girl1991 04.11.06, 12:47 Co sądzicie na temat tej firmy? Jaka jest jakość? Gdzie sa jej sklepy? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ricemice Re: Morgan 04.11.06, 16:23 otworzyli niedawno ten sklep w Szczecinie w centrum Galaxy, weszłam na chwilkę z ciekawości, stylistyka i ubrania wg mnie raczej bazarowe -"tipsiarskie" jak kto woli, mimo ze kolorystyka czarno biała to wg mnie ubrania wyglądały kiczowato, jakość materiałów słaba, kiepsko wykończone szmatki w HM coś porządniejszego i ciekawszego można znaleźć, a ceny relatywnie wysokie - mniej więcej takie jak w Mango a nawet wyższe. ogólnie nic ciekawego - przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Morgan 04.11.06, 16:48 nigdy nic tam nie kupilam, uwazam ze jakosc ma sie nijak do cen Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Morgan 04.11.06, 17:36 W latach 90-tych sie zachwycalam ta firma - teraz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Morgan 04.11.06, 18:53 Fakt kiedyś były tam fajne ciuchy - teraz nie! Kiedyś był sklep w Galerii Mokotów - już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Morgan 04.11.06, 19:00 tak, pamiętam jak koleżanki z ówczesnej ósmej klasy kupowały sobie kiecki na komers w morganie, to były takie zamierzchłe czasy, że nie było w okolicy np zary. teraz to jednak wspomniany wyżej tandetny styl za niemałe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
asineczka Re: Morgan 04.11.06, 20:23 mnie się kojarzy ze zdzirkowatym stylem i niezbyt eleanckim; fakt czasy liceum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Morgan 04.11.06, 20:46 w liceum miałam stamtad fajną spódnice w panterke, ładną i dobrej jakości. ale to było dawno temu, teraz omijam ten sklep, bo manekiny na wystawie mi się nie podobaja- jakoś nieciekawie to wszystko wygląda. myśle że podobne rzeczy można kupić na targowisku i na pewno taniej. Odpowiedz Link Zgłoś