monika2022 20.10.06, 18:16 Macie takowe?Jeśli tak to w jakim kolorze?ja kupilam sobie naturalne-czyli niemalowane,jasne i mam jeszcze intensywnie czerwone,ktore sama sobie zrobiłam:)Jaki kolor korali pasuje do wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewuchaklucha Re: drewniane korale 20.10.06, 18:19 ja tez mam:)mam czerwone, wrzosowe, kolorowe i dzis kupilam zielone...jedne sa dlugie drugie krotsze, rewelacyjny dodatek.aha, ale nie wszystkie sa drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: drewniane korale 21.10.06, 10:51 nie wiem czy są takie, ktore pasuja do wszystkiego ja mam rozne, bo zawsze kupuje do okreslonej rzeczy. ostatnio kupiłam korale otoczone złotą wstązką z mala slodka kokardka i odkrywam ze do wielu kolorow takie zloto pasuje:) nawet czarne nie pasuja do wszystkiego:D ale takie naturalne to moze... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: drewniane korale 21.10.06, 12:09 2 sznury czerwonych kupionych w Sukiennicach/bardzo podobaly sie w Paryzu;)/i czerwono- brazowe z metalowymi elementami przywiezione z Indonezji.Nosze je do wielu ubran,np latem do malej czarnej na ramiaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: drewniane korale 21.10.06, 13:59 mam w przeróżnych kolorach,w sumie większa część mojej biżuterii to właśnie drewniane korale Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: drewniane korale 21.10.06, 15:52 nie mam w ogole korali. nie lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: drewniane korale 21.10.06, 18:58 Mam. Dwie pary takich grubych: czerwone (duuuże) i zielone (taka ciemna, butelkowa zieleń) fajnie do szarej bluzki lub czegoś szarego ;) Odpowiedz Link Zgłoś