Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sukienka VERO MODA

09.02.07, 17:17
    Dziewczyny czy widziałyście tą sukienkę na żywo. Zastanawiam się czy tkanina
    jest dobrego gatunku?Na foto ładnie wyglada.Poradzie, kupić ją ?
    www.allegro.pl/item163931257_vero_moda_super_szmizjerka_w_groszkii_braz_s.html
    Obserwuj wątek
      • nimik Re: sukienka VERO MODA 09.02.07, 17:54
        Pamiętam jak weszłam do Vero, zobaczyłam tą sukienkę i stwierdziłam że ją
        kupię.Niestety,materiał przypominał szmatę i do tego z bliska wyglądała jakoś
        tak ciężko i ciotkowato,skojarzyła mi się z podomką. A szkoda bo z daleka i na
        zdjęciu b.ładna.
        • nimik Re: sukienka VERO MODA 09.02.07, 18:01
          Aha, w ogóle to to było w outlecie Vero i ona kosztowała 49 albo 69, na pewno
          nie 99.
      • star105 Re: Piękna sukienka. 10.02.07, 05:10
      • by_niebo Re: sukienka VERO MODA 10.02.07, 13:37
        kupiłam tą sukienkę, tylko czerwoną. i zapłaciłam za nią 35 ZŁOTYCH, a nie 100!! ale nie wiem czy jeszcze gdzieś znajdziesz je w takiej cenie, bo już ich w VM nie widziałam.
        w każdym bądź razie materiał faktycznie kiepski. w sklepie widziałam, że niektóre były odbarwione albo w ogóle całkowicie wyblakłe (w ogóle zastanawiam się jak można coś takiego wieszać na wieszakach). moja jest w porządku, prałam, imprezowałam i nic się z nią jeszcze nie stało. kupiłam ją jakoś przed świętami Bożego Narodzenia. ogólnie polecam, ale chyba nie za 100 zł :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka