siejest Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 11:48 Ale moze juz teraz zadam Paniom lubiącym modę czyli tym Paniom z klasą jedno ogólnikowe pytynie :) Jak Waszym zdaniem nie powinien ubierać się mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 11:51 Nienawidzę czarnych lub szarych skarpetek i do tego sandałów. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:01 Ostatnio widzialam faceta, ktory chcial byc stylowy. Ubrany w garnitur i..... zarzucony kolorowy, dlugi szalik. Okropnie to wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:06 sztuka_konwersacji napisała: > Ostatnio widzialam faceta, ktory chcial byc stylowy. > Ubrany w garnitur i..... zarzucony kolorowy, dlugi szalik. > Okropnie to wygladalo. Acha, czyli szalik do garnituru zupełnie odpada. Hmmm...zdażyło mi już się jednak jesienią czy wiosną, że spacerowłem w marynarce i szaliku. Nie był wprawdzie kolorowy raczeń staram się utzrymać go jakoś w zgodzie z farbą marynarki czy przynajmniej spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:16 siejest napisała: > sztuka_konwersacji napisała: > > > Ostatnio widzialam faceta, ktory chcial byc stylowy. > > Ubrany w garnitur i..... zarzucony kolorowy, dlugi szalik. > > Okropnie to wygladalo. > > Acha, czyli szalik do garnituru zupełnie odpada. Raczej kolorowy szalik NA garniturze jako ozdoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:33 sztuka_konwersacji napisała: > siejest napisała: > > > sztuka_konwersacji napisała: > > > > > Ostatnio widzialam faceta, ktory chcial byc stylowy. > > > Ubrany w garnitur i..... zarzucony kolorowy, dlugi szalik. > > > Okropnie to wygladalo. > > > > Acha, czyli szalik do garnituru zupełnie odpada. > > > Raczej kolorowy szalik NA garniturze jako ozdoba :) No tak, takie coś kojarzy mi się z filantropią. To raczej "mundurek" malarza lub innego artysty kiedyś. Artyści jednak lubią wracać do lat 30-tych i ubarwniać je nieco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:01 O dzięki za tak już szybkie rady. Haha, tak, masz rację to rzeczywiście bomba. Skarpetki i sandały. Chyba trafiłem na fajne forum. Wsród eleganckich Pań mogę może wyglądać wreszcie idealnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:17 To chyba zależy od tego, jaka marynarka i jaki szalik. Marynarka od garnituru zdecydowanie odpada, ale jeśli chodzi o taką sportową... Nie widzę problemu :) Witam. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:35 mini_kks napisała: > To chyba zależy od tego, jaka marynarka i jaki szalik. Marynarka od garnituru > zdecydowanie odpada, ale jeśli chodzi o taką sportową... Nie widzę problemu :) > > Witam. Tak, tak. Oczywiście miałem na myśli marynarkę nie od garnituru. Dlatego też napisałem o przynajmniej próbie łączenia kolorów ze spodniami LUB marynarką. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:39 mezczyzna powinien byc madry, madry mezczyzna wie ze powinien ubierac swoja kobiete nieszczedzac srodkow ;) bo po tym bedga go "sadzic" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Witam na tym Forum 16.02.07, 10:18 siejest napisał: > Ale moze juz teraz zadam Paniom lubiącym modę czyli tym Paniom z klasą jedno > ogólnikowe pytynie :) > Jak Waszym zdaniem nie powinien ubierać się mężczyzna? Jak Waszym zdaniem nie powinien ubierać się mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Jak Waszym zdaniem nie powinien ubierać ... 16.02.07, 11:27 ...sie facet? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba... 15.02.07, 12:37 ..dla Was w ubiorze mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 12:44 dobre buty i auto :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 12:49 foamclene napisała: > dobre buty i auto > :))))))))))) > Haha, to mam :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 12:55 w takim razie mozesz zaczac inwetoswac w wykszalcenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 17:49 foamclene napisała: > w takim razie mozesz zaczac inwetoswac w wykszalcenie ;) haha. Tak, nie ma granicy ale w moim wieku już się raczej dalej nie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 12:47 Podoba mi się coś takiego: www.hel-looks.com/photos/20061025_02.jpg Ale najważniejsze,aby facet był czysty i pachnący :) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 12:51 lemon55 napisała: > Podoba mi się coś takiego: > www.hel-looks.com/photos/20061025_02.jpg > Ale najważniejsze,aby facet był czysty i pachnący :) To jest rzeczywiście perfekt. Gratuluję gustu. P o w a ż n i e !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 12:53 :) No poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 17:52 lemon55 napisała: Poczucie humoru u kobiety ma również swoja słodzycz, nie tylko strój. ;) > :) No poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 12:59 lemon55 napisała: > Podoba mi się coś takiego: > www.hel-looks.com/photos/20061025_02.jpg OMG.... Dla mnie koszmar, facet bez (przepraszam) jaj, dupek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 13:18 A ja myślę, że ten facet jest po prostu intelektualistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 13:32 lemon55 napisała: > A ja myślę, że ten facet jest po prostu intelektualistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 13:32 lemon55 napisała: > A ja myślę, że ten facet jest po prostu intelektualistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 13:33 lemon55 napisała: > A ja myślę, że ten facet jest po prostu intelektualistą :) Co jest z tym ekspresowym wysylaniem postow?? Wracajac do tematu: uwazam, ze mozna byc takze seksownym intelektualista :)) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 14:09 Nieee, no ten facet jest koszmarny...Pomijając to co ma na sobie (a jest to rzeczywiście zjawiskowe) to jest po prostu obleśny. A najgorsze są te trampki- jeszcze lizaczek i do piaskownicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 14:16 No co za babiszony :P Chodzi mi o strój a nie o faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 14:32 lemon55 napisała: > No co za babiszony :P > Chodzi mi o strój a nie o faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 14:32 lemon55 napisała: > No co za babiszony :P > Chodzi mi o strój a nie o faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 14:32 lemon55 napisała: > No co za babiszony :P > Chodzi mi o strój a nie o faceta :) Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 14:34 Zresztą dla mnie facet musi mieć to "coś". Nie musi być chodzącą lalką :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 14:42 lemon55 napisała: > Zresztą dla mnie facet musi mieć to "coś". Nie musi być chodzącą lalką :) Dla mnie tez, ale nie moze tez wygladac jak pan z linku :))) Zero seksu, Z E R O :)) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 14:51 lemon55 napisała: > Zresztą dla mnie facet musi mieć to "coś". Nie musi być chodzącą lalką :) No ja rozumiem ale ten facio ze zdjęcia to jakaś pomyłka, no nie powiesz chyba że to on ma to "coś" :D Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Lemonka... 15.02.07, 17:56 lemon55 napisała: > No co za babiszony :P > Chodzi mi o strój a nie o faceta :) ...ale zamieszałaś haha Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 15:39 Od trampek prosze sie odstosunkowac! Dla mnie to jest element obowiazkowy w ubiorze faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Chetnie "usłyszę" również o tym co sie podoba 15.02.07, 22:37 ja lubię eleganckich mężczyzn, ale ten facet wygląda jak klaun!!masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 12:56 Tutaj też są świetnie ubrani faceci www.style-arena.jp/harajuku/2007/01/e_w4.htm Czasami podobają mi się dziwne rzeczy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 18:01 lemon55 napisała: > Tutaj też są świetnie ubrani faceci > www.style-arena.jp/harajuku/2007/01/e_w4.htm > Czasami podobają mi się dziwne rzeczy ;D Buahaha. Moje Panie prosiłem o rady a nie o płacz hihi Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene troche powazniej 15.02.07, 12:59 podoba mi sie styl jaki reprezentuja brat pit oraz david beckham... jezlei chodzi o "produkcje krajowa" grzesio turnau... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: troche powazniej 15.02.07, 13:05 foamclene napisała: > podoba mi sie styl jaki reprezentuja brat pit oraz david beckham... Ooooooooooo to chodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene wizualizacja 15.02.07, 13:06 img214.imageshack.us/img214/6995/123385x600ew1.jpg img.timeinc.net/people/i/2006/stylechannel/gallery/bw_couples/victoria_beckham300x400.jpg www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/4av8ticowkgdv2b8.jpeg celebritypregnancy.com/wp-content/images/david_beckham.jpg www.perpetuallysarah.com/uploaded_images/images770445_DavidBeckham_Victoria14a-720275.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: wizualizacja 15.02.07, 13:09 Najlepszy jest 3 link, on w czapce i szaliku, ona w sandalkach na gole stopy hehehehehe Zastanawiam sie tylko komu jest za gorąco lub zmino...? :) Ale styl ubierania tez mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene brad... 15.02.07, 13:18 images-srv.leonardo.it/progettiweb/francescamariabersani/blog/09beckham.jpg www.serienjunkies.de/news/f6612b7a.jpg www.celebworld.org/003beckham3.html www.mediabistro.com/unbeige/original/brad-pitt-bookstore.jpg www.pittwatch.com/wp-content/uploads/2006/06/brad-pitt-june2006-2.jpg www.moonbattery.com/archives/Brad_Pitt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: brad... 15.02.07, 13:19 Ostatni link jest fajny :) Zwłaszcza ta kurteczka Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: brad... 15.02.07, 14:00 Najbardziej stylowa jest blond czupryna Brada:PJeśli o mnie chodzi to styl tych dwóch panów jest okropny.Biała czapka,obcisła koszulka,skórzana kurtka...nie,dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: brad... 15.02.07, 14:07 faktycznie czesto eksponuja klaty ;) ale jak ma sie takie atuty w jakim celu je ukrywac? :)))) bradjest tak sliczny, ze to az nieprzyzwoite :) byc ladniejszym od zony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: troche powazniej 15.02.07, 18:04 foamclene napisała: > podoba mi sie styl jaki reprezentuja brat pit oraz david beckham... > jezlei chodzi o "produkcje krajowa" grzesio turnau... Raczej w stylu jestem " syndrom Beckham " alb on w moim, hmmm... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Witam na tym Forum 15.02.07, 15:12 witaj siejest na forum :)) miły watek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siejest No prosze jaki odzew. A jednak Panie... 15.02.07, 17:45 ...tez lubia mijać na ulicy dobrze ubranych mężczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest W nagrode... 15.02.07, 18:12 ...powiem Wam, że dbająca o siebie Polka potrafi mieć taką inną specyficzną klasę. Próżno szukać podobnej w świecie. Ilekroć jestem w Polsce lubię usiąść na ławce gdzieś na przykład w jakimś rynku i łowić oczyma takie gwiazdy ulicy ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście ;) i cieszyć nimi oczy. Owiewać je spojrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: W nagrode... 15.02.07, 19:33 no to mamy nadzieje, zezony tez bedziesz szukal krajowej a nie jakiejs egzotycznej ;) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: W nagrode... 16.02.07, 01:29 potrafi mieć taką inną specyficzną > klasę. brzmi to dosyc ambiwalentnie Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: W nagrode... 16.02.07, 06:37 zettrzy napisała: > potrafi mieć taką inną specyficzną > > klasę. > > brzmi to dosyc ambiwalentnie :) Właśnie brak mi określenia. Poprostu taką jedyną w swoim rodzaju, niepowtarzalną, elegancja i subtelność, duma i ciepło.Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Plis kliknijcie wiecej jak nie powinen wygladac 16.02.07, 19:01 Chce w tym roku naprawde byc pasujaco ubrany. Wiecie dochodze do 40-tki, zaczyna sie pogon wstecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Plis kliknijcie wiecej jak nie powinen wyglad 16.02.07, 19:40 Może tutaj znajdziesz coś ciekawego? men.style.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Plis kliknijcie wiecej jak nie powinen wyglad 16.02.07, 19:41 men.style.com/fashion/style_notes/slideshow/h/021307SART?loop=0&slideshowId=slideshow39183&iphoto=10&nphoto=45&play=false Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Plis kliknijcie wiecej jak nie powinen wyglad 16.02.07, 19:42 A to mi się baardzo podoba: men.style.com/slideshows/mens/standalone/fashion/styleNotes/best_of_sartorialist/0012h.jpg Odpowiedz Link Zgłoś