Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

morgan - Olsztyn

20.10.06, 13:00
    czy jest cos ciekawego w sklepie morgan w Olsztynie? Zastanawiam się czy warto
    wybrać się na zakupy do tego miasta. Byłam ze dwa miesiące temu i szczerze
    mówiąc to nic kompletnie mi się nie podobało.Czy są już np. sukienku
    sylwestrowe?Bo kurtki to napewno już są jakieś. Ładne?
    Obserwuj wątek
      • elwee Re: morgan - Olsztyn 20.10.06, 13:34
        Czy koniecznie i wyłącznie interesuje Cię tylko Morgan? Generalnie na Starówce
        jest trochę sklepów godnych uwagi skupionych blisko siebie, ale największy wybór
        obecnie jest niewątpliwie w CH Alfa, ciekawe rzeczy znajdziesz też w DH Jakub,
        CH Manhattan...
        • barbie26 Re: morgan - Olsztyn 20.10.06, 13:48
          to może tak : gdzie warto się wybrać na ubraniowe zakupy w Olsztynie :)Nie chcę
          sklepów takich jak :Monari,Solar,Reservd, Quiosue, Orsay, Trolle, Promod,H&M
          Więcej sieciówek nie przychodzi mi do głowy. Są pewnie jakieś inne ciekawsze
          sklepy w Olsztynie, ktore nie są we "wszystkich" innych miastach.
          • elwee Re: morgan - Olsztyn 20.10.06, 13:54
            Podałam Ci namiary na Dom Handlowy Jakub (przy Wysokiej Bramie), Centrum
            Handlowe Manhattan( pl. Pułaskiego 8), tam są prawdziwe perełki odzieżowe,
            znajdziesz coś oryginalnego i "niesieciowego", mi tez bowiem czasami na tym
            zależy...
            Sa tam zwykłe butiki, które właśiciele dobrze zaopatrują, na Jarotach tez jest
            kilka dobrych sklepów przy głównej ulicy, ale na takie szukanie sukienek musisz
            przeznaczyć pół dnia :))
            Kurtki większość znanych mi elegantek, którym też zależy na "nienaśladowaniu"
            kupują w Olimpie na Jarotach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka