jovankam 04.03.07, 19:10 Wiem, ze czerwone, i wszedzie wszystko czerwone, ale moze nie sa takie zle ????? Co sadzicie ? www.bata.com.pl/catdetail.php?&catItem=41&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=6& tipslist= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia_m Re: Fajne???????? 04.03.07, 19:17 sa nieladne juz wczesniej pisalam, ze wedlug mnie buty Bata sa bardzo nijakie Odpowiedz Link Zgłoś
jovankam Re: Fajne???????? 04.03.07, 19:20 do biegania na codzien , bo wygodne chyba- barzdiej wyrafinowane mam HEGOS itp Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Fajne???????? 04.03.07, 19:24 Nie podobaja mi się...ale fason a nie kolor:)Bo czerwone buty uwielbiam:D Takie...papuciowate za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: Fajne???????? 04.03.07, 20:19 fajne fajne. nie wszystkie muszą byc na wysoki połysk i na niebotycznym obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Fajne???????? 04.03.07, 20:38 fajne, do biegania na co dzień idealne! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Fajne???????? 04.03.07, 21:05 okropne sa i nie dlatego, ze czerwone wygladaja jak kapcie, ktore nosilam w zerowce, tj 20 lat temu :D Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Fajne???????? 04.03.07, 23:13 papuciowate w fasonie, kolor pyszny :) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Fajne???????? 05.03.07, 09:09 Widziałam je wczoraj. Bardzo fajne .(lubię płaskie ) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Fajne???????? 05.03.07, 10:01 forum nazywa sie forum moda i mogloby sie wydawac ze zagladaja tutaj dziewczyny majace chociaz odrobine smaku a tu zatrzesienie paskudztwa, dziadostwa, zlego smaku, koszmarnego gustu i pytan z serii : co o tym myslicie skad sie bierze az tyle tak strasznych propopzycji zakupow, zestawien garderoby? co do pytania czy fajne - straszne sa Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Fajne???????? 05.03.07, 11:56 To chyba te (z prawej): www.cogdziezaile.pl/obrazki/bata_redballerina.jpg Widziałam to zdjęcie już jakiś czas temu. Z góry nawet mi się podobały ale myślałam, że nie są takie papuciowate tylko zwykłe, jak balerinki :/ Teraz już mi się nie podobają :] Odpowiedz Link Zgłoś
sabina Re: Fajne???????? 05.03.07, 17:59 Tego typu buciki sa chyba w marcowym Vogue jako hit tej wiosny. Vogue wreszcie wrozy koniec balerinom i kreuje ten typ butow jako ich nastepce, do Polski z pewnoscia ten trend dotrze dopiero za jakis czas, wiec kupuj w ciemno bo za pare miesiecy cala ulica bedzie w tym chodzic. A dla przypomnienia poczytaj sobie co sie na tym forum pisalo z 4 lata temu o balerinach, rurkach, srebrnych butach itp. Narzekaniami babc ze dzisjejsza mlodziez to bez gustu sie ubiera sie nie przejmuj, jak swiat swiatem tak bylo i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jovankam Re: Fajne???????? 05.03.07, 19:10 dziewczyny , dzieki za odpowiedzi- wszystkie super !!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Fajne???????? 05.03.07, 19:58 od jakiegos czasu nienawidze czerwonych botw...ciekawe czemu... Odpowiedz Link Zgłoś