Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    11.02.07, 14:58
    Mam takie jedno głupie(?) pytanie...
    Kiedy "można" zacząć nosić peep toes, jeśli założyć, że będą noszone z
    rajstopami ? Przy jakiej temperaturze, porze roku, warunkach atmosferycznych,
    żeby nie wyglądało to głupio ?
    I nie chodzi mi tylko o imprezę, chodzi mi o wyjście w nich na ulicę.

Tylko proszę, nie zlinczujcie mnie :)
    Obserwuj wątek
      • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 15:01
        O kazdej porze roku jesli tylko jest wystarczajaco cieplo, nie pada deszcz ani
        snieg. Do rajstop grubych, cienkich (bez palcow) lub na gole stopy (jak ktos
        moze)
        • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 15:01
          Nawet w zimę ?
          • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 15:03
            Jezeli zima jest +15 stopni, swieci slonce, nic nie pada, jest sucho-do grubych
            rajstop-dlaczego nie...?
            • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 15:08
              sztuka_konwersacji napisała:

> Jezeli zima jest +15 stopni, swieci slonce, nic nie pada, jest sucho-do
              grubych
              >
              > rajstop-dlaczego nie...?

Chciałabym, żeby tak wyglądała zima :P
              Czyli na wiosnę jak sucho to będzie dobrze.
              Dzięki :)
              • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 15:09
                Przeciez ta zima tak wlasnie wygladala do stycznie.
                • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 15:18
                  Ale już nie wygląda, w buty kupione tydzień temu... ;(
                  • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 15:18
                    *a buty, nie w buty ;]
                    • gabi1234 Re: Peep toes 11.02.07, 15:39
                      piptoly nosilam do 19 grudnia :)))) dwa razy mialam w styczniu, czekam az
                      sniegu nie bedzie i wskakuje w nie, tym bardziej ze mam nowe 3 pary :))))))))
                      • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 15:45
                        gabi1234 napisała:

> piptoly nosilam do 19 grudnia :)))) dwa razy mialam w styczniu, czekam az
                        > sniegu nie bedzie i wskakuje w nie, tym bardziej ze mam nowe 3 pary :))))))))

Gabi, czy moglabys wrzucic zdjecia swoich "piptolow"? :)
                        A jak nie chcesz tu to przeslac mi na @?
                        bardzo prosze :)
                        • gabi1234 Re: Peep toes 11.02.07, 15:49
                          wszystkich?? przesle ci mailem :)
                          • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 15:50

• sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 15:50
                              Wszystkich :)
                              Kochana jestes :) dzieki
                        • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 15:50
                          Właśnie, właśnie, ja też chciałabym zobaczyć, jeśli można :)
                          Ja jestem w swoich absolutnie zakochana :)
                          • dakota77 Re: Peep toes 11.02.07, 15:55
                            Tez chetnie zobacze:)
                          • gabi1234 Re: Peep toes 11.02.07, 16:07
                            w jakich?? poooookaz!! :))
                            • calineczka1 Re: Peep toes 11.02.07, 17:14
                              Też bym chciała zobaczyć te piptoły, jeśli można. Ja mam tylko jedną parę. :)
                              Jak będzie okazja, zrobię fotkę.
                              Dzięki z góry. :)
                              • gabi1234 Re: Peep toes 11.02.07, 18:44
                                fotki wysłane :)
                                • ona-25 Re: Peep toes 11.02.07, 18:49
                                  ja tez poprosze o fotki.
                                  • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 19:36
                                    No mi się podobają te czarne (brązowe ?) :)
                                    Są bardzo ładne :)
                                    • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 19:43
                                      A wymyslilam sobie peep toe ktore chyba nie istnieja :) Albo poczekam do
                                      wiosny/lata i moze wtedy dostane?
                                      na razie te najblizsze mojemu stylowi i moim upodobaniom sa w BRONX. Gdyby nie
                                      ta wielka skorzana roza (?)
                                      • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 19:45

> A wymyslilam sobie peep toe ktore chyba nie istnieja :) Albo poczekam do
                                        > wiosny/lata i moze wtedy dostane?
                                        > na razie te najblizsze mojemu stylowi i moim upodobaniom sa w BRONX. Gdyby
                                        nie
                                        > ta wielka skorzana roza (?)

A ja one wyglądają ?

Ja sobie kupiłam całe czerwone (poza czarnym flekiem), lakierowane, na 11 cm
                                        obcasie i małej platformie :) Kocham je :)
                                        • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 19:52
                                          Ja wlasnie wrocilam z objazdu po CH, ale peep toe jak na lekarstwo. Jesli juz
                                          to raczej wieczorowe (blyszczace, ozdobne swiecidelka itp)albo z odkryta pieta.
                                          A mnie sie marza ze skory licowej, niebieskie lub fioletowe, z pietą i
                                          niewielką dziurką z przodu. A na czubku kokardka z takiej samej skory.
                                          Na razie najblizsze mojemu gustowi sa te z BRONX:
                                          www.butyk.pl/towar.1126.bronx.mel.82860.html
                                          i te:
                                          www.butyk.pl/towar.1075.bronx.mel.82860.html
                                          www.butyk.pl/towar.1077.bronx.simona.82853.html
                                          A z roza nie ma, chyba sprzedali!!
                                          • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 19:59
                                            te sa super choc bez piety
                                            www.butyk.pl/towar.1098.bronx.simona.82858.html
                                            • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 20:12
                                              Rzeczywiście, wszystkie ładne, choć najbardziej podobają mi się te ostatnie,
                                              właśnie bez pięty :)
                                              • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 20:18
                                                luciferia napisała:

> Rzeczywiście, wszystkie ładne, choć najbardziej podobają mi się te ostatnie,
                                                > właśnie bez pięty :)

Sa super tylko obcas 11 cm skutecznie mnie odstrasza. Odjac od niego 1 cm
                                                platforme i i tak zostaje 10 zm. A ja mam same 10 cm obcasy i chcialabym cos w
                                                okolicach 5-7 cm.
                                            • gabi1234 Re: Peep toes 11.02.07, 20:13
                                              tak, te ostatnie są super, szkoda że tylko w czarnym kolorze :(
                                              • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 20:17
                                                W ogole wielka szkoda, ze buty w Polsce sa glownie w kolorach czerni lub brązu.
                                                A co z niebieskimi, indygo, czerwonymi, ze o fioletowych nie wspomne. To samo
                                                tyczy sie toreb. O dziwo od roku jest coraz wiecej czerwonych, ale poza tym
                                                czern i brąz. Gdzie fiolet?? Gdzie niebieski?
                                                • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 20:21

> W ogole wielka szkoda, ze buty w Polsce sa glownie w kolorach czerni lub
                                                  brązu.
                                                  >
                                                  > A co z niebieskimi, indygo, czerwonymi, ze o fioletowych nie wspomne. To samo
                                                  > tyczy sie toreb. O dziwo od roku jest coraz wiecej czerwonych, ale poza tym
                                                  > czern i brąz. Gdzie fiolet?? Gdzie niebieski?

Ehh, ja się jeszcze jakiś czas temu rozmarzyłam, bo przy okazji świąt były
                                                  takie reklamy empiku "zostaw miejsce na kulturę" - przy stole i na jednym
                                                  zdjęciu kobieta miała absolutnie boskie (chyba własnie piptoły) lakierowane 11
                                                  cm na oko szpilki :)
                                                  Widziałam też praktycznie takie same w kolorze... ja wiem... chyba indygo ?
                                                  I to tu, na gazecie :) Były piękne.
                                                  Mi to nie przeszkadza, bo jak już wspomniałam noszę tylko czarne buty, ale to
                                                  prawda, że tych kolorowych i z sensem jest bardzo mało.
                                                  • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 20:22
                                                    Te sa ciekawe, a w tym sezonie modna bedzie zebra :)
                                                    aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=162151538
                                                    Ciekawe jak z jakoscia i stabilnoscia.
                                                    • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 20:23
                                                      Śmieszne :)
                                                      Nie w moim stylu, ale fajne :)
                                                    • sztuka_konwersacji Re: Peep toes 11.02.07, 20:32
                                                      O! Tu sa te z roza:
                                                      aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=162188979
                                              • luciferia Re: Peep toes 11.02.07, 20:17
                                                gabi1234 napisała:

> tak, te ostatnie są super, szkoda że tylko w czarnym kolorze :(

No ja noszę tylko czarne buty, no ewentualnie teraz kupiłam te czerwone, bo są
                                                boskie :)
                                                Ale z racji na mój styl i kolor ciuchów, inne buty (moim zdaniem by nie
                                                pasowały), już nie mówiąc o tym, iż ja osobiście (nikt z tym zgadzać się nie
                                                musi) uważam, że jak ktoś jest ubrany cały na czarno i dodatki też ma czarne to
                                                np. brązowe buty wyglądają źle...
      • myniek1 Re: Peep toes 12.02.07, 09:51
        A ja się zakochałam w piptołach z Aldo - kolor jasnego, matowego złota, pokryte
        czarną koronką.
        Pycha.
        Ale taka pogoda nie nastraja mnie do zakupów.
        • foamclene Re: Peep toes 12.02.07, 10:38
          widzialam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka