Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W czym na elegancka imprezę

22.01.07, 10:20
    No własnie. Mój malzonek dostał zaproszenie na takąż własnie imprezę w jakims
    lokalu. Impreza bedzie na pewno tańczona również, bo czas ku temu. Nie mam
    koncepcji co sobie na tą okazje zakupić. Myslę o czymś dwuczęściowym typu top
    + spódnica. Ale nie mam zupełnie koncepcji. czy moglibyście cos
    podpowiedzieć?? Proszę o radę.
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: W czym na elegancka imprezę 22.01.07, 10:24
        jesli to elegancka impreza, to na zaproszeniu jest dress code. jesli nie ma, to
        najbezpieczniejsza jes sukienka typu koktajlowego :)
        • merlinek1 Re: W czym na elegancka imprezę 22.01.07, 10:39
          To fakt, a moze coś ciekawego widziałyscie w naszych sklepach?/ najlepiej nie
          czarnego bo trochę przjadł sie mi ten kolor. Zwlaśzcza że trafiłam kiedys na
          impreze, gdze prawie wszystkie panie były na czarno i wyglądałyśmy jak zjazd
          wron!
          • cioccolato_bianco Re: W czym na elegancka imprezę 22.01.07, 10:45
            ja sobie nie przypominam, ale tez nie bylam ostatnio na takich sukienkowych
            zakupach. faktem jednak jest, ze w karnawale moga czernie krolowac w sklepach.

moze zobaczy w peeku&cloppenburgu? czasem mozna tam cos wyszperac na takie
            okazje...
      • lady.k Re: W czym na elegancka imprezę 22.01.07, 12:37
        tez jestem za sukienka typu koktajlowego bo jednak sukienka to nie to samo co
        komplecik:) Niestety nie wiem w jakich kolorach Ci ladnie- czern jest
        bezpieczna (ewentualnie mozesz ja ozywic jakims dodatkiem, butami w zywszym
        kolorze), moze byc fiolet, ciemna czerwien? Ciezko doradzic bez zdjecia:)
        Sprobuj moze w Zarze, Peeku, teraz w okresie karnawalu duzo sieciowek
        wprowadzilo takie sukienki. A co to za lokal? I jaka "ranga" imprezy?
        • merlinek1 Re: W czym na elegancka imprezę 22.01.07, 12:51
          Tak szczerze to na pewno odpowiadałaby mi sukienka w kolorze burgunda.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka