piani 21.10.06, 13:54 Wiecie gdzie w Wawie znajde kozaczki w tym stylu? Moga miec nizsza cholewke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1234 Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 13:57 Mam nadzieję, że nigdzie takich nie znajdziesz. Są okropne!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 13:59 Nie wiem gdzie mozna takie cos znalesc i lepiej dla mnie,ze nie wiem bo to nie sa buty to paskudztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 14:02 Piękne?:/No ale o gustach się nie dyskutuje.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 14:12 Stawiam $$$ przeciwko waszym orzechom, ze to bardzo poszukiwany fason. W Polsce bedzie... za dwa lata. To tegoroczna kolekcja Manolo Blahnika ;)) Czyli nad Wisla brak? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskow1 Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 15:07 np tu: www.anitaberg.pl/tow-92259-ab10003s,kategoria279,od0.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 15:51 te ktore akurat ty pokazalas sa koszmarne ale te pokazane przez zalozycielke postu i owszem, maja cos w sobie .... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco krakowiaczek jeden 21.10.06, 15:48 kozaczki to owszem. ale piekne raczej nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: krakowiaczek jeden 21.10.06, 16:04 Nie podobaja mi sie, ale widzialam mnostwo takich w street w galerii krakowskiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: krakowiaczek jeden 21.10.06, 17:34 To ze sie wiekszosci z sznownych forumowiczek nie podobaja, bardzo dobrze im wrozy ;) Przypomnijcie sobie jak wiele zlych opinii pocztkowo mialy absolutne hity mody :))) A to te same kozaczki na nogach modelki: Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: krakowiaczek jeden 21.10.06, 17:42 Zobaczysz, ze za rok wszystkie beda takich usilnie poszukiwać;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: krakowiaczek jeden 23.10.06, 16:15 mnie się te buty nie kojarzą z krakowiaczkiem, tylko z kokotą jakąś, i chociaż nosków w szpic nie lubię, to muszę przyznać, że jest w nich coś fajnego ;) i też podejrzewam, że będziemy miały do czynienia z casusem rurek, czyli najpierw gromkie 'fuj', a parę miesięcy później nerwowe poszukiwania :) a swoją drogą, to nie rozumiem obawy przed wyglądaniem jak solistka zespołu Mazowsze. ciągle czekam, aż któryś z naszych rodzimych projektantów zasunie nam fajną, inspirowaną naszymi ludowymi strojami kolekcję. moje znajome Szkoty z dumą paradują w kiltach i jakoś nie mają poczucia obciachu, a u nas wystarczy włożyć drewniane czerwone korale, żeby być podejrzewaną o nadmierną fascynację Jagną z "Chłopów". Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: krakowiaczek jeden 16.11.06, 21:46 Bardzo ładne, choc nie w moim stylu. Prezentuja sie swietnie zwlaszcza na modelce. Nigdzie takich w Poznaniu nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 17:40 Fajne! Przynajmniej czlowiek sie w nich wybije z tej armii oficerow ;) Niestety nie wiem gdzie takie dorwac... Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 17:46 mnie też się bardzo podobają, są bardzo fajne takie, jak lubię Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 18:09 mi sie nie podobaja, ale jak zycie za dwa lata juz beda mi sie podobac;) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 18:54 fajne ,ale z niższą cholewką...:) niestety nie wiem gdzie można je dostać:( Odpowiedz Link Zgłoś
bruxellka77 Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 22:02 Ciekawe co powiedzialby o tych butach jakis facet, bo moim zdaniem sa BARDZO sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 22:16 Manolo czy nie Manolo,szpetne są i juś! Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: Piekne kozaczki 21.10.06, 22:17 Już mam te buty:) Kupiłam we czwartek:)Są genialne,niebanalne,troche przypominają jakieś średniowieczne trzewiki czy te krakowskie:)Moje są bez szpica.Uwielbiam je:D Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Re: Piekne kozaczki?? 25.10.06, 16:16 Takie sznurówki nosiły nasze praprababki na wsi od święta. Nigdy mi się nie podobały. Dużo tej modelki widać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Piekne kozaczki 22.10.06, 22:05 Ja dziś widziałam śliczne od Michaela Korsa,takie jasny brąz, na grubym obcasie... ale zostały same wielkie rozmiary. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Piekne kozaczki 23.10.06, 16:10 Wiem, że nie było pytania czy ładne.Ale musze przyznać, że bardzo mi się podobają:) Niestety tylko na zdjęciu albo na kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Piekne kozaczki 23.10.06, 16:10 Fajne, ale sa w co drugiej zimowej kolekcji. W zeszlym tygodniu przymierzalam podobne w kolorze ciemnej zieleni Jigsaw... Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Piekne kozaczki 23.10.06, 16:21 Tak z ciekawosci.. Ile one kosztuja od Manolo? Ktos sie orientuje (jakos nie moge ich w sieci namierzyc, a sa naprawde swietne).. Te co przymierzalam w Jigsaw kosztowaly £165 (ale czegos im brakowalo...) Odpowiedz Link Zgłoś
astra161 Re: Piekne kozaczki 23.10.06, 17:14 No i zobaczcie dopóki a założycielka pokazała same kozaki,padaly opinie okropne,paskudne,czyli to co akurat wszyscy widzą,no i kiedy zaczeły się peany??? Od hasła MANOLO BLAHNIK,kurcze! choćby to były Kargulowe łapcie,gdyby miały metkę Manolo,bądz inny Dupolo,też były by piękne?UUuuuu ale snobizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Piekne kozaczki 23.10.06, 17:22 interesująca teoria :) nie wiem, czy akurat wszyscy, bo mnie się nie wydawały ani paskudne, ani okropne, ale widocznie jeszcze nie w pełni uświadomiłam sobie mój snobizm. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Piekne kozaczki 23.10.06, 17:43 Mnie się podobają niezależnie od tego, czy są od Blahnika, czy nie. Fajny, seksowny fason, porządna skóra, staranne wykonanie, czego chcieć więcej Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: Piekne kozaczki 23.10.06, 18:06 Mylisz sie piszac, ze peany zaczely sie po hasle "Blahnik" :) Popatrz na daty i godziny postow. Najpierw byla fala negatywnych opinii, potem pojawily sie pozytywne, a dopiero potem ujawnilam, ze to Manolo. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Piekne kozaczki 17.11.06, 00:07 piani napisała: > U Blahnika grubo ponad 400$. co tak tanio? klapeczki z tej firmy kosztuja wyzej $600, a tutaj cale kozaki za mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Piekne kozaczki 17.11.06, 00:38 albo buszonomia dosiegla i Blahnika.... jessuu, dokad ten swiat zmierza... Odpowiedz Link Zgłoś
authentica Re: Piekne kozaczki 24.10.06, 23:12 Fajne. A w sklepach same oficerki :( Bedzie inwazja klonow :(( Odpowiedz Link Zgłoś
triss_m7 Re: Piekne kozaczki 25.10.06, 16:47 Sa swietne. Eleganckie, a do tego sexy. Chetnie zalozylabym je na specjalne okazje. Widac klase i to, ze sa dobrze wykonane. Mam nadzieje, ze uda Ci sie je kupic. Hmm... moze sama sie skusze, raczej na pewno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Piekne kozaczki 25.10.06, 18:55 Jak juz je znajdziesz i zalozysz, to nie zdziw sie jak Cie zaczna pytac ile bierzesz za godzine ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Piekne kozaczki 25.10.06, 19:08 Piękne to one by były, jakby miał nizszy , stablinijszy obcas i okrągly nosek - wtedy udawałyby but a'la XIX-sty wiek Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: Piekne kozaczki 13.11.06, 23:52 Udalo sie! Kupilam takie kozaczki jak na zdjaciu. Co prawda we Francji, a nie w Polsce, ale mam! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Piekne kozaczki 13.11.06, 23:56 Mam bardzo podobne. Kupiłam 3 lata temu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta122 Re: Piekne kozaczki 14.11.06, 10:26 takie sobie ale ja osobiście bym ich nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
jotes1955 Re: Piekne kozaczki 16.11.06, 04:26 piani, moda wraca jak bumerang. Takie kozaki byly modne na poczatku lat 70. Ja mialam z brazowego zamszu z kwadratowymi noskami. To sa swietne buty dla dziewczyn o troche grubszych lydkach (ale oczywiscie nie tylko). Oczywiscie w tamtych czsach tylko u prywatnych szewcow. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Piekne kozaczki 16.11.06, 09:14 Są piękne... wczoraj kupiłam podobne tylko bez sznurowadeł z zawijaną aplikacją ze skórzanego sznurka z boku... cena jedyne 150 zł a gdzie?? hmmm na targowisku :-> Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Piekne kozaczki 16.11.06, 10:07 Na zdjęciu wygladają ładnie, ale nie wiem czy odważyłabym się je załozyć, poza tym nie wiem z czym miałabym je zestawić, żeby uniknąć dziwkarskiego wyglądu, ale z moich obserwcji wynika, że gdzieś w Warszawie muszą być bardzo podobne, bo jadąc do pracy widuję już w widzie panie w prawie identycznych Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Piekne kozaczki 16.11.06, 12:26 bah,przynaJMniej nie będziesz wyglądać jakbyś właśnie wróciła z zajęć jazdy konnej,jak 3/4 pań na ulicy :P /co nawiasem mówiąc pięknie skraca nogi.../ Odpowiedz Link Zgłoś
ogia Re: Piekne kozaczki 17.11.06, 06:12 oczywiscie, ze zachwyty zaczely sie od Manolo :D Odpowiedz Link Zgłoś