amitka Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:02 Odezwala sie ta ktora na forum nie siedzi... Disa glowa do gory! Ciesz sie sie zyciem! Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:05 ja tam mam radosc ze wszystkiego :D i przynajmniej co dzien czuje, ze zyje :D Dzisiaj od rana sie smieje na mysl jak na porannym spacerze moj wielki pies mnie szarpnal akurat w takim momencie, ze dostalam poslizgu :D i mam obolala kosc pupna (czyt. ogonowa) :D no coz... moglam klnac, ze sola nie posypane :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:03 Wiesz ja sie nie ciesze... ja sie smieje ;] taka mala roznica ;] Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:07 Kombinezonik bardzo fajny (choć ja bym wyglądała w takim tragicznie). A co do samej Disy, uważam że jest - że sie tak wyraże - bardzo rasowa. Piękna czy nie to kwestia gustu, ale rasowa na pewno :P Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:09 rasowy to jest moj pies ;]ppp ma na to pieczatke w papieach :D mnie tam nic w dowodzie nie wbili :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:13 niektórzy ludzie po prostu są rasowi i wcale nie musza miec tego w papierach :P, a osobiscie uważam te cechę za pozytyw PS również posiadam rasową psiznę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:16 o! jaka??? Mala rada ktorej sie dzisiaj u weterynarza dowiedzialam... Na taka pogode przyda sie smarowac psy lapy zwykla wazelina... bo jest pelno soli i jak im wejdzie w poduszki to je boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:23 Psizna jest owczarkiem anatolijskim o imieniu Ivan i wadze 60kg.... ale jemu sie wydaje że jest malutki :P wiem o łapkach, (mam 2 weterynarzy w domu i całe szczeście bo sobie nie wyobrazam łazić z tym bydlęciem do lecznicy), tylko że ten głupek sobie nie da nic posmarować bo go swędzi zaraz, taka delikatna bestia... Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:25 ja z przyjemnoscia zobaczylbym zdjecie Ivana, jesli ladnie mozna poprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:27 z przyjemnością....... tylko kurde nie wiem jak :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:30 poczekac az zasnie, dac mu dobra kosc, z zaskoczenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:38 z zaskoczenia... a pozniej sie obrazi... nie wiesz, ze czlowiek najdziwniejsze miny robi jak spi?? (ja np. sie pluje jak spie :D yhyhyhyhy strasznie to sexy wyglada :D ja+obsliniona poducha :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:01 wiesz....ja mam to samo.....az czuje sie niesmacznie jak budze sie nad ranem. Ale psie fafluchy to dla mnie sa ok!! Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:06 a tam niesmacznie :D niesmaczne to by bylo sikanie przez sen :D wiem jestem FEEEE Ja raz sie obudzilam z obsliniona poducha :D wlosami :D i chlopakiem :D ne ma co sie stresowac :D powiedzialam mu ze mi sie snil i tak ...smacznie bylo :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:40 Chodziło o wsadzenie tych zdjęć na forum, bo Ivan ma regularnie robione sesje zdjęciowe. Do tego stopnia że przy jednej z sesji udało mi się popsuć cyfrówke, ale dzieki uprzejmości Disy zdjęcia juz są Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:41 nie psuj mi image ;] powiedz, ze z pistoletem nade mna stalas ;] teraz Cie zlinczuja bo jestes dla mnie mila... oj podpadasz Kochanie PODPADASZ ;] Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 01:05 eee tam naczytałam sie już też na swój temat i tego typu forumowo - niewiadomo jakie opinie spływają po mnie jak po kaczce (tu poprosze lincz polityczny), poza tym poczytałam trochę forum "wnętrzności" i nadziwić się nie mogę ludziom którzy tam pierdoły wypisują. A jacy oni wszyscy mądrzy, a wykształceni, a wartościowi, piekni ciałem i duchem, a przede wszyskim dojrzali (patrz zwrot "dziecinko"). I tak myslę sobie co sprawia że ludzie są tak beznadziejnie zakompleksieni, bez pogody ducha myślący tylko o tym jak tu dowartościować siebie poprzez upokorzenie innego. BTW, bo ja wiem czy jestem akurat miła, po prostu nie mam w zwyczaju pluć jadem na prawo i lewo.... no taki beznadziejny typ Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 09:07 no BA ;] mnie by sie nie chcialo wlazic a juz BOZE BRON zakladac watek na kogos aby napisac ze jest ohydny czy glupi :D No ale ... przynajmniej maja odrobine emocji :] a widocznie taka potrzebe mieli ;] Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:34 disa@tlen.pl slij fote ja ja wrzuce ;] Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:39 oki zaraz wyslę .... a tak swoją drogą wątek średnio modowy....hehehehe chyba że zaczniemy dyskusję czyj pies się modniej nosi. Bo mój na przykład nosi się na smyczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:48 Ha moj jest modny :D ma bluzeczki psie :D kurtke :/ za duza :/ musimy isc po nowa Na imieniny dostanie szlafrok :D ma 2 torby :D i kilka smyczy :D lansiarz z niego :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:51 i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/Cezar.jpg ma jeszcze taka biala w kolorowe male pieski :D a tak sie lansowal na swietach :D i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ceza.jpg ma jeszcze sombrero :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:57 Psia elegancja najwyzszej klasy.... Pies i jego......kombinezonik, tudzież skrzydła mój ma tylko apaszke, prowincjusz, i to jeszcze przerabianą bo była za krótka ( tak to jest jak sie ma psa z absolutnym brakiem szyi) ale za to firmy Pedigree Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:04 wiesz... moj by sie nie wysikal w te ujemne temperatury bo za zimno dla niego.... na poczatku myslalam NIGDY W ZYCIU NIE UBIORE PSA BO TO OBCIACH... ale chorowal co chwile :( wiec trzeba go ubierac wrzucac fote z Toba? czy Cie zamazac ihhihih ;] byc moze wtedy dojdzie watek do 3milionow wpisow :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:09 a wrzucaj.... to było pare lat temu teraz juz tak nie wyglądam nikt mnie nie pozna hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
disa ivan !!! 22.02.07, 23:13 na Twoja odpowiedzialnosc :D hhiih al wiesz, ze teraz beda te foty sobie na pulpicie zapisywac i wydra Ci ja kiedys pokazujac Ci ze TY TO TY I MY WIEMY ZE TO TY :D i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ivan.jpg i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ivan2.jpg i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ivan1.jpg i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ivan3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:18 no i jeszcze napiszą że fatalnie się ubrałam, mam niemodną fryzurę i w ogóle jakaś taka brzydka jestem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:20 no BA.... a o dodatkach to Pani juz zapomniala :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:27 Dodatek wystepuje w postaci beżowo-rudej bryły przede mną. Podobno należy zachować umiar i wybrać albo jeden więszky dodatek albo kilka mniejszych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:37 no ja zazwyczaj nosze jeden sredni - brazowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:46 Aktualnie mój dodatek nosi mnie:P No nie jestem w stanie utrzymać go na smyczy jak mu odbije, a to pies przyjazny i do każdego leci. Kiedyś przypieliśmy go do sanek, ale wtedy oczywiście nie chciał ciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: ivan !!! 22.02.07, 23:47 ja takiego WCEM!!!!!!! jest sliczny, takie kochane BYDELKO (to oczywiscie pozytywne okreslenie w moich "ustach")...... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:48 piekny, ale mnie to by pol mieszkania zajal.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: ivan !!! 23.02.07, 00:02 Bydlę fajne jest tylko że do mieszkania nie polecane :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:29 łooooooooo 60 kilo!!! Jak bylam mala mielismy cane-corso wazyl 48kilo i byl juz wielki :D ten wazy kilo 500 bo przytyl grubas :/ Ja sie bardzo wystraszylam.. bo na spacera podnosil czasami lape i piszczal... wiesz ..male psy sa bardzo delikatne :/ wiec za kazdym razem az mi serce przestawalo bic... teraz jest lepiej :D przed kazdym spacerem mamy WALKE o kazda lape :/ male, szybkie, zwinne i zlosliwe :/ zazwyczaj to ja jestem w tej wazelinie -ale nauczy sie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 400..... 22.02.07, 23:48 Disa...jest 400! Jestem z ciebie dumna. A kombinezonik to powinien isc do gabloty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Taaa Daaaa 22.02.07, 23:50 ja tu jeszcze posiedze u mnie 3:50 pm, biore nocna zmiane! Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Taaa Daaaa 22.02.07, 23:52 wez ja o 5.30 wstaje.. :D wiec ta rozrywka troche nadszarpnela mi snu :D ale co tam 4sety MOJE ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:59 O mamo,ale macie piękne psy! Disa,1,5kg? Toż to maleństwo-bałabym się,że go gdzieś zgniotę. Ile on musiał ważyć jak się urodził:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 00:01 byl chomikowaty :D znajomi sie smiali, ze zrobia mu terrarium bo strach przy nich chodzic :D teraz jest wiekszy i sie nauczyl, ze NA NOGI SIE UWAZA bo deptaja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 00:16 Ale możesz go ze sobą wszędzie zabrać:) Gorzej tylko jak jest więcej śniegu pewnie? Tzn nie widać go w tym śniegu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 00:21 jest kochany. Ja faktycznie troche bym sie bala ze go podeptam bo mialam BYDELKO- ale juz niestety nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 12:47 pieski pieknosciowe oby dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:47 hmmm chetnie bym pomogla Rodzicom brahenn, ale niestety nie stac mnie na taki gest.... :D A NIE MOWILAM hiihihhihihi Tłuki i Trolle :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:54 Mam to gdzieś, akurat nie pochodzę z biednej rodziny, a nawet jeśli bym pochodziła to nie mam sie czego wstydzić. Dom pochodzi z lat 30 i jest zachowany w starym stylu (również dębowe parkiety), ale co o tym może wiedzieć osoba o malutkim rozumku. Tandentne dywaniki zostawione były specjalnie.... zresztą Ivan i tak wszystkie rozwalił :P Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:58 :] ale czego tu sie wstydzic??? Tylko glupcy wstydza sie siebie, swojego ubioru i otoczenia domowego i tylko glupcy oceniaja innych po takich wartosciach :D Ja jak nie mialam czasu i pieniedzy na remont po kupieniu mieszkania :D zylam z granatowa wykladzina -nie 1 swiezosci, granotowymi zaslonami i kanapa+2fotele granatowo-zolte :D do tego WIELKA biala jak szpitalna szafa yhyhyhy po poprzednich wlacicielach -za ktore bylam i tak wdzieczna bo ja nie mialam mozliwosci miec nowych... I NIGDY W ZYCIU nie przyszlo mi do glowy, ze ja sie tego moge wstydzic... balaganu tak :D wystroju nie ;] (tak... przypominam, ze jestem rasistka i ze pewnie dla co niektorych moj oceny sa glupie) Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: ivan !!! 23.02.07, 00:04 No więc właśnie ja się nie wstydzę. PS wsydziłabym się właśnie takiego zachowania jakie reprezentują niektóre osoby na forum Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ivan !!! 23.02.07, 00:08 no... przykre jest to, ze ludzie maja jako forme rozrywki ponizac innych zamiast podnosic siebie... no ale rozumiem, ze sa osoby ktore musza sciagac w dol i obrazac innych zeby przez chwile poczuc sie lepiej ;] przykre to... ale jakze ludzkie dla nieudacznikow ... Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:50 Tylko że ja to nie Disa, a dom mam przedwojenny w centrum miasta, ale co ty możesz o tym wiedzieć. Polecam również robienie remontu z dopiero co przywiezionym szczeniakiem mądralo. Poza tym wątek jest o psie a nie o tym jak mam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:51 ale popatrz :D o podrapanych progach niepomyslalysmy :D hhihihihii Odpowiedz Link Zgłoś
disa no dobra 23.02.07, 00:15 nie ma co dzisiaj sie juz meczyc :D zwlaszcza, ze Disa wstaje za ponad 5 godzin a trzeba sobie jakas setke na jutro zostawic :D Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: no dobra 23.02.07, 00:18 No tak,przydałoby się położyć spać już... Dobrej nocy-pogłaszcz Cezara ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 00:32 photos1.blogger.com/blogger/4030/938/1600/98238580.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 07:56 O, faktycznie jest bardziej sexy:-)) Mówię powaznie. To Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 09:09 no i nie taki "lekkich obyczajow" jak moj :D hehehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 09:36 Hej disa, walczymy o 500? Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 09:40 lol! poszlam na trochę spać, a tu widzę, 500 setka idzie :-) brawo Disa i reszta! PS. tak tylko podbijam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 09:52 ja ide mordowac ludzi eLka :D a pozniej musze jeszcze z 4 mnie nie ma :/ bo sie bede uzerala w urzedach :/ ale spoko SPOKO nadrobimy.. hmmm weekend idzie :( CIEMNOSC WIDZE CIEMNOSC :( jak masz czas :D oddaje Ci go w Twe rece :D Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 10:08 dzieks ;-) czy mam sie zalogowac pod nickiem Disa500 (od liczby postów ;)????? Odpowiedz Link Zgłoś
princessa16 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 10:53 Disa mam takie niedyskretne pytanko - gdzie kupilas posciel z hello kitty?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 12:55 posciel Kitty jest Siostry... nie mam pojecia gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 11:16 anias34 napisała: > To Ty? Pffff.... No wiesz?? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 13:29 co za Pffffff:-)) Fajna laska na zdjęciu... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 13:54 Zdjecie zaczerpniete z bloga ze smiesznymi aukcjami allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 16:33 Acha;-) Kombinezon pokazany przez Ciebie faktycznie nieciekawy,ale kobieta prezentujaca go,ma figure lepszą od autorki tego watku:-)Oczywiście moim zdaniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:22 nie, no oczywiscie, ze ma ;lepsza figure :D normalnie ociac bym sie za taka dala :D Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:30 kochana,cos ty taka zbulwersowana,hahaha wiem że może cie dziwić to,ze komuś podoba sie bardziej figura osoby ptrzedstawionej na tym zdjęciu;-)poniewaz masz wypaczone,zbyt wysokie mniemanie o sobie;-)całkiem bezpodstawnie. Jesteś wychudzona tak bardzo,że az nieestetycznie.Fajnie że nie masz kompleksów,ale wiedz że nigdy nie bedzie tak że podpasujesz kazdemu.Dla jednego jestes ładna,dla innego zwyczajnie btrzydka. A kobieta na zdjęciu ma normalna budowe,nie chudą i nie gruba.W moim mniemaniu wyglada DUZO lepiej niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:34 alez jaka bulwersacja?? przeciez ja jej zazdroszcze tego tluszczyku... ja musze specjalne diety miec i preparaty jesc zeby do wakacji miec to 5 kilo wiecej... skad pomysl, ze bulwersacja? :] Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:36 TAK zabrzmiało to co napisałas;-)))i nie rób teraz ze mnie glupka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ivan !!! 23.02.07, 09:08 dorzuc jeszcze z 10 watkow i byc moze Ciepolubie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 14:05 Jak sie wchodzi na oslą ławkę bo nie mogę odkryc :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:47 weź usuń ten wątek bo już nic konstruktywnego tu nie powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 12:51 a Dziekuje :D Askja to moja Siostra :D u nas uroda to rodzinna :D po Mamie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 13:02 A to ciekawe... Bo bardzo niepodobne do siebie jesteście:P Może jakbyś została szatynką ładniej by ci było. Stawiam na ciemnowłose ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 13:28 eee ja jestem szatynka :D tylko mi klaki od slonca tak rozjasnialy, ze az sie sama za siebie wstydze i w czapce biegam bo fryzjera mam w poniedzialek dopiero :D jak bylam mala zrobilam sie na brunetke... ale wygladalam jak z rodziny adamsow :D Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 16:06 Ja jestem naturalną ciemną blondynką, ale lepiej się czuję w czarnych włosach (i lepiej wyglądam) :) Blond włosy nie były mi przeznaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:21 no mnie tez nie sa... dlatego taka rozpacz :/ ale spoko w poniedzialek bede miala normalny kolorek :D ufff ufff :D chociaz... na nauke jezdy bede musiala brac peruke -najlepiej platynowa to moze mi nikt nie walnie jak go punke od tylu :D wiadomo, ze blondynki sa bardziej niewinne :D Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 14:14 Wchodzisz w "Forum o forum" -jest na dole po lewej a tam miedzy innymi jest "ośla" Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i obsluga hotelowa 23.02.07, 17:24 nie, nie obwoze wycieczek - i nie wiem skad taki pomysl :D Masz na mysli, ze jestem Pilotem wycieczkowym?? hihihihihi nie... to nie moja pasja zyciowa :D nie mialabym cierpliwosci w biurze turystycznym nie pracuje tym bardziej :D ale mysl dalej i pisz mi nowa historie zycia ;] ta jest na rowni z ta, ze sie puszczam :D masz jeszcze ze 2 szare komorki zeby pomyslec nad nowym wariantem?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:41 nie wiem,może żle to odebrałam,ale zrozumiałam że piszesz z kpina że niby ona ma lepsza sylwetkę... Nie wiem,nie jarze,jestem chora-walcze z zapaleniem zatok juz 4 dzień,do tego mam goraczke.Jesli zle to odebrałam to sorry.pOZA TYM,CO ZA CHORE PORÓWNYWANIE KTORA GRUBSZA,KTÓRA CHUDSZA.oBIECUJE SOBIE ZE NE BEDE ZAGLADAC DO TEGO WATKU,A COŚ mnie ciągnie, zagladam i pisze bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:48 na przeziebienia (powinni mi plaic za rozrelkamowywanie ;/ bo ja zawsze to samo mowie) tabcin ... powaznie... jest swietny... Ja jak mnie tylko cos lapie od razu go biore... ostatno go wziela kolezanka na kaca i jak nic :D wiec jest nawet juz uzywany na kaca D: Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:52 Disa,ja biore antybiotyk,wole nie mieszać leków. Ale dzięki za radę:-) dodatkowo nagrzewam sie taka specjalną lampą. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:56 na wzmocnienie powinnas wziac coziennie lyzeczke olivy z olivek z pierwszego tloczenia.. wiem, ze wstretne, ale wzmacnia system immunologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 18:02 :-) ja jestem astmatyczką,musze uważac jakie leki biore,bo dodatkowo mam uczulenie na salicylany,skłasdnik wielu leków.I polecany przez Ciebie tabcin chyba ten składnik niestety ma;-(A olowę z oliwek bede musiała kupic,bo juz o tym gdzies słyszałam.Tylko ze ja w sumie nie wierze w takie ludowe metody leczenia...ale spróbuję;-)Jestem tak słaba,że momentami mam zawroty glowy,i ciemne plamy przed oczami.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 18:38 Musisz wiedziec, ze aktualne srodki ktore zjadamy na przeziebienia i choroby sa robione chemicznie... ale sa odpowiednikami tych ktore sa w naturze ;] np. kwas salicynowy to nasza aspiryna... tylko to 1 mamy z roslin, a to 2 mamy droga chemiczna uzyskane ;] tak samo z kwasem oleanolowym ktory jest w olivie z olivek - znajdziesz go, ale pod inna nazwa i chemicznie uzyskany... te naturalne za lepiej przyswajane te 2 po prostu tansze w produkcji sama mam pelno alergi wiec wiem o czym piszerz :( Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 18:54 a jestes alergiczka od zawsze,tzn od urodzenia? Ja nie,mi te wszystkie choroby wyszły dopiero po urodzeniu dziecka. Mam na stałe włączone leki na astme i na alergię.Teraz czuje sie ogólnie ok,nawet nie wiem ze mam astmę,ale musze o siebie dbac.Najgorsze sa własnie przeziebienia.O tej porze zawsze mi sie nasila astma.Kiedyś,na początku choroby bylo strasznie-pogotowie 3 razy w tygodniu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 18:56 u mnie alergia objawia sie dusznosciami,a nie tak jak u niektórych wysypkami skórnymi,łzawieniem oczu,katarem.A Ty jakie masz objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:09 moj maz jest astmatykiem. A tak w ogole to powrotu do zdrowia. Wiem jakie to przekichane bo wlasnie powoli wychodze z 2 tygodni lezenia plackiem (ok- z mala przerwa na narty w weekend co sie wlasnie przyczynilo do tego 2 tygodnia). ZDROWKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:10 wieczny katar +kichanie czasami kaszel wysypka -standard albo samo swedzenie ;/ mam tez ciezsze objawy, ale to po lekach... raz myslalam, ze umre :/ a moj pies ma astme ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:17 Disa,to w pełni Cię rozumiem.Ja raz miałam wstrzas anafilaktyczny po ozadleniu przez jakąś ose czy pszczołe... A pies który ma astmę,ten mały??? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:30 no ja mam tylko malego ;] Ivan to nie moj ;] to "brahenn" ja jej tylko wkleilam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:35 Jejku,ten mały co wazy 1,5 kg ma astmę??Biedaczek.Ale co dokładnie-dusi go czy jak?I co wtedy robisz,dajesz mu jakies leki?? Pierwsze słysze żeby pies mial astmę.. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:40 no niestety maja :( ma tez alegie :( wiesz nie ma atakow czesto... ma tylko jak go ktos zdenerwuje, albo za duzo biega... tak samo winda jak jezdzi muse trzymac go na rekach bo inaczej charczy, dusi sie i prycha :( za duzo brudu tam pewnie :( najczesciej jak ma atak po prostu biore go na rece, kolysze on sie uspokaja i atak w sumie przechodzi... lekarz twierdzi, ze nie ma go co faszerowac jak to takie sporadyczne i w sumie latwe do unikniecia Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:46 To podłoże ataków ma takie jak człowiek-tez psychogenne i pod wpływem dużego wysiłu. Biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_brilli Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 20:00 Disa jakiej rasy jest twoja psinka?cudny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 20:02 moskiewski toy terier ;] u nas uznany jako moskiewski terier ;] Ni polecam zlosliwe bestie i wiecznie zywe :D aczkolwiek madre i potrafi wysiedziec 5-6godzin podrozowania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: widzialem oba blogi: Disy i tej drugiej (nie 23.02.07, 19:48 pierdołek,to kto wg ciebie jest ładny?w innym watku o modelce tez wypowiedziałes sie krytycznie.Powiedz w takim razie, jaka kbieta jest twoim ideałem? Odpowiedz Link Zgłoś
disa OK milej zabawy ;] 23.02.07, 20:09 Ja ide pod prysznic i jak mi sie ebdzie chcialo ide grasowac po Wawie... jak nie to pojde spac :D (ta wizja bardziej mnie kusi) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: OK milej zabawy ;] 24.02.07, 01:12 ... to chyba najdłuższy wątek w którym praktycznie każdy post przejrzałam niesamowicie wciągające :) dziękuję za tyle radości i szczerości wszystkim :D Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 20:32 Kombinezon ladny, chociaż nie w moim stylu. Buty fantastyczne, co już większość dziewczyn zauważyla;) Odpowiedz Link Zgłoś
anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 23:46 na jednej fotce na Twoim fotologu, podpisanej "Oraz Aluh i Disa z 1 drinem (albo juz po 1 :D ...)" Twoja kolezanka ma sliczny czerwony pasek. Mozesz mi zdradzic gdzie go kupiła? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 24.02.07, 09:21 to moj :D jest od sukienki, niestety nie kupiona w PL :( Odpowiedz Link Zgłoś
anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 24.02.07, 12:38 poluje na taki od dłuzszego czasu i nie moge nigdzie dostac. Zazdroszcze paseczek sliczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 24.02.07, 20:01 Dzisiaj widzialam podobny pasek w "newYorker" -chyba dobrze napisalam?? ?? w Arkadii wlazlam tam bo kolezanka cos chciala i byl 1 bardzo podobny... zaraz jak sie wchodzi to po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
apple79 Re: Disa i jej..... kombinezonik 24.02.07, 21:37 O ja pier...nie chodszi o to, że by Cie ponizać Diso, ale te fotki z komórką, zróżowym laptopek, z pizzą...żenada. Nie ma w Tobie za grosz naturalności, a to nie jest kobiece, chyba dlatego nadal szukasz męża...mój jak zobaczył Twoje pozowane fotki, to parsknąłó śmiechem, że masz nawalone. Tak myślę, że powinnaś zgłosić się do Reality Show, skoro w necie tak lubisz się obnażać i osławić...tylko czm, pytam? Te koszulki różowe z gwiazdą, seledynowy kostium- i Ty znasz sie na modzie? Wyglądasz jak wieśniara z Pragi! Tak naprawdę to mi Cie żal. Figure masz ładną, ale bije z Ciebie takie zadufanie, taka sztuczność, masaz w sobie coś odpychającego. To nie jest piękno. Przepraszam jeśli sie mylę, ale musiałam to z siebie wydusić. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 06:24 seledynowy ?? masz na mysli moze SATYNOWY?? :D bo zdecydowanie NIC SELEDYNOWEGO TAM NIE MA... :D Ja rozumiem Cie DOSKONALE po naradzie rodzinnej po prostu musialas to z siebie wyrzucic :D wwidzisz ja bloga robie dla siebie jak miliony innych ludzi.... ;] moje "sztuczne zycie" jest moim normalnym zyciem... ale rozumiem, ze dla Ciebie to juz high life :D Odpowiedz Link Zgłoś
apple79 Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 18:27 Tak, bardzo zazdroszczę Ci tego high life'u w Twoim wydaniu (różowy laptop, Motorolka V3, kostiumik za 200 zł- szczyt moich marzeń). Zajebisty high life panny z Pragi, buehehehehehe... Niz nie zrozumiałaś z tego co napisałam. Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
apple79 Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 18:36 Sprawdziłam te Twoje tragiczne fotki z durnego Egiptu, masz tam kostium (spod okropnej różowej koszulki wystają Ci seledynowe troczki, bynajmniej na moim kompie (srebrno-czarnym laptopie :)))) jest seledynowy. Jesteś taką karykaturką, która przesiąkła modą, jakimiś trendami i wzięła z tego, to, co najgorsze, tzw. przerost formy nad treścią, te okulary takie...niby fajne, ale Ty dziwnie sie w nich nosisz, ta czarna koszulka z napisami...nie, nie moge...nie trawię Cię. Forgive me, please... Odpowiedz Link Zgłoś
anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 26.02.07, 16:08 bardzo Ci dziekuje za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 18:46 to moze jakies podsumowanie dyskusji ktos przygotuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 19:00 a co tu podsumowywać ?? koń jaki jest każdy widzi.... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 19:17 eee bo mi sie nie chce calosci czytac :). podejrzewam, ze jest ciekawie :) no nic :) arusm.wrzuta.pl/audio/iCRzufhC0Z/04_keszitsen_kepet_onmagarol Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.03.07, 22:05 ten watek "wrocil"....????? jestem po wrazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś