lemon55 14.02.07, 13:43 Czy do czarnych balerinek można założyć czarne, grube, bawełniane rajstopy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaqus Re: Czy można? 14.02.07, 14:08 na te grube rajstopy jeansy?? nie będzie ci za ciepło? osobiście nie mam nic przeciwko grubości rajstop w balerinkach, co jednak staje się istotne w przypadku butów na obcasie (wtedy imo tylko cienkie) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Czy można? 14.02.07, 14:13 A może lepiej jakieś kolorowe, żeby było widać, że to "specjalnie" założone? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Czy można? 14.02.07, 14:30 No właśnie nie mam pomysłu. Cieliste mi się nie podobają do balerinek. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Czy można? 14.02.07, 14:46 A jakieś kolorowe, pasiaste? Zależy, jaka góra. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_biss Re: Czy można? 14.02.07, 15:50 jak do długich spodni to chyba bym nie zakladala, bo moze wygladac jak grube skarpety ;) moze lepiej jakies kontrastujace np, jak masz czerwona bluzke to czerwone rajtki/skarpetki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Czy można? 14.02.07, 16:05 A nie będzie to wyglądało zbyt dziecinnie? A jak Wy nosicie? Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Czy można? 14.02.07, 16:15 Dziecinnie? Nie! Ja w ostatni piątek do pracy założyłam (obowiązuje strój nieformalny) noszę balerinki z kolorowymi pasiastymi skarpetkami, granatowe dżinsy, białą koszulę i sweterek w kolorze fioletowym (taki był dominujący pasek na skarpetkach). Jestem już matką, pracuję na stanowisku kierowniczym. Dziecinne? Nie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Czy można? 14.02.07, 16:21 Na pewno świetnie wyglądałaś. :) Też zacznę szaleć z kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Czy można? 14.02.07, 16:25 Koniecznie! Naprawdę warto. :) Do tych samych spodni i balerinek możesz założyć inne skarpetki i sweterek i już jest zupełnie nowy strój. :) Ja niestety tylko w piątki i weekendy mogę sobie poszaleć, reszta tygodnia to biurowa nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czy można? 14.02.07, 20:19 rajstopom pod spodniami mowimy NIE Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Czy można? 14.02.07, 20:22 o tak to dodaje ze 2 cm w biodrach i udach :) nie cierpialam jak kazano mi nosic rajty pod spodnie kiedy bylam dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś