Gość: obierzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:53 w plk. Polko. nic na to nie poradze. moze przynajmniej przeczyta, albo jego żona i mu to powie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: ja siem kocham 04.11.04, 12:01 ze względu na wygląd czy na charakter czy może całość? no wrzuć jakiś link z fizjognomią:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja siem kocham 04.11.04, 12:03 Ja tez prosze o link!!!!!!!Bo nie mam pojęcia o kim mowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: ja siem kocham IP: *.crowley.pl 04.11.04, 12:07 Gdzies tu miałam link... kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1196283&KAT=239 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna to Ty go nie znasz?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:08 za "całokształt", a najbardziej za spojrzenie i usmiech, za niezlomny charakter...bo wzrostu jest raczej nikczemnego, ale zawsze czepiali mnie sie mali wzrostem , a duzi charakterem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna oglądajcie Nieustraszonych w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:13 w piątek o 21,30. linka nie mam , bo nie wiem gdzie szukac. wpisalam Polsat to mi sie dotacje unijne wyswietliły. a poza tym Polko był dowodca Gromu i byl na wojnie w Iraku. co wy dziewczyny! nie wiedzialyscie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: ja siem kocham IP: *.crowley.pl 04.11.04, 12:02 Prawda? Faaaajny jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ja siem kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:05 Fakt ,facet ma w sobie coś;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna to wiadomosc dla innych facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:18 jak widzicie, wcale nie trzeba byc wysokim przystojnym brunetem z szerokim gestem, zeby wzbudzic w kobiecie zainteresowanie. charakter trzeba miec panowie! i przynajmniej jedna blizne za twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja siem kocham 04.11.04, 12:12 Ale ja jestem durna!! Przeciez wiem, kto to jest!A ja cały czas o jakim serialu myslalam. Co za głupia baba ze mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ja siem kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:14 Ale co z tego wynika..podoba ci sie..czy nie?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja siem kocham 04.11.04, 13:17 Moze mnie Obierzyna znienawidzi, ale nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: ja siem kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:35 nie, ja sie ciesze , ze mniejszy tłok będzie...:) a poza tym byloby to malo oryginakne, gdyby wiekszosc kobiet kochala sie w tym samym facecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ja siem kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:36 nie wiem jak tobie ale mnie sie podoba jego głos i sposób mówienia..taki jakis spokojny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna i jeszcze jedno dziewczęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:36 moj mąż o tym wie i o dziwo nie jest zazdrosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: i jeszcze jedno dziewczęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:38 Moze tez sie podkochuje np w Magdzie Mołek ;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś