Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

weekendyy :):)

12.11.06, 08:55
    Co robicie w weekendy??:):)
    Obserwuj wątek
      • h.e.r.m.i.o.n.a Re: weekendyy :):) 12.11.06, 10:37
        Odkąd zaczełam studiować i mieszkam w akademiku to bardzo różnie.
        Kiedy jadę do domu dużo czasu spędzam z rodziną i ze znajomymi.
        Weekendy spędzane w akademiku bywają dość różnorodne. Głównie to imrezy,
        odsypianie imprez:-) wypady na miasto, no i chyba sie w końcu będę musiała
        zacząć uczyć.
        Ogólnie moim zdaniem studia to najlepszy okres w życiu. najlepiej spędzony czas.
        • ghjp Re: weekendyy :):) 12.11.06, 10:40
          wysypiam się, nadrabiam zaleglosci filmowe i ksiązkowe, oglądam durnowate
          seriale:) odwiedzam tez ulubiony lumpeks - dostawa w sobote:)

zapomnialabym o sprzataniu:/
      • magdaksp Re: weekendyy :):) 12.11.06, 11:06
        czasem pracuje ale glownie chodze do szkoly akurat ten weekend mam wolny wiec
        najpierw sie wysypiam apotem cos tam kombinuje
        • trolejbuska Re: weekendyy :):) 12.11.06, 11:13
          A ja w weekend oprucz sprzatania i spotkań z przyjaciółmi odwiedzam rodzinke :)
      • foamclene Re: weekendyy :):) 12.11.06, 11:53
        ide spelnic swoj obywatelski obowiazek... ;)
        • magdaksp Re: weekendyy :):) 12.11.06, 11:56
          wten weekend ja oczywiscie tez:)
          • miska_malcova Re: weekendyy :):) 12.11.06, 12:15
            odpoczywam, sprzatam, pracuję...
      • carolina80 Re: weekendyy :):) 12.11.06, 12:28
        sprzątam, robię zakupy, spędzam czas ze swoim ukochanym, na co często nie ma
        czasu w tygodniu
      • marta-martusia Re: weekendyy :):) 12.11.06, 12:37
        śpię:), robie zakupy, czytam, ogladam Tv na co w tygodniu czesto nie mam czasu,
        spotykam sie z przyjaciolmi, odwiedzam dziadkow, czasem ide na cmentarz do
        dziadka, ucze sie ....
      • rzesa20 Re: weekendyy :):) 12.11.06, 12:48
        prawie w każdy piątek, sobotę, niedzielę-studiuje, wieczorami imprezuję, albo
        spędzam czas z moim mężczyzną
      • maga.m Re: weekendyy :):) 12.11.06, 12:51
        piątek wieczór: impreza
        sobota: odpoczynek po piatku;) wieczor z chlopakiem, ewentualnie znow impreza
        niedziela: lenistwo totalne (ksiazka, dobry film, duzo dobrego jedzenia)

dziś ide głosowac, a pozniej znow lenistwo:p
      • yia Re: weekendyy :):) 12.11.06, 13:00
        Odpoczywamy :)
      • cioccolato_bianco Re: weekendyy :):) 12.11.06, 17:24
        chodze na studia podyplomowe i to jest kilka weekendow w miesiacu

jak nie mam zajec, to rano wyleguje sie w lozku i ogladam dzien dobry tvn,
        pozniej wstaje i ide na silownie lub aerobik, solarium i saune. to juz jest
        polowa dnia... pozniej relaksuje sie w domu lub ide na zakupy. wieczorami
        roznie, czasami usypiam przed tv, czasami pracuje, czesto ide do kina, na
        drinka ze znajomymi, na impreze etc.
      • alex_koz Re: weekendyy :):) 12.11.06, 17:32
        przewaznie sie do poludnia po piatkowej/sobotniej imprezie, a potem sie wkurzam
        ze nie zdazylam zrobic wszystkiego co chcialam zrobic (przygotowac sie do
        zajec, isc na zakupy etc.).

a co robie: spie, imprezuje, chodze na zakupy, basen, silownie, gapie sie w
        telewizor, spotykam sie ze znajomymi, kino badz teatr etc. to co wszyscy;)))
      • kasiunia62 Re: weekendyy :):) 12.11.06, 17:33
        weekend kojarzy mi sie przede wszystkim z wyspaniem się! wstaję sobie nawet o
        10 :) i czasem na sprzątanie!
        • alex_koz Re: weekendyy :):) 12.11.06, 17:38
          kasiunia62 napisała:

> weekend kojarzy mi sie przede wszystkim z wyspaniem się! wstaję sobie nawet o
          > 10 :) i czasem na sprzątanie!

10ta moje minimum w weekend, przewaznie spie do 12stej albo i dluzej
      • papryczka_ag Re: weekendyy :):) 12.11.06, 17:41
        W piątki zazwyczaj dobijam się energetycznie imprezą. W sobotę wysypiam się,
        sprzątam, robię zakupy i zazwyczaj też gdzieś wychodzę wieczorem. W niedziele
        znowu spanie, lektura i czasem znajomi a czasem wieczór świetlicowy ( gry i
        zabawy ) we dwoje.
      • lady.k Re: weekendyy :):) 12.11.06, 17:48
        od jakiegoś czasu regularnie w piątek umawiamy się wieczorem-4 młode dziewczyny-
        i kucharzymy u jednej z nas, do tego, co nagotowałyśmy wypijamy albo wino
        (dużo...) albo jakiś narodowy alkoholowy specjał(jeśli któraś akurat niedawno
        była w swoim kraju i coś zwiozła). Plotkujemy. Robimy sobie zdjęcia (ostatnio o
        zgrozo 231 sztuk). Idziemy na imprezę i jakoś w sobotę rano jestesmy z
        powrotem. Soboty sa leniwe. Śpię do 10,11, potem się uczę albo idę na zakupy.
        Wieczorem aktywność towarzyska;-) Niedziel nie lubię. Przeważnie sie uczę albo
        jeśli wcześnie wstanę to jadę na największy w mieście targ warzywno-owocowo-
        mięsny-ciuchowy.
        • trolejbuska Re: weekendyy :):) 12.11.06, 17:51
          hehe ja w weekend spię do 8 ale to i tak dla mnei długo bo w tygodniu o 6
          jestem już na nogach... ranny ze mnie ptaszek :)
          • myszka_333 Re: weekendyy :):) 12.11.06, 18:49
            śpimy długo, kupujemy kupe żarcia i alkoholu i oczywiście odpoczywamy i ładujemy
            baterie na następny pasjonujący tydzień w pracy :)
      • kamila29091 Re: weekendyy :):) 12.11.06, 19:02
        Zaległe sprzatanie, gotowanie na przyszly tydzien, kina, teatry, oraz
        nadrabianie spotkan z przyjaciolmi bo w tygodniu nigdy nie ma czasu nawet
        wyskoczyc na kawe.
      • nadinka_nadinka Re: weekendyy :):) 13.11.06, 08:59
        oswajamy sie z nowym miastem, nowym mieszkaniem i starym chlopem, i odpoczywamy
        od nowej pracy ;-)
        • littlefrog Re: weekendyy :):) 13.11.06, 09:09
          przeważnie projekty do szkoły :/
      • treshelle Re: weekendyy :):) 13.11.06, 09:55
        Warsztaty z jogi w górach :)
      • pistacja5 Re: weekendyy :):) 13.11.06, 14:15
        weekendy niestety zwykle pracuje, popołudniami nadrabiam zaległości z zajęć,
        piore, sprzątam, na impreze zwykle nie mam już sił :/
      • sumire Re: weekendyy :):) 13.11.06, 14:18
        chodzę do kina namiętnie. testuję restauracje. bywa, że jadę na konie albo na
        ściankę, albo jeszcze jakiś inny sport uprawiam. imprezuję dość obficie. bardzo
        często mam gości - przyjeżdżają zwiedzać knajpy krakowskie ;)
        • akkknes Re: weekendyy :):) 13.11.06, 15:20
          jesli w piatek jestem w pracy do pozna to w sobote odsypiam - zalezy czy
          rodzice sa na uczelni czy w domu, bo jesli sa to spie do poludnia a jesli nie
          to kolo 10ej lece na zakupy i robie obiad. niezaleznie od tego czy sa w domu
          czy na uczelni to po obiedzie sprzatam, zmieniam posciel, prasuje ciuchy ktore
          przez caly tydzien sie napraly. potem troche sie ucze i potem to juz roznie -
          albo jakies filmy (kino tv albo komp) albo wanna z piana opor czasowy :D w
          niedziele jak mi sie uda ogarnac rano to kosciol, potem obiad potem z reguly
          sie ucze, albo ide na kawe czy cos takiego. ale jesli zdarza sie ze od piatku
          do niedzieli mieszkam z chlopakiem to wtedy robie wszystko na raz i jak
          najbardziej spontanicznie. czasami tez zdarza mi sie gotowac piec itd jakies
          niecodzienne jedzonko... nie pytajcie o impreze bo nie pamietam kiedy bylam ;)
          jakos tak sie poskladalo ze do obrony mam krotko z czasem, jak ja chce to moj
          chlopak w szkole albo w pracy a bez niego nie lubie isc tanczyc po nocy ;)
          ale nie wiem jak to sie dzieje ale zawsze weekend mam totalnie zawalony :]
      • perennou Re: weekendyy :):) 13.11.06, 15:32
        hmm..wysypiam się,spotykam się ze znajomymi,sprzątam heh,spotykam się z
        siostrą,kolejność dowolna.o i jeszcze idę do kościoła,a w ten np byłam w
        kinie-polecam 'Babel' :)
      • daggy4 Re: weekendyy :):) 13.11.06, 16:29
        wolontariat
        wyjazd do domu na wsi
        wyjazd weekendowy gdzies
        shopping bez hamulcow
        • daggy4 Re: weekendyy :):) 13.11.06, 16:34
          zapomnialam dodac rozdzialu o restauracjach...otoz przez jakies 6 lat, co
          sobote udawalam sie z lubym i przyjaciolmi do roznych restauracji na kolakcje,
          potem na drinka albo do dyskoteki, az mi to bokiem wyszlo. teraz, o ile jestem
          w miescie, to chodze zawsze na obiad do japonczyka, a wieczorami to roznie.
          • courtney Re: weekendyy :):) 13.11.06, 16:37
            Wyroslam z weekendowych balang,zdecydowanie bardziej preferuje wypady do
            restauracji knajp z dobrym jedzeniem inna sprawa ze życie mamy i żony przy męzu
            nieco sie rózni z wiadomych względów;-)
          • foamclene Re: weekendyy :):) 13.11.06, 16:38
            mozesz polecic dobrego japonczyka
            moze sushi nieszkodliwe :)
            • daggy4 Re: weekendyy :):) 13.11.06, 16:51
              ja nie mieszkam w warszawie :(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka