Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

slepo za moda...

• silencia22 Re: slepo za moda... 06.10.06, 20:52
        headandshoulders>>powiem tylko jedno - Ty sie po prostu wywyższasz!czy ty
        naprawde uważasz sie za taką piekną i mądrą?super! ale tak sie składa że nikt z
        stąd cie w ogole nie widział i nie mial z tobą do czynienia,jestes jedną z nas
        i tyle, więc nie wywyzszaj sie i nie mysl że to co ppowiesz jest swięte i ze
        jestes nieomylna.ja rozumiem byc pewnym siebie,ale nie zapatrzonym w siebie
        snobem,takich jak ty jest wiele, a jeszcze lepszych od ciebie - jeszcze więcej
        tu jest.mozesz atakowac moją wypowiedz,ale nie traktuj tego tak.po prostu
        zauważ w człowieku dusze, osobowosc ,chaakter, czyli rzeczy ktore naprawde
        dodają wartosci, a nie tylko urode, ciuchy, czy kariere zawodową i zasobnosc
        konta...p.s.pozwolilam sobie przypomniec o tych prawdziwych wartosciach ktore
        dostrzegam w człowieku, jakoże rozmowa zeszła z toru stricte modowego na tor
        światopoglądowy.
        • charade Re: slepo za moda... 06.10.06, 22:50
          Nie będę komentować wypowiedzi, które padły w tym wątku, ani wdawać się w
          bezcelowe dyskusje na temat wyższości szpilek, koronek i dekoltów. Nie
          interesuje mnie to. Wiem za to jedno:

- szerokie spódnice "cygańskie" robiące z tyłka trzydrzwiową szafę

- rurki, a nade wszystko legginsy

- baleriny (zwłaszcza mutacja "myszki miki")

- i rozmaite potworki udające modę z lat 80

... to koszmar estetyczny. Dziewczyny, otrząśnijcie się. Wygladacie w wyżej
          wymienionych okropnie brzydko.
          • sumire Re: slepo za moda... 06.10.06, 23:58
            potworne. muszę rano chłopu powiedzieć, żeby mnie wyrzucił z domu razem z całą szafą. biedak jest zbyt widocznie miły, żeby mi powiedzieć, jak okropnie wyglądam (swoją drogą, widział kto kiedy trzydrzwiową szafę o szerokości 87 cm?...).

a serio pisząc - uogólniania nie lubię. są ludzie, którzy wyglądają dobrze i w legginsach, i w rurkach, i w zamaszystych spódnicach. nie każdemu to służy, fakt, ale są miłe dla oka i nie tak znowu rzadkie wyjątki.
        • headonshoulders Re: slepo za moda... 09.10.06, 22:09
          o jeeeezu ale jazda rotflmao
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka