Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Disa i jej..... kombinezonik

• amitka Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:02
        Odezwala sie ta ktora na forum nie siedzi... Disa glowa do gory! Ciesz sie sie
        zyciem!
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:05
          ja tam mam radosc ze wszystkiego :D i przynajmniej co dzien czuje, ze zyje :D

Dzisiaj od rana sie smieje na mysl jak na porannym spacerze moj wielki pies mnie szarpnal akurat w takim momencie, ze dostalam poslizgu :D i mam obolala kosc pupna (czyt. ogonowa)
          :D

no coz... moglam klnac, ze sola nie posypane :D
      • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:03
        Wiesz ja sie nie ciesze... ja sie smieje ;]

taka mala roznica ;]
      • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:07
        Kombinezonik bardzo fajny (choć ja bym wyglądała w takim tragicznie). A co do samej Disy, uważam że jest - że sie tak wyraże - bardzo rasowa. Piękna czy nie to kwestia gustu, ale rasowa na pewno :P
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:09
          rasowy to jest moj pies ;]ppp ma na to pieczatke w papieach :D

mnie tam nic w dowodzie nie wbili :D
          • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:13
            niektórzy ludzie po prostu są rasowi i wcale nie musza miec tego w papierach :P, a osobiscie uważam te cechę za pozytyw

PS również posiadam rasową psiznę :))
            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:16
              o!
              jaka???

Mala rada ktorej sie dzisiaj u weterynarza dowiedzialam...

Na taka pogode przyda sie smarowac psy lapy zwykla wazelina... bo jest pelno soli i jak im wejdzie w poduszki to je boli :(
              • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:23
                Psizna jest owczarkiem anatolijskim o imieniu Ivan i wadze 60kg.... ale jemu sie wydaje że jest malutki :P
                wiem o łapkach, (mam 2 weterynarzy w domu i całe szczeście bo sobie nie wyobrazam łazić z tym bydlęciem do lecznicy), tylko że ten głupek sobie nie da nic posmarować bo go swędzi zaraz, taka delikatna bestia...
                • kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:25
                  ja z przyjemnoscia zobaczylbym zdjecie Ivana, jesli ladnie mozna poprosic.
                  • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:27
                    z przyjemnością....... tylko kurde nie wiem jak :((((((
                    • kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:30
                      poczekac az zasnie, dac mu dobra kosc, z zaskoczenia.....
                      • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:38
                        z zaskoczenia... a pozniej sie obrazi...
                        nie wiesz, ze czlowiek najdziwniejsze miny robi jak spi?? (ja np. sie pluje jak spie :D yhyhyhyhy strasznie to sexy wyglada :D ja+obsliniona poducha :D )
                        • kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:01
                          wiesz....ja mam to samo.....az czuje sie niesmacznie jak budze sie nad ranem.
                          Ale psie fafluchy to dla mnie sa ok!!
                          • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:06
                            a tam niesmacznie :D

niesmaczne to by bylo sikanie przez sen :D wiem jestem FEEEE

Ja raz sie obudzilam z obsliniona poducha :D wlosami :D i chlopakiem :D
                            ne ma co sie stresowac :D powiedzialam mu ze mi sie snil i tak ...smacznie bylo :D
                      • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:40
                        Chodziło o wsadzenie tych zdjęć na forum, bo Ivan ma regularnie robione sesje zdjęciowe. Do tego stopnia że przy jednej z sesji udało mi się popsuć cyfrówke, ale dzieki uprzejmości Disy zdjęcia juz są
                        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:41
                          nie psuj mi image ;] powiedz, ze z pistoletem nade mna stalas ;]

teraz Cie zlinczuja bo jestes dla mnie mila... oj podpadasz Kochanie PODPADASZ ;]
                          • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 01:05
                            eee tam naczytałam sie już też na swój temat i tego typu forumowo - niewiadomo jakie opinie spływają po mnie jak po kaczce (tu poprosze lincz polityczny), poza tym poczytałam trochę forum "wnętrzności" i nadziwić się nie mogę ludziom którzy tam pierdoły wypisują. A jacy oni wszyscy mądrzy, a wykształceni, a wartościowi, piekni ciałem i duchem, a przede wszyskim dojrzali (patrz zwrot "dziecinko").
                            I tak myslę sobie co sprawia że ludzie są tak beznadziejnie zakompleksieni, bez pogody ducha myślący tylko o tym jak tu dowartościować siebie poprzez upokorzenie innego.
                            BTW, bo ja wiem czy jestem akurat miła, po prostu nie mam w zwyczaju pluć jadem na prawo i lewo.... no taki beznadziejny typ
                            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 09:07
                              no BA
                              ;]
                              mnie by sie nie chcialo wlazic a juz BOZE BRON zakladac watek na kogos aby napisac ze jest ohydny czy glupi :D

No ale ... przynajmniej maja odrobine emocji :] a widocznie taka potrzebe mieli ;]
                    • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:34
                      disa@tlen.pl slij fote ja ja wrzuce ;]
                      • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:39
                        oki zaraz wyslę .... a tak swoją drogą wątek średnio modowy....hehehehe
                        chyba że zaczniemy dyskusję czyj pies się modniej nosi. Bo mój na przykład nosi się na smyczy:)
                        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:48
                          Ha moj jest modny :D

ma bluzeczki psie :D
                          kurtke :/ za duza :/ musimy isc po nowa
                          Na imieniny dostanie szlafrok :D

ma 2 torby :D
                          i kilka smyczy :D

lansiarz z niego :D
                        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:51
                          i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/Cezar.jpg
                          ma jeszcze taka biala
                          w kolorowe male pieski :D

a tak sie lansowal na swietach :D
                          i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ceza.jpg
                          ma jeszcze sombrero :D
                          • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:57
                            Psia elegancja najwyzszej klasy....
                            Pies i jego......kombinezonik, tudzież skrzydła

mój ma tylko apaszke, prowincjusz, i to jeszcze przerabianą bo była za krótka ( tak to jest jak sie ma psa z absolutnym brakiem szyi) ale za to firmy Pedigree
                            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:04
                              wiesz... moj by sie nie wysikal w te ujemne temperatury bo za zimno dla niego.... na poczatku myslalam NIGDY W ZYCIU NIE UBIORE PSA BO TO OBCIACH... ale chorowal co chwile :( wiec trzeba go ubierac

wrzucac fote z Toba? czy Cie zamazac ihhihih ;]
                              byc moze wtedy dojdzie watek do 3milionow wpisow :D
                              • brahenn Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:09
                                a wrzucaj.... to było pare lat temu teraz juz tak nie wyglądam nikt mnie nie pozna hehehehe
                                • disa ivan !!! 22.02.07, 23:13
                                  na Twoja odpowiedzialnosc :D

hhiih
                                  al wiesz, ze teraz beda te foty sobie na pulpicie zapisywac i wydra Ci ja kiedys pokazujac Ci ze TY TO TY I MY WIEMY ZE TO TY :D

i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ivan.jpg
                                  i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ivan2.jpg
                                  i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ivan1.jpg
                                  i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/ivan3.jpg
                                  • brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:18
                                    no i jeszcze napiszą że fatalnie się ubrałam, mam niemodną fryzurę i w ogóle jakaś taka brzydka jestem :)))))
                                    • disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:20
                                      no BA.... a o dodatkach to Pani juz zapomniala :D
                                      • brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:27
                                        Dodatek wystepuje w postaci beżowo-rudej bryły przede mną. Podobno należy zachować umiar i wybrać albo jeden więszky dodatek albo kilka mniejszych ;)
                                        • disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:37
                                          no ja zazwyczaj nosze jeden sredni - brazowy :D
                                          • brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:46
                                            Aktualnie mój dodatek nosi mnie:P
                                            No nie jestem w stanie utrzymać go na smyczy jak mu odbije, a to pies przyjazny i do każdego leci. Kiedyś przypieliśmy go do sanek, ale wtedy oczywiście nie chciał ciągnąć.
                                      • kinky5 Re: ivan !!! 22.02.07, 23:47
                                        ja takiego WCEM!!!!!!!
                                        jest sliczny, takie kochane BYDELKO (to oczywiscie pozytywne okreslenie w moich "ustach")......
                                        • disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:48
                                          piekny, ale mnie to by pol mieszkania zajal....
                                        • brahenn Re: ivan !!! 23.02.07, 00:02
                                          Bydlę fajne jest tylko że do mieszkania nie polecane :)
                • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:29
                  łooooooooo
                  60 kilo!!!
                  Jak bylam mala mielismy cane-corso wazyl 48kilo i byl juz wielki :D
                  ten wazy kilo 500 bo przytyl grubas :/

Ja sie bardzo wystraszylam.. bo na spacera podnosil czasami lape i piszczal...
                  wiesz ..male psy sa bardzo delikatne :/ wiec za kazdym razem az mi serce przestawalo bic...

teraz jest lepiej :D
                  przed kazdym spacerem mamy WALKE o kazda lape :/
                  male, szybkie, zwinne i zlosliwe :/ zazwyczaj to ja jestem w tej wazelinie -ale nauczy sie ;]
                  • kinky5 400..... 22.02.07, 23:48
                    Disa...jest 400!
                    Jestem z ciebie dumna. A kombinezonik to powinien isc do gabloty!!!
                    • disa Taaa Daaaa 22.02.07, 23:49
                      moge isc spac :D
                      hehehehe
                      • kinky5 Re: Taaa Daaaa 22.02.07, 23:50
                        ja tu jeszcze posiedze u mnie 3:50 pm, biore nocna zmiane!
                        • disa Re: Taaa Daaaa 22.02.07, 23:52
                          wez ja o 5.30 wstaje.. :D
                          wiec ta rozrywka troche nadszarpnela mi snu :D

ale co tam 4sety MOJE ;]
                  • martina_wawa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 23:59
                    O mamo,ale macie piękne psy!
                    Disa,1,5kg?
                    Toż to maleństwo-bałabym się,że go gdzieś zgniotę.
                    Ile on musiał ważyć jak się urodził:)
                    • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 00:01
                      byl chomikowaty :D
                      znajomi sie smiali, ze zrobia mu terrarium bo strach przy nich chodzic :D

teraz jest wiekszy i sie nauczyl, ze NA NOGI SIE UWAZA bo deptaja ;]
                      • martina_wawa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 00:16
                        Ale możesz go ze sobą wszędzie zabrać:)
                        Gorzej tylko jak jest więcej śniegu pewnie?
                        Tzn nie widać go w tym śniegu:)
                      • kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 00:21
                        jest kochany.
                        Ja faktycznie troche bym sie bala ze go podeptam bo mialam BYDELKO- ale juz niestety nie mam.
                    • gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 12:47
                      pieski pieknosciowe oby dwa :)
                      • gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 12:49
                        tzn obydwa :)))
      • disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:47
        hmmm chetnie bym pomogla Rodzicom brahenn, ale niestety nie stac mnie na taki gest....

A NIE MOWILAM hiihihhihihi Tłuki i Trolle :D
        • brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:54
          Mam to gdzieś, akurat nie pochodzę z biednej rodziny, a nawet jeśli bym pochodziła to nie mam sie czego wstydzić. Dom pochodzi z lat 30 i jest zachowany w starym stylu (również dębowe parkiety), ale co o tym może wiedzieć osoba o malutkim rozumku. Tandentne dywaniki zostawione były specjalnie.... zresztą Ivan i tak wszystkie rozwalił :P
          • disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:58
            :]
            ale czego tu sie wstydzic???

Tylko glupcy wstydza sie siebie, swojego ubioru i otoczenia domowego i tylko glupcy oceniaja innych po takich wartosciach :D

Ja jak nie mialam czasu i pieniedzy na remont po kupieniu mieszkania :D zylam z granatowa wykladzina -nie 1 swiezosci, granotowymi zaslonami i kanapa+2fotele granatowo-zolte :D do tego WIELKA biala jak szpitalna szafa yhyhyhy po poprzednich wlacicielach -za ktore bylam i tak wdzieczna bo ja nie mialam mozliwosci miec nowych... I NIGDY W ZYCIU nie przyszlo mi do glowy, ze ja sie tego moge wstydzic...
            balaganu tak :D wystroju nie ;]

(tak... przypominam, ze jestem rasistka i ze pewnie dla co niektorych moj oceny sa glupie)
            • brahenn Re: ivan !!! 23.02.07, 00:04
              No więc właśnie ja się nie wstydzę.

PS wsydziłabym się właśnie takiego zachowania jakie reprezentują niektóre osoby na forum
              • disa Re: ivan !!! 23.02.07, 00:08
                no...
                przykre jest to, ze ludzie maja jako forme rozrywki ponizac innych zamiast podnosic siebie...

no ale rozumiem, ze sa osoby ktore musza sciagac w dol i obrazac innych zeby przez chwile poczuc sie lepiej ;]

przykre to... ale jakze ludzkie dla nieudacznikow ...
      • brahenn Re: ivan !!! 22.02.07, 23:50
        Tylko że ja to nie Disa, a dom mam przedwojenny w centrum miasta, ale co ty możesz o tym wiedzieć. Polecam również robienie remontu z dopiero co przywiezionym szczeniakiem mądralo.
        Poza tym wątek jest o psie a nie o tym jak mam w domu.
        • disa Re: ivan !!! 22.02.07, 23:51
          ale popatrz :D o podrapanych progach niepomyslalysmy :D hhihihihii
      • disa no dobra 23.02.07, 00:15
        nie ma co dzisiaj sie juz meczyc :D zwlaszcza, ze Disa wstaje za ponad 5 godzin
        a trzeba sobie jakas setke na jutro zostawic :D
        • martina_wawa Re: no dobra 23.02.07, 00:18
          No tak,przydałoby się położyć spać już...
          Dobrej nocy-pogłaszcz Cezara ode mnie:)
      • sztuka_konwersacji O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 00:32
        photos1.blogger.com/blogger/4030/938/1600/98238580.jpg
        • anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 07:56
          O, faktycznie jest bardziej sexy:-))
          Mówię powaznie.
          To Ty?
          • disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 09:09
            no i nie taki "lekkich obyczajow" jak moj :D
            hehehehe
            • kropisia Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 09:36
              Hej disa, walczymy o 500?
              • mef8 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 09:40
                lol! poszlam na trochę spać, a tu widzę, 500 setka idzie :-)

brawo Disa i reszta!

PS. tak tylko podbijam ;-))))
              • disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 09:52
                ja ide mordowac ludzi eLka :D a pozniej musze jeszcze z 4 mnie nie ma :/ bo sie bede uzerala w urzedach :/

ale spoko SPOKO nadrobimy.. hmmm weekend idzie :(

CIEMNOSC WIDZE CIEMNOSC :(

jak masz czas :D oddaje Ci go w Twe rece :D
                • mef8 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 10:08
                  dzieks ;-)

czy mam sie zalogowac pod nickiem Disa500 (od liczby postów ;)?????
                  • princessa16 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 10:53
                    Disa mam takie niedyskretne pytanko - gdzie kupilas posciel z hello kitty?? ;>
                    • disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 12:55
                      posciel Kitty jest Siostry... nie mam pojecia gdzie
          • sztuka_konwersacji Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 11:16
            anias34 napisała:

> To Ty?

Pffff.... No wiesz?? :DDD
            • anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 13:29
              co za Pffffff:-))
              Fajna laska na zdjęciu...
              • sztuka_konwersacji Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 13:54
                Zdjecie zaczerpniete z bloga ze smiesznymi aukcjami allegro :)
                • anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 16:33
                  Acha;-)
                  Kombinezon pokazany przez Ciebie faktycznie nieciekawy,ale kobieta prezentujaca
                  go,ma figure lepszą od autorki tego watku:-)Oczywiście moim zdaniem..
                  • disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:22
                    nie, no oczywiscie, ze ma ;lepsza figure :D
                    normalnie ociac bym sie za taka dala :D
                    • anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:30
                      kochana,cos ty taka zbulwersowana,hahaha
                      wiem że może cie dziwić to,ze komuś podoba sie bardziej figura osoby
                      ptrzedstawionej na tym zdjęciu;-)poniewaz masz wypaczone,zbyt wysokie mniemanie
                      o sobie;-)całkiem bezpodstawnie.
                      Jesteś wychudzona tak bardzo,że az nieestetycznie.Fajnie że nie masz
                      kompleksów,ale wiedz że nigdy nie bedzie tak że podpasujesz kazdemu.Dla jednego
                      jestes ładna,dla innego zwyczajnie btrzydka.
                      A kobieta na zdjęciu ma normalna budowe,nie chudą i nie gruba.W moim mniemaniu
                      wyglada DUZO lepiej niż ty.
                      • disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:34
                        alez jaka bulwersacja??
                        przeciez ja jej zazdroszcze tego tluszczyku...
                        ja musze specjalne diety miec i preparaty jesc zeby do wakacji miec to 5 kilo wiecej...

skad pomysl, ze bulwersacja?
                        :]
                        • anias34 Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:36
                          TAK zabrzmiało to co napisałas;-)))i nie rób teraz ze mnie glupka;-)
                          • disa Re: O! Tu macie sexy kombinezonik! 23.02.07, 17:45
                            nawet bym nie smiala ;]
      • disa Re: ivan !!! 23.02.07, 09:08
        dorzuc jeszcze z 10 watkow i byc moze Ciepolubie ;]
      • papryczka_ag Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 11:40
        Spokój czy osioł?
        • hotally Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 14:05
          Jak sie wchodzi na oslą ławkę bo nie mogę odkryc :(
        • magdaksp Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:47
          weź usuń ten wątek bo już nic konstruktywnego tu nie powstanie.
          • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:48
            :(
      • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 12:51
        a Dziekuje :D Askja to moja Siostra :D u nas uroda to rodzinna :D
        po Mamie ;]
        • lilivampire Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 13:02
          A to ciekawe... Bo bardzo niepodobne do siebie jesteście:P
          Może jakbyś została szatynką ładniej by ci było.
          Stawiam na ciemnowłose ;)
          • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 13:28
            eee
            ja jestem szatynka :D
            tylko mi klaki od slonca tak rozjasnialy, ze az sie sama za siebie wstydze i w czapce biegam bo fryzjera mam w poniedzialek dopiero :D

jak bylam mala zrobilam sie na brunetke... ale wygladalam jak z rodziny adamsow :D
            • lilivampire Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 16:06
              Ja jestem naturalną ciemną blondynką, ale lepiej się czuję w czarnych włosach (i lepiej wyglądam) :)
              Blond włosy nie były mi przeznaczone.
              • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:21
                no mnie tez nie sa... dlatego taka rozpacz :/
                ale spoko w poniedzialek bede miala normalny kolorek :D
                ufff ufff :D
                chociaz... na nauke jezdy bede musiala brac peruke -najlepiej platynowa to moze mi nikt nie walnie jak go punke od tylu :D wiadomo, ze blondynki sa bardziej niewinne :D
      • aliennis Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 14:14
        Wchodzisz w "Forum o forum" -jest na dole po lewej a tam miedzy innymi jest "ośla"
      • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 23.02.07, 17:24
        nie, nie obwoze wycieczek - i nie wiem skad taki pomysl :D Masz na mysli, ze jestem Pilotem wycieczkowym?? hihihihihi nie... to nie moja pasja zyciowa :D nie mialabym cierpliwosci
        w biurze turystycznym nie pracuje tym bardziej :D

ale mysl dalej i pisz mi nowa historie zycia ;] ta jest na rowni z ta, ze sie puszczam :D

masz jeszcze ze 2 szare komorki zeby pomyslec nad nowym wariantem?? ;]
      • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:41
        nie wiem,może żle to odebrałam,ale zrozumiałam że piszesz z kpina że niby ona
        ma lepsza sylwetkę...
        Nie wiem,nie jarze,jestem chora-walcze z zapaleniem zatok juz 4 dzień,do tego
        mam goraczke.Jesli zle to odebrałam to sorry.pOZA TYM,CO ZA CHORE PORÓWNYWANIE
        KTORA GRUBSZA,KTÓRA CHUDSZA.oBIECUJE SOBIE ZE NE BEDE ZAGLADAC DO TEGO WATKU,A
        COŚ mnie ciągnie, zagladam i pisze bzdury
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:48
          na przeziebienia (powinni mi plaic za rozrelkamowywanie ;/ bo ja zawsze to samo mowie) tabcin ... powaznie... jest swietny...
          Ja jak mnie tylko cos lapie od razu go biore...
          ostatno go wziela kolezanka na kaca i jak nic :D wiec jest nawet juz uzywany na kaca D:
          • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:52
            Disa,ja biore antybiotyk,wole nie mieszać leków.
            Ale dzięki za radę:-)
            dodatkowo nagrzewam sie taka specjalną lampą.
            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 17:56
              na wzmocnienie powinnas wziac coziennie lyzeczke olivy z olivek z pierwszego tloczenia.. wiem, ze wstretne, ale wzmacnia system immunologiczny.
              • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 18:02
                :-)
                ja jestem astmatyczką,musze uważac jakie leki biore,bo dodatkowo mam uczulenie
                na salicylany,skłasdnik wielu leków.I polecany przez Ciebie tabcin chyba ten
                składnik niestety ma;-(A olowę z oliwek bede musiała kupic,bo juz o tym gdzies
                słyszałam.Tylko ze ja w sumie nie wierze w takie ludowe metody leczenia...ale
                spróbuję;-)Jestem tak słaba,że momentami mam zawroty glowy,i ciemne plamy przed
                oczami.Dzięki.
                • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 18:38
                  Musisz wiedziec, ze aktualne srodki ktore zjadamy na przeziebienia i choroby sa robione chemicznie... ale sa odpowiednikami tych ktore sa w naturze ;]
                  np. kwas salicynowy to nasza aspiryna... tylko to 1 mamy z roslin, a to 2 mamy droga chemiczna uzyskane ;]
                  tak samo z kwasem oleanolowym ktory jest w olivie z olivek - znajdziesz go, ale pod inna nazwa i chemicznie uzyskany...

te naturalne za lepiej przyswajane te 2 po prostu tansze w produkcji

sama mam pelno alergi wiec wiem o czym piszerz :(
                  • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 18:54
                    a jestes alergiczka od zawsze,tzn od urodzenia?
                    Ja nie,mi te wszystkie choroby wyszły dopiero po urodzeniu dziecka.
                    Mam na stałe włączone leki na astme i na alergię.Teraz czuje sie ogólnie
                    ok,nawet nie wiem ze mam astmę,ale musze o siebie dbac.Najgorsze sa własnie
                    przeziebienia.O tej porze zawsze mi sie nasila astma.Kiedyś,na początku choroby
                    bylo strasznie-pogotowie 3 razy w tygodniu itp.
                  • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 18:56
                    u mnie alergia objawia sie dusznosciami,a nie tak jak u niektórych wysypkami
                    skórnymi,łzawieniem oczu,katarem.A Ty jakie masz objawy?
                    • kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:09
                      moj maz jest astmatykiem.
                      A tak w ogole to powrotu do zdrowia. Wiem jakie to przekichane bo wlasnie powoli wychodze z 2 tygodni
                      lezenia plackiem (ok- z mala przerwa na narty w weekend co sie wlasnie przyczynilo do tego 2 tygodnia).
                      ZDROWKA!!!
                      • anias34 kinky5 23.02.07, 19:15
                        Dzięki bardzo:-)
                        • kinky5 Re: kinky5 23.02.07, 19:23
                          alez nie ma za co!!!
                    • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:10
                      wieczny katar +kichanie
                      czasami kaszel
                      wysypka -standard
                      albo samo swedzenie ;/
                      mam tez ciezsze objawy, ale to po lekach... raz myslalam, ze umre :/

a moj pies ma astme ;/
                      • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:17
                        Disa,to w pełni Cię rozumiem.Ja raz miałam wstrzas anafilaktyczny po ozadleniu
                        przez jakąś ose czy pszczołe...
                        A pies który ma astmę,ten mały???
                        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:30
                          no ja mam tylko malego ;]

Ivan to nie moj ;] to "brahenn" ja jej tylko wkleilam ;]
                          • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:35
                            Jejku,ten mały co wazy 1,5 kg ma astmę??Biedaczek.Ale co dokładnie-dusi go czy
                            jak?I co wtedy robisz,dajesz mu jakies leki??
                            Pierwsze słysze żeby pies mial astmę..
                            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:40
                              no niestety maja :(
                              ma tez alegie :(

wiesz nie ma atakow czesto...
                              ma tylko jak go ktos zdenerwuje, albo za duzo biega...
                              tak samo winda jak jezdzi muse trzymac go na rekach bo inaczej charczy, dusi sie i prycha :( za duzo brudu tam pewnie :(

najczesciej jak ma atak po prostu biore go na rece, kolysze on sie uspokaja i atak w sumie przechodzi... lekarz twierdzi, ze nie ma go co faszerowac jak to takie sporadyczne i w sumie latwe do unikniecia
                              • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 19:46
                                To podłoże ataków ma takie jak człowiek-tez psychogenne i pod wpływem dużego
                                wysiłu.
                                Biedaczek.
                                • nancy_brilli Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 20:00
                                  Disa jakiej rasy jest twoja psinka?cudny jest.
                                  • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 20:02
                                    moskiewski toy terier ;]

u nas uznany jako moskiewski terier ;]
                                    Ni polecam zlosliwe bestie i wiecznie zywe :D aczkolwiek madre i potrafi wysiedziec 5-6godzin podrozowania ;]
      • anias34 Re: widzialem oba blogi: Disy i tej drugiej (nie 23.02.07, 19:48
        pierdołek,to kto wg ciebie jest ładny?w innym watku o modelce tez
        wypowiedziałes sie krytycznie.Powiedz w takim razie, jaka kbieta jest twoim
        ideałem?
      • disa OK milej zabawy ;] 23.02.07, 20:09
        Ja ide pod prysznic i jak mi sie ebdzie chcialo ide grasowac po Wawie...
        jak nie to pojde spac :D (ta wizja bardziej mnie kusi)
        • anias34 Re: OK milej zabawy ;] 23.02.07, 20:20
          Dobranoc.
          Też ide spac niedługo.
        • mala_mi80 Re: OK milej zabawy ;] 24.02.07, 01:12
          ...
          to chyba najdłuższy wątek
          w którym praktycznie każdy post przejrzałam
          niesamowicie wciągające
          :)

dziękuję za tyle radości
          i szczerości wszystkim
      • pieczyste Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 20:32
        Kombinezon ladny, chociaż nie w moim stylu. Buty fantastyczne, co już większość
        dziewczyn zauważyla;)
      • anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 23.02.07, 23:46
        na jednej fotce na Twoim fotologu, podpisanej "Oraz Aluh i Disa z 1 drinem
        (albo juz po 1 :D ...)" Twoja kolezanka ma sliczny czerwony pasek. Mozesz mi
        zdradzic gdzie go kupiła?
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 24.02.07, 09:21
          to moj :D
          jest od sukienki, niestety nie kupiona w PL :(
          • anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 24.02.07, 12:38
            poluje na taki od dłuzszego czasu i nie moge nigdzie dostac.

Zazdroszcze paseczek sliczny ;)
            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 24.02.07, 20:01
              Dzisiaj widzialam podobny pasek w "newYorker" -chyba dobrze napisalam?? ?? w Arkadii wlazlam tam bo kolezanka cos chciala i byl 1 bardzo podobny...
              zaraz jak sie wchodzi to po lewej stronie
              • apple79 Re: Disa i jej..... kombinezonik 24.02.07, 21:37
                O ja pier...nie chodszi o to, że by Cie ponizać Diso, ale te fotki z komórką,
                zróżowym laptopek, z pizzą...żenada. Nie ma w Tobie za grosz naturalności, a to
                nie jest kobiece, chyba dlatego nadal szukasz męża...mój jak zobaczył Twoje
                pozowane fotki, to parsknąłó śmiechem, że masz nawalone. Tak myślę, że powinnaś
                zgłosić się do Reality Show, skoro w necie tak lubisz się obnażać i
                osławić...tylko czm, pytam? Te koszulki różowe z gwiazdą, seledynowy kostium- i
                Ty znasz sie na modzie? Wyglądasz jak wieśniara z Pragi! Tak naprawdę to mi Cie
                żal. Figure masz ładną, ale bije z Ciebie takie zadufanie, taka sztuczność,
                masaz w sobie coś odpychającego. To nie jest piękno. Przepraszam jeśli sie
                mylę, ale musiałam to z siebie wydusić.
                • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 06:24
                  seledynowy ?? masz na mysli moze SATYNOWY?? :D
                  bo zdecydowanie NIC SELEDYNOWEGO TAM NIE MA... :D

Ja rozumiem Cie DOSKONALE po naradzie rodzinnej po prostu musialas to z siebie wyrzucic :D

wwidzisz ja bloga robie dla siebie jak miliony innych ludzi.... ;]
                  moje "sztuczne zycie" jest moim normalnym zyciem... ale rozumiem, ze dla Ciebie to juz high life :D
                  • apple79 Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 18:27
                    Tak, bardzo zazdroszczę Ci tego high life'u w Twoim wydaniu (różowy laptop,
                    Motorolka V3, kostiumik za 200 zł- szczyt moich marzeń). Zajebisty high life
                    panny z Pragi, buehehehehehe... Niz nie zrozumiałaś z tego co napisałam. Nic.
                    • apple79 Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 18:36
                      Sprawdziłam te Twoje tragiczne fotki z durnego Egiptu, masz tam kostium (spod
                      okropnej różowej koszulki wystają Ci seledynowe troczki, bynajmniej na moim
                      kompie (srebrno-czarnym laptopie :)))) jest seledynowy. Jesteś taką
                      karykaturką, która przesiąkła modą, jakimiś trendami i wzięła z tego, to, co
                      najgorsze, tzw. przerost formy nad treścią, te okulary takie...niby fajne, ale
                      Ty dziwnie sie w nich nosisz, ta czarna koszulka z napisami...nie, nie
                      moge...nie trawię Cię. Forgive me, please...
              • anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 26.02.07, 16:08
                bardzo Ci dziekuje za pomoc :)
      • dziewice Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 18:46
        to moze jakies podsumowanie dyskusji ktos przygotuje? :)
        • gabi1234 Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 19:00
          a co tu podsumowywać ?? koń jaki jest każdy widzi.... :)))))))))
          • dziewice Re: Disa i jej..... kombinezonik 25.02.07, 19:17
            eee bo mi sie nie chce calosci czytac :). podejrzewam, ze jest ciekawie :)

no nic :)

arusm.wrzuta.pl/audio/iCRzufhC0Z/04_keszitsen_kepet_onmagarol
            • kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.03.07, 22:05
              ten watek "wrocil"....?????
              jestem po wrazeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka