ollasja 04.11.06, 15:31 Co sądzicie o trałości, gatunku ubrań firmy PROMOD? Warto tam kupować? Co do fasonów, wiadomo, de gistibus..., choć fasony te zdecydowanie mi sie podobają. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: PROMOD - proszę o opinię 04.11.06, 15:34 mam tylko szaliki :) i jedne buty, ktore przeklinalam calutekie lato... ciuchow jakos sobie nie przypominam teraz pododba mi sie wielka torba, ale jakos dotrzec po nia nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: PROMOD - proszę o opinię 04.11.06, 16:42 wyszukiwarka nie gryzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50655773&a=50655773 Odpowiedz Link Zgłoś
great_western_themes Re: PROMOD - proszę o opinię 05.11.06, 20:09 wczoraj odwiedziłam Promod, nie zwiedzałam za bardzo bo szukalam spodni rurek, a tam gdy spytałam ich nie mieli, ogólnie podobały mi się dwa długie sweterki- tuniki. a z Promodu mam tylko mój nowy nabytek , mini spódniczke w zebre- z lumpeksu, jest megawygodna i dealna do tuniki oraz na spodnie.naprawde jestem zadowolona- dopasowana, elastyczna -taka jakiej potrzebowałam, mozna pociagnąć do pasa, mozna spuścic na biodrach. jedna mała rzecz a cieszy i zadowala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: PROMOD - proszę o opinię 06.11.06, 15:52 ciuchów z PROMOD nie mam... koleżanka praktycznie tylko u nich się ubierała i byla bardzo zadowolona:) Osobiście kupiłam u nich korale (sztuk 2) i nie żałuję w ogóle:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: PROMOD - proszę o opinię 06.11.06, 15:57 Jestem zadowolona z rzeczy, które u nich kupiłam.Co prawda ceny mają wysokie,hm. Lubię ich bizuterię,torebki i buty mi sie wyjątkowo nie podobają. Byłam dzisiaj w Gm i mam odłożony czarny płaszcz(coś w oficerskim stylu).Zastanawiam sie nad nim bo ich zimowe okrycia wierzchnie też mi nie leżą. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: PROMOD - proszę o opinię 06.11.06, 16:02 Mam z promodu spodnicę, dwa sweterki i kilka bluzek. Wszystko oprócz dwóch bluzek przetrwało i świetnie się trzyma, a dwie bluzki po tym jak wyblakły i straciły kolor służą mi jako szmaty (na szczęście były z bawełny). Odpowiedz Link Zgłoś
slimoza2 Re: PROMOD - proszę o opinię 06.11.06, 17:49 uuu, ja uwielbaim i polecam, promod jest zdecydowanie boski:)ciuszki super, nie tlyko jezeli chodzi o fason, ale takze gatunkowo...mam kilka spodnic, bluzeczki - zadnych problemow, a byly naprawde czesto noszone:) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: PROMOD - proszę o opinię 06.11.06, 17:56 uwielbiam ich ciuchy, mam sporo spódnic i bluzek Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: PROMOD - proszę o opinię 06.11.06, 17:59 Bardzo fajne ciuchy, przyzwoite ceny Odpowiedz Link Zgłoś
marynka7 Re: PROMOD - proszę o opinię 06.11.06, 21:25 Lubię ich spódnice i mam kilka- takie podwójne, śmiesznie i nieregularnie pomarszczone i popodpinane - świetnie się noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_grzyby Re: PROMOD - proszę o opinię 07.09.16, 22:48 Mnie sie podobaja ich ubrania wizualnie, ale tez bym sie chetnie dowiedziala jak z jakoscia po praniu, bo ostatnio trafiam na ubrania, które po jednym praniu juz sie za bardzo nie nadaja do noszeniaa. Mysle o tym zeby kupic sobie spodnie od nich albo z Levisa i nie wiem co wybrac oladi.pl/promocja-spodnie-damskie/producent:levi-s.html o co takiego. CO bycie mi poradzili? Odpowiedz Link Zgłoś