Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie

16.01.07, 20:47
    O to co ja ostatnio przynioslam z zakupow:
    buty do kompletu z torebka:
    img19.imageshack.us/my.php?image=butyitorebkaczerwoneis0.jpg
    sukienka:

img172.imageshack.us/my.php?image=czarnakoronkasukienkafl6.jp
    druga sukienka:
    img172.imageshack.us/my.php?image=sukieneczkarozowatp0.jpg
    plaszczyk:
    img172.imageshack.us/my.php?image=plaszczykzielenbb5.jpg
    kozaczki:
    img518.imageshack.us/my.php?image=kowbojkisw5.jpg
    Obserwuj wątek
      • valentina23 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 16.01.07, 20:52
        sukienka, ktora sie nie wkleila wyzej:
        img518.imageshack.us/my.php?image=czarnakoronkasukienkahq4.jpg
        • dakota77 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 09:03
          Koronkowa sukienka i wysokie kozaki? Bardzo...hm, odwazne zestawienie.
        • wojtusia Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 10:25
          Może i tralalumpek jest niemiły i dosadny, ale te rzeczy są zwyczajnie
          brzydkie. Nie wspominając o pani na zdjęciu i czerwonym biustonoszu wyłażącym
          spod kiecki :(
          Tunika urocza :)
          A ostatnio kupiłam sztruksowe spodnie w Gerry Weber, kozaki w Venezii, dzinsy w
          Royall Collection i sukienkę Leo Lazzi
      • foamclene Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 16.01.07, 21:51
        podobaja mi sie cekinowe buty...
        kiedys marzylam o takich blyszczacych kowbojkach w jakich wystepowala w polsce
        whitney houston
        • gabi1234 foam, weźno sprawdź w końcu pocztę!!!!!!! 16.01.07, 21:55

• lamadame pytanie 16.01.07, 22:03
        Bardzo podobają mi się czarne kozaki. Możesz zdradzić gdzie je upolowałaś?:)
      • iwka901 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 16.01.07, 22:34
        taką tunikę kupiłam sobie, w sumie to na lato, ale nie mogłam sie oprzeć...

• foamclene Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 16.01.07, 22:38
          fajna...
          a moze i na bluzeczke sie nada na teraz?
        • axasa2 ale ładna! :-) 17.01.07, 08:54
        • zenobia27 do iwka!! 21.01.07, 22:28
          widziałam taką tunikę w bon prixie, tylko trochę zmieniony wzór, zdradź proszę
          skąd masz taki?-ta mi się bardziej podoba
          Pozdrawiam
          zena
          • otai_oi Re: do iwka!! 24.01.07, 21:23
            No właśnie, też widziałam taką tunikę, ale inny wzorek, zmieniony komputerowo,
            bo nawet zdjęcie jest to samo, gdzie można dostać taką??
      • valentina23 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 16.01.07, 22:38
        buty kupilam na allegro.
        tunika super, bardzo mi sie podoba.
      • tralalumpek Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 16.01.07, 22:49
        valentina23 napisała:

> O to co ja ostatnio przynioslam z zakupow:
        > buty do kompletu z torebka:
        > img19.imageshack.us/my.php?image=butyitorebkaczerwoneis0.jpg

nie chce ich za darmo

> sukienka:
        >
        > img172.imageshack.us/my.php?image=czarnakoronkasukienkafl6.jp

ta suknia jest za ciasna dla tej osoby, ten wylewajacy sie biust wyglada
        oblesnie

> druga sukienka:
        > img172.imageshack.us/my.php?image=sukieneczkarozowatp0.jpg

wies tanczy i spiewa

> plaszczyk:
        > img172.imageshack.us/my.php?image=plaszczykzielenbb5.jpg

calosc na zdjeciu jest katastrofalna

> kozaczki:
        > img518.imageshack.us/my.php?image=kowbojkisw5.jpg

tragiczne
        • valentina23 [...] 16.01.07, 23:03
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • leyla_83 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 02:59
            Valentina23 nie przejmuj się. Ubrania są fajne, a co do komentarzy...cóż- ja
            zawsze powtarzam, że zamieszczanie jakichkolwiek zdjęc pod obstrzał KOBITEK
            równa się klęsce żywiołowej:) większość KOBIET to takie niesamowite istoty,
            które ani ci szczerze nic nie powiedzą, ani dobrze nie doradzą, co najwyżej
            tylko złośliwie skrytykują, a i krytyka nie zawsze jest NA POZIOMIE. Pozdrawiam:)
            • foamclene Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 12:14
              nalezy miec odpowiedni stosunek do wystawiania zdjec swoich ciuchow...
              nie nalezy liczyc, ze spodobaja sie kazdemu :) i nie nalezy zalamywac sie
              negatywnymi ocenami :) czasem zdjecie nie odda uroku ciucha, ktory na zywca
              odpowiednio zestawiony na odpowiedniej osobie moze wygladac siwetnie...
              faktyvcznie ktos komu nie zalezy na opinii innych, a tylko szuka potwierdzenia
              swoich wyborow moze czuc sie rozczarowany :) forum to niezbyt dobre miejsce na
              redukcje dysonansu podecyzyjnego...
              chco sama bardzo licze sie z opiniami forumowiczek i czasami faktycznie wole
              zrezygnowac z gadzetu (tak bylo z haftowana kolorowa torebka - nie nosze jej :)
              wiecac ze jego urok to tylko moja wyobraznia ;)
              to w wiekszosci przypadkow zwyczajnie nabieram pokory - nawet jak cos nosze to
              swiadomie - bez przekonania, ze wygladam nienagannie :)
              to nasz wybor czy zalezy nam na wyimaginowanym obrazoie nas samych (ktory ma
              oczywiscie dobre strony :) takie jak wysoka samoocena, ktora na pewno bardzo w
              zyciu pomaga) czy na obrazie jaki widza inni, ktory i tak gdzies niesmialo mamy
              w podwiadomowsci :) niebieska albo czerwona tabletka :)
              • leyla_83 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 20.01.07, 03:08
                Zgadzam się z Tobą. W mojej wypowiedzi chodziło raczej o podkreślenie poziomu
                wystawianej krytyki, jaki prezentują niektóre forumowiczki. Zahaczyłam też
                trochę o (bądź co bądź) delikatną złośliwość natury kobiecej. Oczywiście sam
                fakt negowania atrakcyjnosci czyjejś odzieży jest całkowicie naturalny- ja sama
                często piszę, że "coś mi się nie podoba", lub "coś nie jest w moim stylu" (są
                przecież różne gusta i nie wszystko musi wzbudzać nasz zachwyt), niemniej jednak
                odnosząc się do stylu w jaki się to robi...określenie: "WIEŚ TAŃCZY, WIEŚ
                ŚPIEWA" jest raczej przykre. I tak jak Twoja krytyka Foamclene jest (z tego co
                zauważyłam) zawsze na poziomie- to niestety nie wszyscy taki poziom jak Ty
                prezentują. Pozdrawiam!
                p.s. Z tego co właśnie dzisiaj zauważyłam- Valentina23 rzeczywiści lubi
                zamieszczać elementy swojej odzieży (a także ciała) na tym forum i robi to wręcz
                nagminnie.
          • angel_dust1 [...] 17.01.07, 09:27
            • foamclene Re: Juz to kiedys zrobila 17.01.07, 12:01
              alez taralalumpek ciagle umieszcza swoje zdjecia...
              i szczerze przyznam, ze sa to raczej wyszukane czesci garderoby i wydaje mi sie
              ze klasyczne i eleganckie pamietam np. piekne jasniutkie szpilki i torebke z
              plecionej siatki przetykanej zlotem... zwykle jest to takze piekna bizuteria...
              mnie sie wydaje, ze czesto garderoba tralalumpka mylona jest ze zdjeciami,
              ktore umieszczala jako przyklady image, ktory jej sie nie podobal (weselne
              krecje lamiace obowiazujace kanony ;) itp...
              • daggy4 Re: Juz to kiedys zrobila 17.01.07, 12:07
                a gdzie umieszcza?
              • cioccolato_bianco Re: Juz to kiedys zrobila 17.01.07, 12:11
                potwierdzam :) i tez pamietam te szpilki i torebke - piekne.
        • pinkowa Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 16.01.07, 23:50
          jeden jedyny raz mogę się z tobą tralalumpku zgodzić w całości, może trochę
          dosadnie ale trafnie dobrane spostrzeżenia, oceniając całość zakupów: zupełnie
          nie ma się czym chwalić :P
          • shava Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 21.01.07, 00:31
            Tralalumpek ma śliczne włosy.Ciuchów nie kojarzę za bardzo.
      • pipi65 [...] 17.01.07, 09:04
      • daggy4 [...] 17.01.07, 09:10
        • mini_kks Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 09:57
          Krótką, plisowaną popielatą spódnicę z czarnymi dyskretnymi zygzakami na dole i
          szeroką czarną opaskę na włosy.
        • daggy4 re: 22.01.07, 10:01
          chyba ktos tu sie zagalopowal z kasowaniem, o ile dobrze pamietam moj wpis
      • ewelita Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 10:02
        A ja ostatnio kupiłam kurtkę z windstopperem :-))

Może to dla niektórych na tym forum dziwne... ale chorowałam na nią od kilku
        miesięcy i mam!!
        Moja jest czarna, o damskim kroju i mam nadzieję, ze będzie się dobrze
        sprawować na górskich wedrówkach :-)
        www.paker.pl/oferta08-01-18.php
      • cioccolato_bianco Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 10:15
        ja ostatnio kupilam kozaki ;)
        zdjecia niestety tu nie wkleje..

co do rzeczy zalozycielki postu, to podobaja mi sie kowbojki i sukienka z
        koronki :)
      • pistacja5 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 12:26
        Ja natomiast zakupiłam takie buty;
      • gabi1234 Re: Tak offtopic 17.01.07, 12:28
        ja kupiłam wieeeeeele rzeczy - zdjęć nie pokażę bo nie czuję takiej potrzeby :)
        • anias34 Re: Tak offtopic 17.01.07, 17:29
          Ja dziś kupiłam piekny czarny płaszcz,bielizne ...obnizka naprawde duża,bo
          przeceniony płaszcz z 90 na niecałe 30 euro.
      • anias34 [...] 17.01.07, 17:28
        • valentina23 Re: zaraz,zaraz... 17.01.07, 17:30
          potwierdzam, widzialam;)
      • valentina23 [...] 17.01.07, 17:43
        • dakota77 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 17:45
          Zenujaca jest ta personalna wojenka. Pisze sie strojow, tak swoja droga.
        • anias34 [...] 17.01.07, 17:56
          • valentina23 [...] 17.01.07, 18:07
          • anias34 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 18:21
            o to mi własnie chodzi.
            Powiem Ci szczerze,że to co przedstawiała kiedys tralalump-to była tragedia.
            Marynarki które ogladałam na zdjęciach,sa z gatunku tych,jakie nosza starsi
            panowie spod budki z piwem.Na pewno nie sa to rzeczy które warto pokazywac
            innym na forum.
        • tralalumpek Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 18:25
          nie mam problemu z tym zeby zaspokic twoja ciekawosc zanim ci sie jad skonczy
          poszukaj na tej ponizej podanej stronie
          staram sie jednak takie osoby jak ty rozumoec ;)

www.frey-wille.com/
          • anias34 [...] 17.01.07, 18:37
            • kinky5 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 19:02
              wracajac do tematu:
              sweterek w Solarze i bransoletke u Kruka
      • rzesa20 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 19:17
        ostatnio spooooro ubrań kupiłam i jestem bardzo zadowolona:]
        valentina gdzie kupiłaś tą kieckę z koronki?? świetna jest!!
        • valentina23 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 19:47
          z wyprzedazy w Telly Weil;)
      • hanureku Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 19:35
        Trzy pary butów: cortezy, letnie pumy i moje ukochane żółte oraz bluzke atmosphere.
        • hanureku Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 19:36

• hanureku Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 19:40
          Następnym zakupem będzie chyba ta chomicza karuzela na buty ;-)
          Mam starszny problem z magazynowaniem butów, narazie stoją pochowane w pudełkach na szafie, ale marzy mi się coś takiego jak w tym filmie z Cameron Diaz (o siostrach, nie pamiętam tytułu). Starsza siostra miała wszystkie buty w przezroczystych plastikowych pudełkach, nawet takich szukałam - niestety bezskutecznie.
          • tequilkuk Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 19:57
            tez bym je chciala - na razie znalzlam tylko na ebayu
            search.ebay.co.uk/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.co.uk%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=clear+shoe+box&category0=
            • daggy4 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 18.01.07, 09:39
              te pudelka wygladaja na towar z leroy merlin
              moim zdaniem powinno sie znalesc cos w tym stylu w muji
              • edavenpo Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 18.01.07, 09:42

Fakt - Muji ma takie pudelka we wszystkich rozmiarach ale jest w Polsce Muji?

Takie pudelka sa na pewno w Ikei (i taniej niz w Muji)

Ja placlam za takie £1.50 za sztuke wiec jak za darmo ;-)
                • daggy4 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 18.01.07, 11:09
                  ja z ikei pamietam "przezroczyste kostki" (rowniez w wersji pomaranczowej)
                  pasujace dokladnie do regalu ze zdjecia, ale ona sa raczej dwa razy wyzsze niz
                  standardowe pudelka do butow.

fakt, ze dawno w ikei nie bylam bo straszne tam zawsze oblezenie

• sabriel Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 20:10
            Dajcie już spokój z tymi złośliwymi komentarzami.Bo jak tak dalej pójdzie to
            nikt nie będzie wklejał zdjęć.Przecież można nie komentować albo napisać nie w
            moim stylu/nie podoba mi się.
            Podobała mi się Iwki tunika,bardzo fajna.Tylko dla mnie trochę za bardzo wycięta
            przy biuście.
            • alissssa Mam dosyc... 17.01.07, 22:22
              Sabriel, popieram bo troche taktu w wypowidziach nie wymaga jakies specjalnej
              klasy, jedynie odrobine dobrego wychowania, a tu tego zwyczajnie brakuje. I co
              najgorsze dziewczyny co maja tyle do powiedzenia n/t mody i wlasnego stylu nie
              czuja, ze oprocz garderoby nalezy wystylowac i wlasne obycie. Jestem
              zazenowana, ciao FM.
          • gaggi Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 17.01.07, 21:29
            Hanureku, skad te zolte? :)
          • buty_od_prady Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 25.01.07, 14:36
            Hej
            Ja swoje buty trzymam na metalowych stojakach, ktore moge Ci szczerze polecic.
            Moim zdaniem jest to lepszy wynalazek niz kartony gdyz zajmuje mniej miejsca.
            Poza tym masz bezposredni dostep do butow i ogarniasz wzrokiem cala kolekcje
            czyli tym samym nie zapominasz, ze cos masz.
            Te ktore mam mieszcza prawie 30 par ale marzy mi sie taki na 50 par.
            Oba stojaki na fotkach ponizej.
            img244.imageshack.us/img244/8855/8759047a64uc203645x7cv.jpg
            img221.imageshack.us/img221/6632/lynk50pairshoe9dy.gif
            Pozdrawiam
            BOP
        • mankencja Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 18.01.07, 11:57
          ostatnie buty - kompletnie nie moj styl, ale podobają mi się bardzo :)
        • foamclene Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 18.01.07, 12:13
          podobaja mi sie te czarne adidaski...
          ale zolte sa wyczesane :)
          boskie...
      • nataliako1 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 18.01.07, 12:28
        se kupiłam - na przecenach atlantiki majciochy, a co tam lubie te markę,
        i szmizjerkę w C&A
        a z domowych zakupów dorobiłam się lampy właśnie z ikei i wreszcie moge jak
        czlowiek czytać książki na kanapie.
      • zewszad_i_znikad Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 18.01.07, 13:00
        W ostatnich dniach jak na mnie zaszalałam (normalnie nie kupuję ubrań jakoś
        często, wolę wydawać pieniądze na książki i płyty):
        - golfy żółty i burgundowy z C&A (dla mnie rewelacja, bo bawełniane... jedna z
        nielicznych firm, które "o mnie" pamiętają)
        - kolorowy (pstrokaty, w kwiatopasiasty wzorek) krawat w ciucholandzie
        - bluzka ze sklepu indyjskiego niebiesko-zielona w złocisty wzorek i z cekinami
        (boję się, żeby nie poodpadały), wszystko oprócz złocistych nici bawełna. Nie
        mogłam się jej oprzeć, choć nie przepadam za bezrękawnikami - niby fajnie
        pokazać, że mam mocne ramiona, ale jednak czuję się troszkę za bardzo
        rozneglizowana.
        - bluzka (koszula) ze sklepu indyjskiego długorękawna, błękitna z wzorem i też
        z cekinami. W zasadzie tej ozdoby też nie jestem entuzjastką, po prostu boję
        się, że bluzka się okaże krótkoterminowa. ;)
        - i cudo absolutne, czyli kurtka dżinsowa z naszytymi kwiatami, koronką ułożoną
        we wzory, "niestarannym" białym haftem. Bardzo przydatne - moja stara kurtka
        dżinsowa (zwyczajna) jest już mocno poprzecierana na szwach. To bodaj jedyny
        mój strój, który ostał się tak długo - dostałam ją w wieku 11 lat, po kilku
        miesiącach pożyczania takowej kurtki od taty. W dodatku dziś jest przymała, bo
        to L - noszę ją niezapiętą (Tak, tak, ja już wtedy szczupła nie byłam, w
        dodatku kurtka była pierwotnie trochę na wyrost, w dodatku dość nagle
        przestałam rosnąć w wieku niespełna 13 lat). Ale na wiosnę-lato jest bardzo w
        porządku, nie musi być zapięta.
      • moniak13 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 18.01.07, 13:17
        Dwie pary butow i torebke/worek.
        Wrzuce linki do zdjec, a co mi tam. Buty moze nie najmodniejsze (tak jak i ja),
        ale za to wygodne.
        img263.imageshack.us/my.php?image=1001098gk0.jpg
        img218.imageshack.us/my.php?image=1001101iw6.jpg
        img218.imageshack.us/my.php?image=1001107ru4.jpg
        • kropisia Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 20.01.07, 12:24
          Oto moje zakupy:

www.us.levi.com/lsco/levi/prod/l_prod.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305317151
          Taki top tylko w kolorze fiolteowym:

www.guess.com/ProductDetails.aspx?style=Y64R4303&image=Y64R4303-WHT&root_category|46=WOMEN&category|1432=BASIC+TOPS&browse=1&rpt=Department.aspx&pt=ProductListing.aspx
        • philo77 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 20.01.07, 21:21
          Moniak te pierwsze buty to dla mnie rewelacja, sama bardzo takie
          lubie :),pochwalisz sie, jak je zdobyłaś?
          • moniak13 Philo 21.01.07, 10:49
            Kupilam je na wyprzedazy (-70%), niestety nie mieszkam w Polsce. Buty
            wyprodukowane przez "Message personnel".
      • audrey_horne Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 21.01.07, 00:26
        Moje tegoroczne (to znaczy od poczatku 2007 roku) zakupy sa jakies zupelnie
        beznadziejne. Niby spedzam pare godzin na lazeniu po sklepach, niby wydaje
        pieniadze, a potem i tak okazuje sie, ze nic nie kupilam - zaledwie pare
        drobiazgow, ale nic konkretnego (zadnych butow, sukienek, o plaszczu nawet nie
        wspominajac). Na razie upolowalam tylko kilka dupereli:
        - fioletowa bluzke bez plecow w Zarze. Za 3 euro:) Chyba najfajniejsza byla w
        niej cena:)
        - czerwona plocienna torebke w koty w Blanco
        - rozowa koszulke nocna, tez w Blanco.
        W lutym, kiedy przybedzie mi troche pieniedzy, kupie na pewno czarna sukienke w
        Promodzie (jest jedna bardzo ladna, do kolan, prosta, zapinana na czerwony
        pasek pod biustem). Poluje tez na ladne czerwone buty, ale powoli trace
        nadzieje...
      • miss_paradox Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 21.01.07, 14:48
        kozaczki Hush Puppies, spodniczke mini do nich 21 one, dwa swetry w z ogromnymi
        golfami w hm, buty na obcasie z kokarda w primarku, i sportowe lacoste. Ponadto
        torebke w primarku i jakies dodatki, sukienke sugar bebe.

Spoooro sie uzbieralo ;)
      • daggy4 Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 22.01.07, 11:21
        ostatnio, ostatnio to w sobote:
        brazowy, kaszmirowy golf
        wielgachna, srebrna torebke
      • mala.robala Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 25.01.07, 15:05
        Taki drobiazg ostatnio przyniosłam, ale uczciwie przyznaję, że nie kupiłam go
        sama. Mąż mnie zaskoczył. :-)
        www.sklep.yes.com.pl/img/ba5ce2dd.jpg

• mala.robala Re: Pochwalcie sie co ostatnio zakupilyscie 25.01.07, 16:01
        Wrr..., napisałam wielki post i mi go ucieło.
        Ostatnio kupiłam też takie cudo:
        www.avocado.com.pl/oferta/anais/modelka.jpg
        (strasznie mnie cieszy, jest świetny)
        i taki (ale ten gorszy):
        www.avocado.com.pl/oferta/chiara/modelka.jpg
        A przyniosłam z zakupów:
        www.sklep.wittchen.pl/images/produkty/midi_1036.jpg
        (i nareszcie moje służbowe papiery beda sie mialy gdzie pomiescic)
        Prócz tego płaszcz w Solarze, ale nie moge znalezc zdjecia. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka