Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom?

19.01.07, 10:51
    Bo mojemu mężowi w ogóle, kilka pojedyńczych rzeczy z zakupionych w przeciągu
    ostatniego półrocza. Faceci są dość konserwatywni jeśli chodzi o kobiecy
    ubór, przynajmniej większość z nich.
    Obserwuj wątek
      • valentina23 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 10:58
        Mojemu mysle, ze tak.
      • cioccolato_bianco tak n/t 19.01.07, 11:13

• zuza0107 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 11:16
        mojemu się nie podoba. noszę się w stylu sportowa elegancja w wydaniu biurowym,
        a on by chciał żebym była elegantką non stop w szpilkach, a pod domku sexbomb w
        rożowym dresiku. ale wytrzymuje ze mną taką jak jestem już 5 lat...
        • gabi1234 tak, bardzo n/t 19.01.07, 11:18

• dakota77 Re: tak, bardzo n/t 19.01.07, 11:33
            Tak, zawsze.
            • calo Re: tak, bardzo n/t 19.01.07, 11:41
              tak.
              niechby sprobowal sie nie podobac....;)
              • matmam Re: tak, bardzo n/t 19.01.07, 12:02
                Tak i zawsze przy każdej nadażającej się okazji to podkreśla:)
        • marsupilami25 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 12:57
          To może się zamienimy? Mój mężczyzna woli ciuchy w stylu sportowej elegancji, a
          ja jestem zagorzałą fanką szpilek i spódnic. Jedyny problem to różowy kolor- ble !
      • foamclene Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 12:15
        wiem jedno ;)
        mnie nie podoba sie styl mojego partnera ;)
        ta jedna bluza z wystrzepoionymi rekawami i sportowe obuwie - nieznosze...
        ;)
        • littlefrog Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 12:19
          zdecydowanie tak :)
          choć nie lubi jak ubieram się na czarno, ale czarny mam tylko jeden jedyny
          sweter i nic więcej więc w zasadzie to nie problem ;)
      • daggy4 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 12:28
        mojemu wsio ryba jak ja sie ubieram
        • foamclene Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 12:30
          mojemu po osmiu latach chyba takze ;)
          • daggy4 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 12:31
            powinnismy sie przejac...............???
            • daggy4 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 12:32
              "powinnysmy"
            • foamclene Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:12
              pewnie tak :))))))))))))
      • siog Bardzo! n/t 19.01.07, 13:09
        j.w.
      • keepersmaid Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:19
        Jemu sie podoba, nawet bardzo, natomiast ja uwazam, ze on nie ma zadnego stylu
        ubierania i wogole moglby bardziej dbac o siebie.

Fakt, ze pracuje z domu i nie musi wychodzic "do ludzi" sprzyja temu
        zaniedbaniu np. unikaniu strzyzenia wlosow jak dlugo moze, goleniu raz na
        tydzien itp. Z gory zaznaczam, ze kapie sie codziennie...
        • foamclene Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:27
          o jej...
          klonuja ich :)
          zupelnie jak moj :)
          • dakota77 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:29
            Moj maz na szczescie nie odczuwa pociagu do chodzenia w ubraniach z czasow podstawowki ani oporu przed zakupami:).Obuwie sportowe uwaza za dobre tylko do biegania. Dobrze wyglada zarowno w casualowych rzeczach jak i w garniturach. W tym ze dba o swoj wizerunek troche mojej reki, ale glownie to kewstia wymagajacej pod tym wzgledem pracy:)
            • foamclene Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:39
              ech...
              ja tez miaalm kiedys pieknego ;)
              "modelowal" sie przed lustrem dluzej niz ja... odcien wlsow i skory odgrywal
              duza role w jego zyciu ;)...
              ale najbardziej nie znosilam niezdrowo podekscytowanych na jego widok
              licealistek ;)...
              teraz wole smirdziucha i komfort pcyhiczny ;)
              • dakota77 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:43
                E nie, moj lalusiem nie jest, nie ten typ:). Tyle ze nie trzeba mu przypominac o fryzjerze:). No i nie uwaza adidasow za jedyny typ obuwia:)))
                • foamclene Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:44
                  zastanawiam sie zcasem...
                  a jakby tak zostawic ich wolnych na trzy miesiace... bez naciskow z zewnatrz...
                  co zastalybysmy po powrocie?
                  ;)
                  • nie-niebieska Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 14:18
                    siersciucha w koszulkami pomietych jak psu z gardla
                    wiekszosc garderoby w koszu na brudna bielizne

nie chce sobie wyobrazac jak wygladalaby kuchnia!

• gabi1234 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:43
                :)))))))))))))))))))))))))
      • pistacja5 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 13:43
        Nie mam partnera i nie mam problemu ;)
        Ale ogólnie zawsze się facetom mój styl podobał, za to mi ich nie bardzo :/
      • sanvitalia Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 14:10
        podobno tak
        • annie_laurie_starr Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 14:24
          Tak, z wyjatkiem niektorych torebek.
        • suprice1 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 14:27
          Mezowi podoba sie moj styl raczej, ale czesto tez jest troche zazdrosny gdy
          zakladam krotka spodniczke ( bo inni moga patrzec na moje zgrabne nogi :))
          Generalnie zwisa mu chyba jak sie ubieram, byleby bylo nie wyzywająco.Sam
          ubiera sie dosc fajnie, ale ma malo ciuchow.Daje mu wolne reke w jego ubiorze-
          kupuje sobie ciuchy sam, ale czesto mu doradzam wczesniej co by bylo fajne
      • zewszad_i_znikad Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 14:51
        Nie mam tej troski, bo na szczęście nie mam partnera. :)))
        Gorzej, że mój styl zupełnie nie podoba się mojej mamie... Jakby co mam 25 lat
        i każda z nas mieszka pojedynczo. I tak jest lepiej niż było, bo mama ma już
        dużo mniejszą możliwość ingerencji.
        • foamclene Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 15:06
          ja musialam sie przebierac jak chcialam z nia isc po zakupy ;)
          • vaguehue Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 15:53
            mojej się podoba (część ulubionych sklepów dzielimy, np jackpot), ale ilekroć
            coś sobie kupię, przemycam to cichaczem wchodząc do domu, bo zawsze ma mi za
            złe, że na garderobę wydaję. Potem, jak założę daną rzecz i powiem "a to dawno
            temu kupiłam" jakoś mniej protestuje.
            • pistacja5 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 16:14
              Mojej mamie też nigdy nie podobało się to co noszę. Natomiast od dwóch lat
              chwali moje buty, torebki itd. i tak sobie doszłam do wniosku ,że to mój gust
              się zmienił, na lepsze jak sądze ;)
      • inecita nie wiem pewnie by sie nie przyznal ze nie n/t 19.01.07, 15:29
      • vaguehue Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 16:00
        tak przynajmniej mówili/mówią.
      • malgoniak styl zdziry............ 19.01.07, 16:05
        to u mnie inaczej, moj styl mu się nie podoba, bo zbyt skromny, zbyt klasyczny,
        jemu to się podoba styl zdzirki:)) czyli niestety za mało wyzywająca jestem i
        jakoś zmienic tego nie chcę i nie nie potrafię
        • zazaz3 Re: styl zdziry............ 19.01.07, 19:30
          malgonia to tak jak mój.Jak idziemy "do ludzi",to zawsze szpilki!@@@@@@!
      • wojtusia Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 16:42
        Tak. Do dziś wspomina co miałam na sobie gdy mnie pierwszy raz zobaczył.
        Obcisły, zielony golf, zamszowe kozaki i rozkloszowaną spódnicę.
        Nie dość, że odróżnia spódnię od sukienki to jeszcze wie, że z klosza :)
        Jedynie w kwestii butów się nie dogadujemy, on woli sportowy styl np. Ecco a ja
        też Ecco, ale ten miejski :P
        • foamclene Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 19:30
          niezly jest... wyjatek jakis :)
          mojemu po tyg, kiedy zabral mnie na pierwsza impreze wprowadzajac do
          towarzystwa, koledzy musieli powiedziec o wielkim biuscie (a bylam wtedy dos
          okragla)
          biedak nie zauwazyl :)
          ...kiedys kierowca z firmy zapytal go "co to za dupa z toba byla?" powiedzial
          ze nie wie o co chodzi, ze nikogo nie widzial... i pytal mnie czy widzialam co
          za panna z nami wchodzila :)

...nawet swoich ciuchow nie poznaje... za kazdym razem zakladajac podkoszulek
          przychodzi mnie pytac czy to aby nie moj z uzywanej odziezy (bo takich nie chce
          dotykac nawet ;)
          slowa recznik nie ma w jego slowniku - mowi scierka...
          krem, pasta do zebow, tormentiol - to jedno i to samo - nadaje sie do
          posmarowania geby...
          ma za to jedna obsesje - biale grube skarpety... musza byc do pary (nie waze ze
          na targu wsyztskie takie same bez wzgledu na mtke) musza pochodzic z jednego
          zszycia :) - fikol ;)
      • pinkowa Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 16:55
        generalnie mój styl to sportowa elegancja, co odpowiada mojemu partnerowi i
        często to podkreśla :P a wiem że jakby bylo inaczej przemilczałby tę kwestię
      • a.polonia Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 19:38
        Tak, no przynajmniej glosno nie narzeka ;-) Chociaz czasem pytam go o rade i
        wiem, ze szczerze mi powiem (tzn nie bedzie kiwal glowa i mowil, ze ladnie mi w
        czyms tam, bez spojrzenia na mnie :P, tylko krytycznie podchodzi do tematu :)).
        • cala_w_kwiatkach Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 19:40
          moj facet wolalby mnie widziec w szerokich spodniach i w bluzie z kapturem plus
          jakies olbrzymie buty 'ortopedyczne';p

lubi mnie w dzinsach ale komplementuje jak zaloze krotka kiecke i obcasy
      • maggi9 Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 19.01.07, 22:52
        Ogólnie tak.
        Ma zastrzeżenia do pojedyńczych sztuk np wysokich butów, sztucznego futra czy ubrań odsłaniających zbyt wiele:)
      • alex_koz ... 19.01.07, 23:26
        partnerowi jak partnerowi, ale mojemu bratu to sie tylko co dziesiata rzecz z
        mojej szafy podoba;)
        • gosiaqus Re: ... 19.01.07, 23:35
          hehe, za każdym razem, jeśli już w ogóle zaczynam rozmowę z bratem na temat ubrań i pytam się, co sądzi o nowozakupionej rzeczy mówi- e..takie zwykłe, bo jego duma nie pozwala na prawienie komplementow starszej siostrze:)

a partnerowi- częśc się podoba bardzo- on lubi spodnie, czarne bluzki, buty na obcasie, żakiety, albo pastelowe słodkie ubranka i czarną bieliznę
          jeśli ubiorę sie kolorowo- kwituje, że wyglądam i zachowuje się jak clown :P
      • jennie Re: Czy Wasz styl podoba się Waszym partnerom? 20.01.07, 01:16
        nie, niespecjalnie sie podoba - on nie lubi sie wyrozniac, a ja owszem, bardzo.. ;p
      • star105 Re: Wymień chłopa na lepszy model:) 20.01.07, 03:21
        Ja noszę to, co lubię, a mój facet się nie wtrąca. Gdyby się wtrącał, już nie
        byłby moim facetem.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka