amra24 03.12.06, 22:05 Nie wiecie moze gdzie znajde siwa plisowana spodnice,taka jaka ma M.Brodka w teledysku "Znam Cie na pamiec"?POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arbuzunia nie wiemy 03.12.06, 22:48 www.youtube.com/watch?v=sKIvcl8p0G8 okropna piosenka, spódnica nawet fajna choć nie podoba mi się kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Spódnia M.Brodki 04.12.06, 14:11 też mi się bardzo ta spódnica podoba ale to nie jest reserved bo dzwoniłam do nich i oni takich nie mieli. też będę wdzięczna za info gdzie taka kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Spódnia M.Brodki 04.12.06, 15:16 blado rozowa jest w simple Odpowiedz Link Zgłoś
blondzidelko Re: Spódnia M.Brodki 04.12.06, 16:40 jesli mnie oczy nie myla (a widzialam teledysk tlko na necie) i ta spodnica jest taka bawelniano-welniana, to sa takie albo w VILA albo w vero moda. kosztuja bodajze 300 dkk (czyli okolo 150pln). widzialam jasno i ciemno szare, tylko nie pmietam w ktorym z tych 2 sklepow. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Spódnia M.Brodki 05.12.06, 12:22 Znawww.allegro.pl/item147740378__gm_dania_nowa_plisowana_spodnica_40_na_s wieta.html#photolazłam taka na allegro! - - [url=www.szipszop.pl][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Nie chce sie wkleić, jeszcze raz spróbuję. 05.12.06, 12:23 www.allegro.pl/item147740378__gm_dania_nowa_plisowana_spodnica_40_na_swieta.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Spódnia M.Brodki 04.12.06, 19:25 Ja kupilam bardzo podobna spodnice w zeszlym tyg. w Vero Moda, byly rowniez siwe - takie jak ma Brodka, spodnica siega mi do samych kolan, a nawet z 2 cm nizej. Fotka nie oddaje za bardzo uroku spodnicy, ja normalnie nosze M, ale po przymierzeniu M ta plisa nie ladnie sie ukladala, wiec wzielam L i wyglada super. Jeszcze jej nie zalozylam, czekam na Swieta. Dlugosc tej spodnicy - 60 cm. Czy ktos sie orientuje jak po praniu doprowadzic do pierwotnego wygladu takie plisy ? Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Spódnia M.Brodki 05.12.06, 14:39 super a we wrocławiu nie ma ich w vero modzie. a czy byłaby mozliwość zeby ktoś mi kupił taka spódniczkę w warszawskiej vero modzie szarą M? jeśli znajdzie się chętny to prosze o pomoc!!!pozdrawiam oczywiście wyślę wcześniej pieniądze przelewem albo można wysłać spódniczkę za pobraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Spódnia M.Brodki 05.12.06, 15:01 a jaki to jest material, bardzo podoba mi sie ta spodnica. sa moze jeszcze s, bo nie wiem czy oplaca mi sie jechac nach krakau? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Spódnia M.Brodki 05.12.06, 19:17 Material Poliester, ale jest bardzo miekka, na podszewce, dotykajac ja myslalam ze jest w niej domieszka bawelny. Fajnie sie uklada, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c do kc_mc 06.12.06, 22:14 Mam plisowana spodnice, piore ja recznie i po wyschnieciu plisy sie nie prostuja ani nic sie z nimi złego nie dzieje.Na poczatku tez miałam obawy... Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Spódnia M.Brodki 05.12.06, 19:59 a w którym sklepie w warszawie ja kupowałaś, może spróbuje ją ściagnąć. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Spódnia M.Brodki 06.12.06, 19:34 jestem wsciekla, specjalnie wybralm sie w podroz do krakowa, zeby kupic ta spodnice i jej juz nie ma:[[[. bylam w 3 vero modach:P ech i nie bylo tego fajnego chlopaczka w hm :( kijowe zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Spódnia M.Brodki 06.12.06, 19:47 mam wielka ochote na plisowanke od dlugiego czasu:( najlepiej z takiego materialu lub lekko blyszczacego, cos jak atlas chyba Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Spódnia M.Brodki 11.12.06, 14:02 Znalazłam taką na allegro, więc może w zarze jeszcze są: www.allegro.pl/item149518670_spodniczka_zara_nowa_cudna_gratis.html Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Spódnia M.Brodki 06.12.06, 20:17 Nie kupowalam jej w PL, takze sklepu w Warszawie nie moge polecic, ale z tego co widze to znikaja te spodnice blyskawicznie, sama bylam w zeszlym tyg i bylo ich troche, a dzisiaj zaszlam z ciekawosci do sklepu i zostalo kilka sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Spódnia M.Brodki 06.12.06, 20:01 ja mam taką -jak zwykle gorzka czekolada ;] kocham brąz ;] i22.photobucket.com/albums/b316/Disol/plis.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
disa te ładne 06.12.06, 20:22 www.allegro.pl/item147488862_sexowna_plisowana_suknia_od_ss_nowa_.html a Doda jak ją widziałam w niedziele na imprezie (to znaczy na piciu po koncercie) miała coś w tym stylu.. www.allegro.pl/item146922101_new_look_plisowana_mini_biodrowka_w_szkocka_krate.html a do tego lateksowate buty -ALE JUZ NIE ZE SZPICEM!!! ładny zaokrąglony nosek hihhihihi Odpowiedz Link Zgłoś
disa ta bardziej podobna 06.12.06, 20:25 do tej Dody www.allegro.pl/item147357952_mini_plisowana_spodniczka_f_sophie_roz_36.html hihi poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: ta bardziej podobna 11.12.06, 13:43 i co znalazl ktos taka spodnice? a moze wiecie gdzie sa jakiekolwiek spodnice plisowane, czarne, mniej wiecej do kolan? albo jakiekolwiek, ze tak powiem rozkloszowane ;) jestem przed wyjazdem - i bardzo mi na tym zalezy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: ta bardziej podobna 11.12.06, 15:12 moja pliska. podobne do tej z teledysku są na allegro po 38zł. Odpowiedz Link Zgłoś