Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Viktor&Rolf hehe

20.11.06, 17:15
    Jako ze zupelnie odpusciłam i nie rzucilam sie jakis czas temu na kolekcje
    V&R w H&M a własnie pomyslalam ze biała koszulowa bluzka z sercem wysmienicie
    pasowałaby do moich nowych eleganckich rurek ,namierzyłam jakas panią na
    allegro która jeszcze sprzedaje te ubrania via net i heh za ową bluzke która
    kosztowała jakies 159 zł rząda minimum 350zł , zatem ponad 2 krotnosc ceny ,
    twierdzi ze kolekcja jest juz tak unikatowa i stylowa ze warte grubą kase, i
    teraz moje pytanie jakiej jakosci jest ta kolekcja , czy typowo H&M owej a
    wiec szmatki?Czy myslicie ze ktos kupi te ubranka z takim przebiciem?
    Kupiłybyscie?
    Obserwuj wątek
      • calo Re: Viktor&Rolf hehe 20.11.06, 17:17
        nie kupilabym.a jakosc kolekcji typowa dla h&m.
      • sumire Re: Viktor&Rolf hehe 20.11.06, 17:21
        nie.
        nie są warte takich cen te ubrania. owszem, sukienki mi się podobały i
        przymierzałam, ale rozczarowałam się srogo. wolę sobie kupić zwykłą bluzkę H&M
        za 59 złotych, mniej będzie szkoda, jak mi się po paru praniach rozjedzie ;)
      • foamclene Re: Viktor&Rolf hehe 20.11.06, 17:47
        widziaalm kilka rzeczy
        fajne za cene z H&M ale za krzykrotnosc uwazam za przesade... no chyba ze
        jestes fanatyczka masz stelle madonne i barkuje ci V&R... dl kolekcji wartoo ze
        wzgledu na jakosc chyba nie
      • alex_koz Re: Viktor&Rolf hehe 20.11.06, 18:01
        szczerze mowiac tez widzialam te aukcje, i mam wrazenie ze osoba sprzedajaca
        przeszacowala popyt.

jak swego czasu napisalam do niej maila ile by chciala za bluzke koszulowa z
        sercem to odpisala ze 350(!!!), za 350 zlotych to juz mozna naprawde cos
        godnego kupic;)
      • nessie-jp Re: Viktor&Rolf hehe 20.11.06, 18:11
        żąda, żąda, żąda, żąda, żąda, żąda, żąda, żąda, żąda, żąda...! Tak jak żądza i
        pożądanie. Przepraszam, ale muszę, bo potem sama tak piszę w pracy i jest kiszka :)

Co do V&R w H&M, to ja się zastanawiam nawet nad sensem nabycia za cenę 159
        zł... Na pewno nie nabijałabym portfela tej allegrowiczce.
        • courtney Re: Viktor&Rolf hehe 20.11.06, 18:44
          Wybacz przez lekture forum staje sie powoli analfabetą, moja ortografia jest
          coraz gorsza:-/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka