Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak się ubierać

27.09.06, 11:43
    Proszę o poradę jak powinnam się ubierać gdyż mam nietypową figurę? A
    mianowicie góra filigranowa, a od pasa w dół obfita tzn. w tali jestem osa
    ale za to tyłek mam duży i o zgrozo bardzo odstający tzw. "kaczy kuper" ,
    obfite biodra, grube nogi począwszy od ud aż po kostki, bez wcięcia w kostce.
    Ciągle chodzę ubrana w spodnie i różnego rodzaju sweterki, a bardzo bym
    chciała ubierać się troszkę bardziej kobieco i modnie. Czy jest dla mnie
    jakiś model spódnicy w którym byłoby mi dobrze? Bardzo proszę o podpowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • calo Re: jak się ubierać 27.09.06, 12:04
        pewnie, ze sa fasony spodnic, w ktorych bedzie Ci ladnie!!
        spodnice z obnizonym stanem(moga byc z kontrafaldami), dlugosc za kolano, nos z
        grubym paskiem na biodrach - to Cie optycznie wyszczupli! wszelkie w kszalcie
        trapezu, czyli rozszerzajace sie, dlugosc do kolan. unikaj spodnic z kola i
        dlugosci przed kolano. za dlugie spodnice tez moga nadawac sylwetce masywnosci.
        i kladz glowny akcent na gore, podkreslaj szczupla talie. czyli przykladowo
        spodnica z obnizonym stanem, gruby pasek na biodrach, bluzka blisko ciala, na
        to krotszy zakiecik czy kardigan, broszka lub korale podkreslajace dekolt. i
        raczej plaskie buty, ewentualnie niskie obcasy. bo przy masywniejszym dole
        cienkie wysokie szpilki raczej te masywnosc podkreslaja.
        • etolia Re: jak się ubierać 27.09.06, 12:16
          poznaj styl ubierania sie beyonce( nie wiem czy to sie tak pisze), chyba masz
          figure podobna do niej, wiec jej ubior powinien byc dla ciebie inspiracja, w
          koncu ona ubiera sie bardzo kobieco:)
        • asiawoodstock Re: jak się ubierać 27.09.06, 12:32
          Długa prosta ciemna spódnica, jasna góra z urozmaiceniem, marszczenia i inne
          takie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka