsłonić trochę ciałka delikatny makijarz i gotowe! A po przeczytaniu tego
        horoskopu mam wrażenie jakbym miała 70 lat! Kompletna bzdura...!
        • chp1955 Re: Ten horoskop to kompletna BZDURA! 25.10.06, 11:57
          Zgadzam się w 100%. Ten Barana też do mojej córki nie pasuje!
          Ciekawe, kto te horoskopy pisze...
      • malgoniak totalna porażka!!!!!!! 17.10.06, 19:13
        nic się nie zgadza, nie lubię romantycznych koronek, bibelotów, przeładowania i
        wizerunku pensjonarki, raczej klasyczna jestem i dopięta na ostatno guzik, żadne
        plamy, dziury, koszmar jakiś!!!!!!
      • amelie_poulain Re: Ryby 25.10.06, 13:30
        Jestem rybką i faktycznie mam słabość do pięknych rzeczy, takich księżniczkowych, perełek, koronek, kobiecych cudeniek, ot co.
        Roztargniona jestem rzeczywiscie mocno,mocno,mocno, ciągle coś gubie, jestem nieodpowiedzialna, zapominalska. Pomalowana jestem zawsze, ale za to raz zapomniałam zmienic butów po wyjsciu z psem, i poszłam do szkoły w kompletnie rozwalonych baletkach. A ze sto milionów razy nie odkleiłam od podeszwy butów metki od szewca, takiej wielkiej, zielonej, jaskrawej, którą widać z kilku kilometrów.
        Słabośc do sztuki owszem, takze, poza tym niepoprawna romantyczka, idealistka, marzycielka, wieczna więźniarka własnych refleksji.

Zdaje sobie jednak sprawe z tego, ze to moze byc zbieg okolicznosci, wszakze nie zawsze znak zodiaku ma odzwierciedlenie w naszym charakterze, a czesto, jesli ma, to za sprawa autosugestii, tak mysle.
      • kabja Re: Ryby 25.10.06, 16:42
        Właśnie! Oczko w rajstopach albo mikroskopijna choćby plamka odpadają!
      • lalumek Re: Ryby 28.10.06, 20:56
        hehe:PPP ale trafne! :P studiuje architekture, szyje sobie sama,
        wlasnorecznie;) uwielbiam szale i kapelusze, a moj zegarek jest nakrecany-po
        mamie :) piekne cudo;) natomiast co do wpadek-to juz nie o mnie:P pod tym
        wzgledem jestem perfekcjonistka;)
        • meg303 To nie o mnie... 18.01.07, 12:50
          Jestem bardzo pragmatyczna,wszystko planuję w najdrobnejszych
          szczegółach.Wpadki? To nie ja.Natomiast lubię byc nietuzinkowo ubrana,trochę
          sama szyję(obowiązkowo na wielkie okazje:)
      • madziek_89 Ryby 25.02.07, 15:25
        nie zgadza się - zupełnie i dokładnie w żadnym aspekcie.
      • kejti13 Ryby 13.05.07, 15:08
        kompletna bzdura....moze ja nie powinnam byc ryba???
      • agnieszeczka0703 Ryby 07.06.07, 17:56
        ryby to naj lepszy znak z odiaku!!!!!!!!11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka