nioma 19.12.06, 09:14 beata sadowska w bucikach skracajacych nozki www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=3&kat=24217&gid=8649100 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
threadless Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 11:20 najgorszy na tej imprezie i tak byl stroj tego pana www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=2&kat=24217&gid=8649100 moj egzaltowany kolega o malo nie zemdlal;) generalnie malo bylo NAPRAWDE dobrze ubranych osob, wiekszosc jak zwykle sie "zestroila". jedynie panie z elle trzymaly poziom! Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 12:55 A mi się jego strój podoba :| Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 11:30 mnnie sie tam nic razaco nie rzuca w oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 12:10 Nie tylko buciki, ale caly stroj tej pani to jakies nieporozumienie. W ogole co za zbior fatalnie ubranych osob (z projektantka na czele). Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 12:19 Akurat kto jak kto, ale Beata Sadowska ma długie nogi i może sobie pozwolić na takie skracanie. Ja też zawsze sobie skracam. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 12:22 To skrocenie nog moze byc tez wynikiem tego, jak zrobione zostalo zdjecie. Zobaczcie, jak jest wykadrowane- z gory. Nikt by nie wygladal korzytsnie w takim ustawieniu, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
clariee Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 12:27 martita 503 napisała: "mnnie sie tam nic razaco nie rzuca w oczy.." taaak? a ja na co drugim zdjęciu widzę jakąs "perełkę" - jedna z lepszych: www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=15&kat=24217&gid=8649100 Nie wiem co sądzicie ale dla mnie te kolczyki to koszmar ........ Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 12:29 Mnie tez przerazily, cos paskudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 12:30 ja widze na tym zdjeciu jakas ladna sukienke (to chyba nie jest bluzka...?) Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 21:28 clariee napisała: > martita 503 napisała: "mnnie sie tam nic razaco nie rzuca w oczy.." > taaak? a ja na co drugim zdjęciu widzę jakąs "perełkę" - jedna z lepszych: > www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=15&kat=24217&gid=8649100 > Nie wiem co sądzicie ale dla mnie te kolczyki to koszmar ........ koszmar rzeczywiscie!! dobrze ze makijaz wybrala pod kolor hehehe. a olsenka?? nie tylko buty, ale cala reszta, makijaz, wlosy i figura koszmar.. koszmarek Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 monika olejnik 19.12.06, 12:36 monika olejnik ma fjany kostium biurowy na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba18 Re: monika olejnik 19.12.06, 19:00 ale kostium Moni jest całkiem przyzwoity:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: monika olejnik 20.12.06, 09:40 podoba mi sie na serio dlatego go wkleilam Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: monika olejnik 20.12.06, 10:54 buty jej nog nie skracaja, zdjecie zrobione jest z fatalnej perspektywy Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 12:59 ale odkrycie, 1/2 polskiej ulicy teraz tak lata, nie wiem dlaczego akurat przyczepiłaś sie do niej? Może brak juz pomysłów na posty? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 13:08 jesli pol ulicy tak lata to znaczy ze musi sie mi podobac? moja opinia jest taka, ze pani sadowska wyglada zle. i tyle. a jesli ci sie moj post nie podoba to idz gdzies indziej Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 14:54 Dla mnie koszmar to panna Olsen- te buty... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kumi Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 09:39 www.net-a-porter.com/product/16828 to pewnie te Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 09:43 Slabo mi sie robi, jak widze to ortopedyczne obuwie Balenciagi, jeszcze na tych jej patykowatych nozkach. Wyglada jakby nie miala sil nog podnosci w tych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kumi Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 10:24 Tak, masz rację, że to Balenciaga. Te Jacobsa nie są takie potężne. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 11:30 dakota77 napisała: > Slabo mi sie robi, jak widze to ortopedyczne obuwie Balenciagi, jeszcze na tych > jej patykowatych nozkach. Wyglada jakby nie miala sil nog podnosci w tych buta > ch. :))) jak pajak Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 12:12 co niektóre tu sie nudzą i tylko krytykują wszystko jak leci, forum o modzie powoli przeistacza się w forum plotkarskie, tylko jak tu komuś dowalić, obgadać a szczególnie osoby medialne, troche mniej zawiści życzę Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 12:16 o jakies zawisci tutaj piszesz osoby medialne powinny wiedziec lub raczej zdawac sobie sprawe z tego ze sa opltkowywane i ze sa wyznaczniekiem dla wielu ale jak tu brac przyklad z takich 'medialnych' jak np na ktorym zdjeciu u panny pasek sraczkowy pasuje jak piesc do nosa do tej wszchmogocej i wszechobecnej czerni, ze nie wspomne o grubych rajstopach do letnich sukienek ,na ktore sie na polskim poletku medilanym zrobila moda tragiczern sa te przebierance polskie Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 12:23 No własnie jak jest medialna, jak jej sie udało, to trzeba ją krytykowac prawda? To taki polski tok myślenia, krytyka, zawiść i kompleksy! Zobacz jak mało jest pozytywnych opini o osobach medialnych na tym forum?? Nie wszystkie osoby muszą być od razu ikonami mody, urody i wzorem dla mas. Nie popadajmy w paranoję to tez są ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 12:40 co ty pleciesz , co to znaczy : jak jest medialna, jak jej sie udalo... co sie komu tutaj udaje? ty chyba nie lapiesz co oznacza byc osoba medialna i tu masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 21.12.06, 10:36 nie mam problemu, ty widocznie go masz, bo nie masz skad czerpac wzrców jak widzę, moze stąd ta twoja złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: przyklad tragicznie dobranych butow 21.12.06, 10:42 co ty pleciesz dziewcze? Odpowiedz Link Zgłoś
sabina Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 19:57 Wez pod uwage ze jesli tobie sie cos nie podoba nie znaczy ze to nie pasuje, lub ktos ma zly gust. Ja w tych stojach nie widze nic nadzwyczajnego ani na plus ani na minus. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 20:28 sabina napisała: > Wez pod uwage ze jesli tobie sie cos nie podoba nie znaczy ze to nie pasuje, lu > b > ktos ma zly gust. Ja w tych stojach nie widze nic nadzwyczajnego ani na plus an > i > na minus. i ty rowniez wz pod uwage to ze skoro ty nie widzisz w tych zestawieniach nic zlego to nie oznaczeo jeszcze wcale ze one sa wlsciwe tylko moze to ze nie masz gustu, pojecia, dobrego smaku..... itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
sabina Re: przyklad tragicznie dobranych butow 21.12.06, 19:40 Widzisz ja wlasnie biore to pod uwage, dlatego staram sie nie wyrazac swoich negatywnych opinii o innych, szczegolnie jesli dotycza one takich spraw jak wyglad, uroda itd. A jesli chce sie juz krytykowac, to wypadalo by przynajmniej wiedziec co w danym sezonie jest modne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba18 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 19:00 rzeczywiście okropnie to wygląda:/ Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 19:05 Przyklad nieestetycznego obuwia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 21:20 Cieleckiej jak zwykle gratulujemy stylisty/ki oraz cyborgicznego wyglądu: www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=9&kat=24217&gid=8649100 poza tym, że świetnie ubrana - jak ona to robi, że zawsze wygląda jak androidka? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: przyklad tragicznie dobranych butow 19.12.06, 21:27 Hehe, skrocila sobie nogi no i co ? Polowa lasek tak robi, bo to teraz trendy :))))) Wlasnie to odroznia laski z klasa i stylem od tych co jej nie maja. Te pierwsze z aktualnej mody czerpia wzorce i dostosowywuja do siebie, te drugie "kopiuja" stroje i wygladaja potem jak pokraki, z skroconymi nogami, z wielkimi du....mi, z wystajacymi brzuchami....Najwazniejsze, ze ona sa zadowolone, ze sa superhiptrendy (przy okazji sklonowane, ale kto by tam ...). Pozdrawiam oryginalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka ona i tak ma długie zgrabne nogi:) 19.12.06, 22:21 to niech je nawet i skaca:) i tak są dłuuuugie Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 09:35 IMO beata sadowska zazwyczaj zle wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 10:41 sadowska wyglada koszmarnie, a Cielecka kto malował? jak sie można tak świadomie oszpecać Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 11:03 u pani sadowskiej nie tylko buty, tutaj calosc nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 12:24 Mam bardzo podobne spodnie do tych Beaty Sadowskiej i całkiem podobne buty, z tym, że z dłuższą cholewką - prawie do kolan:) Generalnie taki styl mi się podoba, ale na tym zdjęciu Beata Sadowska faktycznie nie wygląda za dobrze - trochę za krótkie buty,ale też za dużo zamieszania na górze, co jeszcze poszerza jej i tak dosyć pokaźne ramiona. Mam wrażenie, że mimo że to czerń, to ten cały strój ją optycznie pogrubia. Odpowiedz Link Zgłoś
muzomaniaczka Re: przyklad tragicznie dobranych butow 20.12.06, 20:26 A mnie się podoba strój Marysi Góralczyk.Niby nic specjalnego,a jednak ładnie to wszystko skomponowała ze sobą bez jakiś udziwnień.Tylko jej ubiór przyciągnął moją uwagę,reszta beznadziejna i nijaka.Nie wiem czy ze mna jest coś nie tak ale ostatnio jak patrzę na nasze rodzime gwiazdy wybierajace się na te wszystkie premiery,pokazy itd.często ubierają się w szaro bure ciuchy,źle dobieraja dodatki,zakładają rzeczy niepasujace do ich figury ogólnie coś mi nie a się ostatnio to co na nich widze niezbyt podoba :/ Odpowiedz Link Zgłoś